Stitna zlaza

Dobry den maria mam tiez uzliky na sz a mam strach mam ist na opreaciu prosim porade mi ako vam zmisli uzliky zo sz napistemi NA tirvej@azet.sk

Dobry večer… ja by som sa chcela opýtať či tu má niekto skúsenosti s tabl. euthyrox a pokiaľ toho ako to beriete tak ste schudli, alebo pribrali?.. ja mam vraj zníženú funkc. ŠŽ ale som praveže dosť chudá a mám problémy s menštruačným cyklom a takisto aj s priberaním. Za rady vopred ďakujem​:blush::blush:

Didi,
Tak ja som už osem rokov na Euthyroxe a mám 10 Kg na viac, takže moja skúsenosť, že sa z tyroxínu priberá a to s každou navýšenou dávkou.

Beriem Eutyrox už10 rokov dg, c73 davka 150 a neskutočne priberám mám45 rokov nepomáha ani dieta, av práci som stále v pohybe a nič, ani kilo dole čo robiť?. som už zúfala z toho…

Ja som presňe mesiac po operacii šťitnej žlazy beriem eutirox125 a nepriberam. Každy deň si dam ovsene vločky z otrubamy a nizkotučne jogurty a mať to vhlave neprejedať sa.

Ahojte, prosim o príspevok dotyčného, ktorá absolvovala operaciu štitnej žlazy na OUSA v BL? ! Ako ste sa citili po operacii a ako dlho ste zotrvala v nemocnici? ! rada uvitam všetky prispevky, za ktoré vopred velmi dakujem Lubica

Ahoj, , , mna operovali 18 augusta 2015, citila som sa velmi dobre, dokonca to prebehlo bez komplikacii a 20 augusta ma uz prepustili domou, velmi mili personal fakt klobuk dolu, pre info. odstranili mi celu stitnu coho som sa velmi bala ale zbytocne, neboj sa alebo iba tak zdravo, , , :o) , , ,

Ja som na Euthyroxe 9 rokov, na začiatku som trochu schudla a od vtedy nemôžem pribrať, stále mám rovnakú dávku.

Ahoj to znamena ze si dostavala radium -Som po operaciiz casti dost rokov ale stitna zlaza mi rpbi problemy stale -bola som operovana na Heydukovej vsetko bolo v poriadku. po prepusteni z nemocnice -lenze po prevrate ma lekarka vyradila z evidencie a kontrol stym, ze lieky su pre inych -trapim sa z nefukncou stitnou zlazou uz 10 rokov a stale sa problemy zhorxuju aj vekom -Vsetky lieky ktore mi predpisu na ine ochorenia mi skodia ! Ked som skusala sa objednat na kon. v P. B tak maximalne po sestricku ani neobjena ani nezapise choci by som pockaka aj rok na rad!

Janka, prosim ta napis mi priebeh celej operacie stitnej zlazy, kolko dni si bola v nemocnici, ked si sa zobudila z narkozy - ako bolo? vedela si hltat? ci hovorit? mala si nejaku trubicu v hrdle? pit a jest ti dali kedy? ako bolo pri prepusteni z nemocnice, kedy ti vyberali stehy? mas velky rez a vsetko je ok?
Ozvi sa mi na mail. adresu a napiseme si, budem velmi rada, lebo caka ma ten isty problem. vdaka ti. cakam. Maja

Pisem ti este moju mail. adresu, napiste mi prosim aj ostatne, ktore preli operaciou.
mail. maja.mentol@centrum.sk

Ahoj. Bola som operovana pred 11. dnami v BA na Antolskej, oddelenie ORL. Strasne som sa bala, az potom som zistila ze nebolo coho. Nedela do 17, 00 nastup, kontrola na ambulancii oddelenia a vecer mini injekcia do ramena proti zrazanlivosti krvy. Rano som bola prva na programe. 7, 25 idem z izby dostavam naladovku a uz toho moc neviem. prebudzam sa na JIS nic neboli, ziaden dren a na izbe som o 12, 00. O 16, 00 pijem kavu v bufete. Streda domov.
Vsetkym odporucam ORL Antolska, fantasticky ludia a profik mudr. Štefanička. Naozaj nebat sa, nic to nieje. Drzim palce.

Tolko dobrych skusenosti, az mi je to strasne, ale strasne divne… nato az velmi dobre poznam doktorov a pomery v slov. zdravotnictve, vazeni

Ahoj Misa,

Aj ja idem na operaciu SZ, rovnaka nemocnica aj lekar.
Byvas v BA? Rada by som sa s tebou Stretla v BA.
Prosim ta pekne napises mi tvoju mailovu adresu? Dakujem. Velmi mi tym pomozes porozpravat sa o tom.
Jana

Misa, este ti pisem môj mail: bonita342@atlas.sk

Budem velmi cakat, ze mi Odpises.
Jana

Mna tiez caka operacia - odstranenie celej stitnej zlazy, kvoli uzlom, samotna zlaza je v poriadku, len uzly rastu a rastu. Videla som tu viacero prispevkov od ludi, ktori to uz absolvovali, ak by sa chcel niekto podelit o akekolvek uzitocne skusenosti, ako sa to prezivalo, resp. ja momentalne hlavne riesim ako si vybrat chirurga / nemocnicu (v Bratislave) a co potom po operacii, ako bez stitnej zlazy. Hadam najviac asi aj tak pomaha pocit, ze v tom clovek nie je sam. Dakujem :slight_smile:

Dobry den, chcem sa podelit o skusenost, mam problem so stitnou zlazou a zacala som uzivat vitaminove tabletky, citim sa lepsie.

Ahoj webi,
Ktoru nemocnicu si zvolila ? Kedy mas Termin operacie? Ja idem v novembri tiez.
Odpises?
Jana

Bibi, súhlasím s vami. Včera som bola operovana na šž v Ružomberku. Su tu skvelý lekári a láskavé sestričky. Všetkým odporúčam nemocnicu Ružomberok.

Pekný deň ja mam ne zhubný nádor na stitnej zlaza a hodnota The mi vystúpila na 35 a to beriem 125 eur hýri teraz mi dali 175 no najhoršie je že mám zavraty V sede ľahu pri chôdzi pádom som opuchnuté a prizeram aj z vody čo mám robiť.