Stitna zlaza

Ahoj,aj ja by som potrebovala vedieť,čo je to Bevita,moja váha narastá.Ďakujem

po vyoperovani štitnej žlazy mi lekar povedal ,že žľaza ma tmavu farbu a vznikli aj pooperačne komplikacie.

Chcela by som vedieť aká je tá prírodná liečba, čo trba robiť, čo užiť? Ja som velmi obézna. A chcela by som schudnúť.

Ahojte ja mam znizenu funkciu sz a je to hrozne,liecim sa uz 5 rokov a az teraz ma poslali na sono.Mam tam nalez ,ale kedze musim cakat na kontrolu u end.do januara tak neviem co bude.Beriem eutyrox 100 .V Banskej Bystrici je to hrozne nikto Vam nic nevysvetli ide to tam ako na pase a este mi doktor povie,ze sa len stažujem,niesom spokojna,ale kam mam ist?Pribrala som 20 kg a lekari tvrdia,ze to nema so SZ nic spolocne.Tu citam,ze taketo problemy su bežne tak co to trepu ?To naozaj si musi clovek hladat vsetko na nete?A ten kto sa tam nedostane ma asi smolu,že?

Ahojte
tiez peiberam ani neviem ako,mam zvacseny objem krku,lieky mi zatial nenastavili lebo vysledky su hranicne.Mam znizenu funkciu stitnej zlazy.Nasla som na nete jeden pripravok a rozmyslam si ho objednat-co si o tom myslite.Skusali ste to niekto?Je to LKVB6.Inak je to fakt deprimujuce priberanie z nicoho.Padanie vlasov,depresivne ladenie.Ach jo.Nech nam to vsetkym coskoro prejde:-)Majte sa fajn poydravujem |Monika spokojenazena.cz

Jana, skus Lubochnu, tak su na sz odbornici.Pytaj si od obvodneho lekara vymenny listok na vysetrenie do Lubochne a nedaj sa odbit.

dobry den…chcem sa opytat ,ako sa citite po operacii stit.zlazy…ja viem…je to uz rok…ale vyzera to tak ,ze sa nevyhnem aj ja operacii st.zlazy…tiez som fajciarka…mozte mi odpisat prosim…mate velku jazvu?

Bolí punkcia štítnej žľazy? Ako to robia?

ano už som o tom rozmyšlala už mam aj kontakt určite sa objednam.Potom dám vedieť.a dík

ahojky, viem, že nie som prvá, ktorá ťa o to žiada, ale mohla by si mi poslať info o prírodnej liečbe zníženej činnosti šž? veľmi by ma to zaujímalo, keďže ňou trpím aj ja. ďakujem krásne.

Ahojte aj ja sa pridávam k Vám mne pri reflexnej masáži chodidiel masér povedal že mám problémy so šž momentálne chudnem / teda chcem schudnúť už tretí týždeň a nič mám aj pohyb fitko a cvičenie pre ženy ale stále nič nejem mliečne výrobky,zemiaky,cestoviny,chlieb,ovocie len mäs, ryby a zeleninu a stále váha neklesá aj pri umývaní vlasov badám ako ich veľa ostane na rukách u lekárky som ešte nebola myslíte že mám problémy so šž aj zle spávam v noci sa často budím a zistil niekto čo to je tá Bevita?

Ahoj Andy, aj ja som po operácii štítnej žlazy, vybrali mi ju celu struma na obidvoch lalokoch, beriem eutirox 100, necítim sa ale najlepšie dosť často som unavená je zo mna iny človek ako kedysi, porad nejaKE VITAMíNY AK VIEš aby sa moj stav zlepšil dakujem Boba

Prosim odpovedzte,lebo dnes som sa tiez dozvedela o tomto probleme!!!U nas je ten problem,ze objednavaju az dva na februar a uz mam strach teraz!!Chcem aspon nieake tabletocky vyskusat!!Ved mame vsetky strach o seba!!DAKUJEM!!!

pani iveta prosim odpiste mi ja mam tiez dcerku s touto dg.caka nas radiojod a ma len 10 rokov dakujem katka

Neviem, ako je to u Vas aktualne, vas prispevok ,na ktory reagujem je spred jeden a pol roka. Mne pred pol rokom diagn. autoim.ochoorenie st.zlazy, pol roka som brala 25mg thyróx. pred tyzdnom som bola na kontrole a lekarka sa ma priamo pytala ze co menzes. Dovtedy som mala pravidelny, odvtedy rozhadzany - 3,5,6 tyzdnov. Lekarka potvrdila, ze je to vplyvom liecby thyroxinom. Mate Vy za tencas nejake nove informacie? Vdaka. K.

Dobrý večer,

aká je prosím tá prírodná liečba. Ja mám autoimúnnu tyreoiditítu šž.
Veľmi pekne ďakujem

podla lekara mam znizenu cinnostŠZ, ale vobec nemam priznaky ako sa pisu pri znizenej cinnosti, beriem 75 euthyrox. Liekmi sa zvysil tlak a neviem co robit lekarka vobec nereaguje na to ked jej poviem ze tie lieky mi spůsobuju busenie srdca. beriem ich od februara 2009 je mozne lieky aj vysadit? samozrejme po konzultacii s lekarom

ja som tiež nemala nejaké príznaky a aj napriek tomu som mala žníženú funkciu šž.Predpokladám,že ti lekár určil dávku na základe výsledkov.Skús sa s ním dohodnúť na znížení dávky a uvidíš ako zareaguješ.

Veľa som sa dozvedela zo stránky www.vitajod.sk
Odporúčam prečítať

Prosim, prosim napíš mi niečo o tej prirodnej liecbe uz dlho sa so stitkou trapim… Dakujem andrea