Ahoj, ja mam 22 rokov a mam na lavej strane cistu. tiez idem na operaciu stitnej zlazy a bala som sa ze nebudem moct mat potom deti a moj endokrinolog ma upokojil ze nemam pocuvat hlupe reci od znamych, pretoze to vraj nema nic spolocne s otehotnenim vraj deti budem moct mat v pohode
Ahojte, chcela by som sa opytat tych, ktori mate zvysenu funkciu stitnej zlazy, ake mate skusenosti s vyliezanim oci z ocnych jamiek?.. prejavilo sa tu u niekoho?
Ahojte. Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosti s Onkologickým ústavom sv. Alžbety v BA. Moja mamička má diagnózu C73 a o mesiac ju budú operovať. Vyberú jej celú štítnu žľazu. Veľmi sa toho obáva, nemala žiadne príznaky, k endokrinológovi chodí od roku 2004 na každoročné kontroly. Navštívila ho len kôli vypadávaniu vlasov. Našli je zhubný nádor len pred 2 mesiacmi. Sme z toho v šoku.
Ahoj. velmi vam drzim palce. ja mam 30rokov, som uz po operacii tiez diagnoza c73. operovali ma teraz vo februari, vybrali mi celu stitnu zlazu v onkol. ustave v BA. Pracuje tu vysoko profesionalny tim ktory sa o pacientov postaraju na 120%. pristup personalu je nielen vysoko profesionalny ale aj velmi ludsky. tu bude vasa mamicka vo velmi dobrych rukach. nebojte sa vsetko dobre dopadne, aj ked sa zda ze je to len klise ale jedno je iste:najdolezitejsia je pozitivna energia a pozitivne myslenie. zo srdca vam drzim palce.
Ahoj. velmi vam drzim palce. ja mam 30rokov, som uz po operacii tiez diagnoza c73. operovali ma teraz vo februari, vybrali mi celu stitnu zlazu v onkol. ustave v BA. Pracuje tu vysoko profesionalny tim ktory sa o pacientov postaraju na 120%. pristup personalu je nielen vysoko profesionalny ale aj velmi ludsky. tu bude vasa mamicka vo velmi dobrych rukach. nebojte sa vsetko dobre dopadne, aj ked sa zda ze je to len klise ale jedno je iste:najdolezitejsia je pozitivna energia a pozitivne myslenie. zo srdca vam drzim palce.
Ja som presne mesiac po operácii celej štítnej žľazy a vybrali mi aj lymfaticke uzliny na pravej strane diagnoza c73… bola som v Onkologickom ustave sv Alžbety tá starostlivosť je fakt na 1tku niet sa na čo sťažovať celý tím lekárov je perfektný… a týmto im ďakujem… pred operáciou je to strach u každého ale po tom to už bude len a len dobre… ešte ma čaka liečba jodom cca za týždeň idem tam máte skúsenosti?
Ahoj, ja som sa vrátila v piatok práve z liečby jodom v martine, liečba prebehla bez problemov, no za 8 mesiacov treba isť ešte raz, vačšinou každý pacient chodi dva krát… teraz musim byť 10 dni ešte v karantene lebo po jodoliečbe nemožem byť s v styku s tehotnými ani malými deťmi… mňa operovali v ružomberku ešte v januari
Ja by som odporucila pana Petra, on je sice z Bardejova. ale zarucujem ze sa oplati cestovat kvoli nemu. Alebo je tu druha moznost ze on pride za Vami na Vasu adresu. Je to clovek velmi mily a sympaticky, mne a mojej rodine velmi vela pomohol ties z problemami so stitnou zlazou. Vyhladavaju ho prevazne ludia zo zahranicia, takze myslim si ze je to jeden z mala ludi na Slovensku z takyma to schopnostami a darom od boha, Klobuk dole, je to pan Liecitel. Kontakt na liecitela Petra:0949232371
Dobry vecer pani Alenka, chcem sa spytat on je naozaj skvely pomoze mi zo stitnou zlazou kedze sa bojim ze budem operovana a berie za tu sluzbu vela dakujem
Ahoj. ja mam tiez c 73. 2x operovana 4 x radiojod v aprili dalsi. umna to nie je najlepsie stale mije zima a nevladzem
Dobry den. Mam 25 rokov mam diagnozu Struma isthmica nodosa. Caka ma operacia 22. 4 velmi sa bojim ze to je zhubne chcem sa opitat ake a ci vobec ste mali niejake priznaky. Chcem sa opitat ci neviete co znamena isthmica nodosa a ci ste mali velky rez a ci je ho vidno. Urobia mi TTE neviem uz co mam robyt mam strach mam 3 rocnu dcerku ako dlho vobec prelezim v nemocnici
Dobry den. Mam 25 rokov mam diagnozu Struma isthmica nodosa. Caka ma operacia 22. 4 velmi sa bojim ze to je zhubne chcem sa opitat ake a ci vobec ste mali niejake priznaky. Chcem sa opitat ci neviete co znamena isthmica nodosa a ci ste mali velky rez a ci je ho vidno. Urobia mi TTE neviem uz co mam robyt mam strach mam 3 rocnu dcerku ako dlho vobec prelezim v nemocnici
Chcem sa este spitat ci niekto nejde 22. 4 do nemocnice ORL humenne k doktorovi Kavecanskemu? Na operaciu SZ
Chcem sa este spitat ci niekto nejde 22. 4 do nemocnice ORL humenne k doktorovi Kavecanskemu? Na operaciu SZ
Neboj sa, ja som 3 mes. po operácii, absolutne to nebolí a o týždeň si doma. Aj ja som sa bála, ale zbytočne, naozaj. 2 dni budeš mať hadičku, trošku škriabe prvý deň hrdlo, ale to nič nieje. Držím ti palce.
A mala si velky rez mne doktor povedal ze v strdu ma zoperuje a v sobotu som doma neviem ci ma chcel len ukludnit mala je dost naviazana na mna bojim saoperacie a hlavne ako prezijem ten den pred operaciou mam strach
A mala si velky rez mne doktor povedal ze v strdu ma zoperuje a v sobotu som doma neviem ci ma chcel len ukludnit mala je dost naviazana na mna bojim saoperacie a hlavne ako prezijem ten den pred operaciou mam strach
Dostatok az nadbytok mineralov, organickych prosim pekne Maso len raz tyzdennne a ODSTAVOVAT, please!
Dobrý večer,
pozeraním netu som narazila i na váš príspevok, mám tiež taku dg, a čaká ma rádiojod som už na bezjodovej diete, mám nejaké poznatky čo by som mala a nemala jest, ale môžete mi prosim z vlastnej skusenosti napisat čo ste vy jedávala? Ak by vás to neobtazovalo, dakujem
Pekný deň!
chcem sa vás opýtať na prírodnú liečbu ŠZ, keže po zvýšení dávky od Dr. som začala priberať, napriek športovaniu. Ďakujem.