Chcem sa opytat mala som s priatelom nechraneny styk po 9 dni mozem byt tehotna. Dakujem
Ahoj a odpovedali vam na to co to je poprosim odpovecte mi
Pekny den mam mirenu uz styri roky no teraz sa citim ako tehotna prvy krat od zavedenia. Mam napuchnute brusko bolesti v pidbrusku a niekedy dost placem s partnerom sme pocitali a bol by to uz 5mesiac tehotenstva. Robila som si uz 4tehotenske testy no negatine zatial vsetky prsia ma nebolia no ten pocit plnnosti v bruchu ma znervoznuje ako by zastavene vetri. Pribrala som 6kgno mam taku pracu ze sedim tak neviem co to moze byt? dakujem na odpoved
Dobry den. Menzes mi 5 dni meska prsia ma bolia uz 3 tyzdne vkuse. Trochu aj krize a podbrusko. Test mam negat zatial. Pred vyse mesiacom sa mi stalo to iste vsetky tehotenske priznaky som mala okrem nevolnosti to som nemala ani pri prvom dietati. Ale vtedy mi testy ukazovali druhu ciarku slabsiu ale dobre viditelnu. Nakoniec som sa objednala na gyndu a presne na ten den som ich dostala. Poradte
Ahoj ja mavam kazdy mesiac menzes a na jar som citila zvecenie prsia aj brucho boli topriznaky tehotenstva neviem ako je to mozne.
Baby to môže byť spôsobené aj hormonálnymi zmenami, to nemusí znamenať že ste tehotné. A ak berieš lieky a neasmieš otehotnieť tak by som vsadila určite radšej na kondóm alebo čo, lebo takto sa budeš zbytočne len stresovať
prosim vas nestresujte to neznamena ze ste tehotne take baby co sa dlho snazia maju priznaky kazdy mesiac a nic z toho
takze klud a zvacsene prsia a bolest brucha moze byt aj pri ovulacii
kľudne môžete mať aj pred menzesom takéto príznaky to má každá žena inak a niekedy nemajú vôbec a niekedy aj takéto 
Nič sa neboj, poznám veľa prípadov s podobným ,problémom, meškanie môže byť spôsobené stresom, únavou, prechladnutím… hoď sa do horúcej vane, otvor červené víno a hlavne kľud 
Kočky aj vieme ako to dopadlo - zaujímalo by ma či jej len meškali alebo sa tešia na príchod babatka…Mne sa tiež veľa krát stalo , že mi meškal menzes aj viac ako 2 týždne a tehu som nebola…
Asi tehu nebola
to sa stalo ai kazdej zene , ze ju meskajuci menzes takto potrapil… Mne sa to stalo vela krat a z roznych dovodov. Ci uz som bola chora, prechladnuta alebo som bola vo zvysenom strese. Toto vsetko vie menzes oddialit
mne tiež sa to stalo a v poslednej dobe už ani tak nie ale kedysi a v pohode, u mňa to bol zvýšený testosterón
presne aj ja som mala a mavam este problemy s menzesom, ale raz je to kvoli prechladnutiu, niekedy dovod neviem, ale do par dni pridu, no uz ma aj zacina hnevat, ze mi nechodia nacas, a neviem ci to nezacnem uz riesit a konzultovat s mojou doktorkou
ak ti môžem poradiť, tak by som to prekonzultovala s lekárkou, určite ti poradí niečo vďaka čomu by sa ti to upravilo, je aj možnosť keby si dáš antikoncepciu na upravenie menštruácie
Nespravis zle, ked pojdes s tymto problemom za zenskou, ved od toho su tu doktori, aby nam pomohli, liecili a poradili. Co viem tak moc pomoze na upravu menzesu antika, ktora by ti mala upravit cyklus alebo tam bude aj iny problem ako je zvysenie testosteronu, ktory ti zistia z krvi, no a keby to nebola ani jedna z tychto moznosti tak je tu este jedna a tou je tehotenstvo:slight_smile:
Ja som mala to zvýšenie testosterónu, zistili mi to odberom krvi ale to nič nie je len som mala viac chuť na sex a mala som viac výkonnosti 
pekne to by sa asi aj mne hodilo mat trosku zvyseny testosteron:slight_smile:a neprejavuje sa aj inak? napriklad, ze viac chlpaties a podobne?
Pri takychto problemoch je najlepsie navstivit lekara. Ten porobi potrebne vysetrenia a nasadi ti bud antiku alebo nieco ine co by tvoje problemy upravili a zmiernili. @macca vsak to bolo celkom fajn nie, ja byt tebou by som sa veru potesila
Presne tak, lekár by mal najlepšie vedieť poradiť a mali by sme ho v takýchto prípadoch navštíviť a nie sa spoliehať, či nám niekto len tak poradí a bude to zázrakom fungovať. Tak to nejde.
Heh, ze viac chlpaties. Ono tie testy su smerodajne ale taktiez nie 100 percentne. Stres, prechladnutie, to vsetko moze predsa ovplyvnit vysledok testu Treba si pockat a ked tak zajst k lekarovi. A ten uz povie ako to naozaj je.