Tehotensky test

andrea ty davas take dore radi plis neporadis mi prosim moc sa ojim mamm ece malo rokov a meskaju mi krmai kolko stoji ten tehotenski test prosiM?

rapi clear stoji tak do 150sk ako kde…ja som u nas kupila v jendej elkarni za 109 v druhej zas za 134 cize ako kde…najlepsi je classic mylsim aj najspolahlivejsi

Tak Kika nevydrzala, spravila som si test, aj ked vysiel negativny, opat mi to nejako nepridalo istoty. I ked menzes ocakavam za par dni, cez vikend, tak hadam sa do vtedy uz NIC nezmeni.
Vinko poctivo popijam, za chvilku zo mna bude alkoholik:) Ale nie, s mierou samozrejme, ku vecery alebo tak. Dufam, ze to tomu pomoze aspon. Zistujem, ze teraz tieto najblizsie dni budu asi milionkrat horsie, ako doterajsie 2 tyzdne. Nejako to ale uz len musim zvladnut!
Dakujem, dakujem, dakujem Andrejka!:slight_smile:

Moje zlaté, ja na teba moc myslím a držím palce. Verím, že to všetko dobre dopadne a dáš vedieť.

Ale ja neviem, aký máš problém. Testy stoja tak okolo 120,- Sk a najlepšie robiť si aspoň v prvý deň, keď ti vynechá, z ranného moču. POZOR: nádobka, do ktorej moč odoberáte musí byť čistá, žiadne zbytky mydla alebo šampónu.

Môžeš si urobiť test, mal by byť spoľahlivý, vzhľadom na to, že menzes ti už mešká.

Za predpokladu, že je styk v čase ovulácie, tak k uhniezdeniu embrya dochádza na 10 deň od oplodnenia. Ale vtedy sa dá HCG zistiť iba z krvi. Z moču až o niekoľko dní. Takže test sa oplatí robiť najskôr 14 dní po styku. Dovtedy sú to vyhodené peniaze. A ak ide o tehotenstvo, stačí aj obyčajný za 40 Sk.

Mne pri oboch v 20 týždni.

dievcata ahojte,neviete mi poradit.aka je sanca byt tehotna posledny den menstruacie?ja ani neviem kedy mam ovulaciu,lebo niekedy mam mestruaciu 2x v mesiaci,inokedy ani raz za dva.dik.

Nie je to pravda, mne zistili tehotenstvo z krvi ešte pred vynechaním menzesu, pri príležitosti, keď som si dala robiť testy na hormóny ŠŽ, pri rutinnom vyšetrení. Poprosila som doktorku, aby mi urobila aj na tehotenstvo a bolo. O pár hodín som vedela.

chcela by som sa spitat kolko dni po nechranenom pohlavnom stihu si treba urobit tehotensky test jeden som si robila hned po dvoch dnoch a bol negativny ale ja mam pocit že som tehotna velmy som sa na tvari vyhadzala stale som unavena a na jedlo sa mi ani divat neda len take divne kombinacie mi chutia prosim poradte mi dakujem

tehotensky test sa dá kupit aj v drogerii-napr.tesco,nemusis zrovna v lekarni .Ak si mladučká-píšeš že mas malo rokov,menštruacia este nemusí chodit pravidelne,môže ti meskat aj 2-3 tyzdne,mozno si niekde prehladla…
ale test si sprav,a urcite navštív ženskeho lekara,aj v prípade,že test bude negativny a lekar ti ochotne odpovie na vsetky tvoje otazky a pripadne predpise antikoncepciu.Je lepsie sa chranit,ako potom plakat nad nezelanym tehotenstvom a o interupcii ani nevravim…
zelam ti vsetko dobre

ahojte chcem sa opitat po akom dlhom čase sa prejavuju tehotenske priznaky ja som tyžden po pohlavnom stiku a mam časte nutkanie na WC hroznu nechut do jedela som stale ospala a večinou kolo pol piatej rano mi začinaju ranne nevolnosti prosim poradte kedy si mam urobit tehotensky test je možnost že som tehotna???

nevem čo som a či ne pomoooooc

v týždni? skôr v ktorom mesiaci…je to individualne,okolo 3-4 mes.:slight_smile:

čo to vlastne nevieš???tu musiš byt neaka divna

no možnost že si tehotna je vždi mam kamošku s tvojim problemom a tieš je tehotna tak sa nadto povznes chod ku ženskemu a prajem prijemne tehotenstvo

Keď máš aj dvakrát do mesiaca, tak šanca tam je. Pri normálnom 28 dňovom cykle a dlhšom je šanca takmer nijaká. Ale občas aj motyka vystrelí:)

Najskôr v prvý deň vynechanej menštruácie, najistejšie 14 dní po styku a neskôr. Najlepšie z ranného moču.

ahojte,prosim vas mohli by ste mi poradit nejaky tehotesky test,ktory by sa nemal mylit??prosiiim velmi mi pomozete.lebo v piatok som mala dostat menzes,ale neprisiel a mala som nechraneny styk s priatelom,len akurat trpim zapalom mocovych ciest myslite,ze to moze mat spolocne aj s menzesom??