Tehotensky test

Na 99% ti menzes meska kvoli ochoreniu a zapalu moc.ciest, takze sa zbytocne nestresuj. Dva dni nic neznamenaju a ak si chora tak odpoved je jasna…

na 100% si tehotna, kup si test a uvidis dve ciarky

No v prvy den meskania menzesu asi tazko, to ti malokedy ukaze pritomnost hormonu, ktory sa tvori len v pripade tehotnosti, takze rozumnejsie je urobit test v pripade meskania menzesu po nejakych 2tyzdnoch, ale vsetko zavisi aj kedy bol nechraneny pohl.styk

v takom skorom veku by si ani sexovat nemala moja zlata a toboz nie bez ochrany!

Rapi clear

V prvý deň vynechania menzesu, v prípade, že ovulácia je v strede cyklu. Mne to tak ukázalo 2X, pri oboch deťoch. Ale, samozrejme, že ak má niekto ovul neskôr, tak sa ten čas posúva, pretože po oplodnení sa vajíčka asi 5-6 dní zahniezďuje a potom až začína tvoriť hormóny, ktoré zaznamenávajú tehotenské testy. Rapi clear je veľmi citlivý, kedysi som tu niekde na nete našla aj tabuľku, ako rastie hodnota HcG podľa dňa od oplodnenia, takže ak si skontrolujete citlivosť testu s touto hodnotou, je to slušne spoľahlivé.

:frowning:

prosím vás, cca 5 dní mi mešká /som v 35 dni cyklu/ - test rapidclear negatívny, môžem byť aj napriek tomu tehu? ĎAKUJEM ZA NÁZORY

Čaute baby,beriem HA,lenže pred nedávnom som na ňu pila alkohol a následne potom mala pohlavný styk. Je možné ,že by to oslabilo jej účinok až na toľko ,že by som mohla byť tehotná?Mala som dostať dnes,ale zatiaľ nič. Tak začínam mať obavy, ak viete poradiť,budem vďačná.

myslim,ze pokial si nevracala-myslim z toho alkoholu,tak by to malo byt ok…ved potom by nemohla kazda zena,ktora berie HA pit alkohol…nie,ukludni sa,lebo nedostanes z toho,ze si nervozna…pa

Praveze som vracala, ale az po sexe…tak preto neviem…ach jaj.

to nic,ak by si vracala hned,alebo kratko po užiti tabletky,tak by bola moznost…Ale takto…neverim,ze by si bola tehotna.Inak antikoncepcia je spolahliva na 99%,tak to jedno % vzdy je.
Držim ti palce,viem co to je mat taky strach…aj ja som tym presla…

Ahojte.Rada by som sa poradila,z partnerom som vyse štyroch rokov,ani raz sa mi nepodarilo otehotnut.Tento mesiac mi je divne,stale sa mi hlava toci,casto chodim cikat,ked sa rano hned nenajem mi je spatne.Vcera sme sa milovali ako vzdy a začala som krvacat,asi tak 5minut a skončilo to.Nič ma neboli.Menstruaciu mam dostat za 7dní.Neviete mi poradit co mi asi je?Dakujem

Ahojte.Rada by som sa poradila,z partnerom som vyse štyroch rokov,ani raz sa mi nepodarilo otehotnut.Tento mesiac mi je divne,stale sa mi hlava toci,casto chodim cikat,ked sa rano hned nenajem mi je spatne.Vcera sme sa milovali ako vzdy a začala som krvacat,asi tak 5minut a skončilo to.Nič ma neboli.Menstruaciu mam dostat za 7dní.Neviete mi poradit co mi asi je?Dakujem

Ďakujem, si milá, že sa snažíš poradiť:)

ono,kazdy organizmus zeny je iny,mne sa nepodarilo otehotniet ani s ani bez Ha-nastastie.Prislo to az,ked som mala 29r,teraz sa tesim z 8mes.dcerky.Ako mlada som bola u gynek.na vyvolavackach asi 5x.Vydrz este tyzden-dva,sprav si test,nastiv gynekol.
Vsetko dobre ti zelam.

Ahojte,
dnes som si robila TT. Jedna čiarka tmavá a druhá bledšia. Nie som najmladšia (40).Mám 2 dospelé deti,druhého manžela. Myslíte, že si mám spraviť ešte jeden test? Od minulého týždňa beriem liek LINDAXA (na chudnutie).Menzes mešká (4 dni).Som tehotná?!

Ahojte!Menstruacia mi meska tyzden aj nieco uz som si robila dva testy wzdy negatiwne ale nerobila som si ich rano :frowning: W poslednom case som stale bola na plawarni a myslim si ze sa mi aj tym oddialili kramy…Brucho ma uz boli tak cca 2 tyzdne su to take bolesti typicke ako ked mam dostat kramy…Ale bojim sa kedze to uz budu dva tyzdne co mi meskaju je nejaka moznost ze by sa tie dva testy zmylili aj ked boli robene az potom ako som mala dostat kramy???Proosim poradte!

Martina, podľa mňa si tehotná. Držím Ti palce, určite všetko zvládneš na výbornú. 40 rokov nie je žiadny dôvod na smútok. Poriadne si tehotenstvo aj dieťatko vychutnaj. Veď dieťa je láska, ktorá sa stala viditeľnou.

A ešte niečo: Martinka, tie lieky vyhoď.