Tehotensky test

No, podľa mňa, áno.

Ahojte!

asi pred 2tyzdnami som mala styk s partnerom, ale pouzivali sme kondom a nebol ziadny problem. mam trosku nepravidelny cyklus, niekedy 28dni, inokedy aj 32…uz to meska 4dni, som nervozna, co mam robit?

Ahoj newiem ci ti to pomoze ale ja som tiez w takej podobnej situacii ale s rozdielom ze kramy mi meskaju uz skoro 2 tyzdne :frowning: Pokial ste ale pouzili kondom tak si myslim ze by z toho nemalo nic byt wed ked si to tak zoberes tak z coho???Ked sa do teba nesprawil…Wed roztrhat sa wam neroztrhal nie???Ja uz som si robila 2 testy a vzdy negatiwne ale aj tak mam strach kedze uz tolko meskaju :frowning:

No ja mam take zvlastne skusenosti s teh. testom. Pred 2 mesiacmi som sa tesila z 2 ciarok - aj ked jedna bola iba slaba a skoncilo to spontannym mikropotratom v 6tt. Mam 30 rokov a po babatku velmi s manzelom tuzime. teraz po 2 mesiacoch som mala menstruaciu zvlastnu. Iba 2 dni - ale silnu.Bezne mam aj 6 dni. Tak som si len so zvedavosti urobila test. Bol negativny, ale zabudla som ho na stole. Po nejakej hodine som sa cudovala lebo druha ciarka tam nabehla aj ked bola slabulilinkaaa, ale videla som ju. Aj moj manzel. Tak som si rano urobila dalsie 2 rozne testy (citlivy, aj menej citlivy) a slaba ciarka na tom citlivom bola - ale naozaj taka naznakova - iba odtienik. Tak som sla k lekarke a na krv. Na moje prekvapenie (smutne) mi povedali, ze HCG je nula! Ziadne 0,0000nieco. Iba nula! Odvtedy je to 3 dni a test mi stala ukazuje slabulilinku ciarku, takze mam chaos v hlave ci som alebo nie. Nastastie som natrafila na uzasnu doktorku /kt. zastupovala mojho gynekologa/ a ta mi povedala, ze sa nemam citit hlupo pretoze vraj sa moze stat, ze HCG este nie je v krvi badatelne a test mi to ukazat moze a mam sa ukazat o tyzden. Ano to mi povedala. Aj ked som ostala prekvapena a vzdy som si myslela, ze je to skor naopar. Najprv v krvi potom v moci. No zivot je nevyspytatelny. Tak velmi velmi dufam, ze po roku snazenia to uz vyjde. Drzim vsetkym babam, co sa snazia palce.

Kika, ako to s tebou nakoniec dopadlo?

ahojte.prosim vas vedeli by ste mi poradit mala som pohlavny styk z partnerom a pouzili sme aj kondom.ale teraz mi meskaju tyzden kramy a som z toho nervozna.ale ziadne priznaky zatial nemam ani vyhadzanie na tvary a jest mi zatial chuti ako aj niekedy inokedy.prosim pomozte mi ahojte.

ahojte.prosim vas vedeli by ste mi poradit vzdy mi meskaju krami tak 2-3-5dni.ale teraz som mala styk z mojim partnerom z ktorym sme uz pomerne dost dlho a sme pouzili aj kondom.a teraz mi meskaju krami uz 6dni a som stoho uplne nervozna.aj ma bolelo brucho ako priznak kramou a nic neprislo.prosim pomozte mi ahojte.

Prosím poraďte mi…Pred týždňom (sobota)som mala pohlavný styk-v posledný deň menštruačného cyklu, kedy som si mala zobrať aj HA, ale zabudla som…Tabletky som nasadila až v pondelok.Bojím sa, že či som neostala tehotná.Tiež to bola noc v opojení alkoholu, tak si nie som istá, či nedošlo k nehode…Možno si to nahováram,ale pobolieva ma brucho…Čo mám robiť?

ahoj. poradte mi prosim. mala som styk s chlapcom v posledny den menstruacie, obaja sme boli opiti a myslim, ze sa do mna neurobil. mozem byt tehotna? som pocula, ze vraj moze prist aj k predcasnemu vyronu, este pred ejakulaciou.

ahojte uz asi priblizne 7mesiacov s mojim priatelom to robime naostro a priatel sa aj domna spravi zatial som stale neotehotnela nie je to nejaka chyba???..ale tento mesiac mi momentalne meska mendzes a mam strasne tocenie hlavy som strasne unavena a tak…poradi mi niekto???

mas to nejake zle chod na ortopediu

bozee pomozte mi… mala som styk s chalanom 3dni pred menstruaciou…a v den ked som ju dostala som zacala brat antikoncepciu…lenze ako som ju dobrala menstruacia mi neprisla …neviem co mam robit bojim sa urobis si test…bojim sa vsetkeho…

Ahoj Martinka, nakoniec je vsetko v ok, menstruacia prisla a ja som happy:)

ahojte, som jedna z vas co mate pochybnosti, len ja som prestala uzivat tabletky zhruba pred vyse mesiacom, bo mi dosli a od vtedy sme mali vzdy s priatelom nechraneny sex a mne to uz meska 13dni a pocitujem od zacitatku len citlive bradavky, casto sa mi toci hlava ale nemavam nevolnosti… chcem si ist dnes kupit test, ale ako tak citam vase prispevky, skoro vzdy to ukaze negativne a tak mam pochybnosti ci to vobec ukazuje spravne a ci si ho mam kupit alebo ist priamo k doktorke? P.S: ja by som sa praveze velmi tesila na babatko a tak si uz pomaly namyslam, ze je to uz skutocnost…

Ahoj,tvoj mail akoby mi z duse hovoril. Presne mam ten isty problem. S manzelom sa uz 4mesiace snazime o babatko. Menstruacia mi meska 85dni,ale nemozem to brat ako meritko, pretoze po vysadeni tabletiek(po 9rokoch) mi to chodi ako chce. Robila som si uz dva testy. Jeden vysiel negativne a druhy neviem. Ciarka pre pozitivny test bola velmi slabucka!Mam tiez velmi citlive prsia, zavrate, ale tiez nevraciam.

a ešte wčera si robila test a bol negatívny

Podľa mňa tehotná nie je, len asi poriadne vystresovaná, vystískaj ju, ukľudni a dajte si za pohár červeného vínka a bude dobre.

prosim vas porate mi… mala som pohlavny styk…pred mesiacom… bez ochrany… zobrala som tabletku po… potom mi prisly kramy hne do 7 dni… teraz som mala dostat 29 ale nemam … a normalne maam dostat 10… moze to meskat a moze ta tabletka ten cyklus zmagorit…???

Pekny den
mam 31 rokov a važny problem. byvaly priatel sa do mna urobil. tyžden na to som spala s novym priatelom ktory sa do mna urobil tiež ale velmi by sme chceli babatko. ak by som bola tehotna ako zistit koho je to dieťa? bohužial stalo sa…tak ma prosim neodsudzujte a budem vdacna za kazdu radu…
dakujem

Prosím ťa, Adelka, to po týždňovej známosti s novým priateľom ste už zistili, že veľmi chcete bábätko??? Lebo mne to zistenie trvalo tak asi 2,5 roka. Tak som chcela vedieť, či som až taká pomalá, keď mi to tak dlho trvalo. Ale inak sa to dá zistiť testom DNA, stojí niekoľko tisíc, 5-10, neviem a je možné urobiť ho aj zo slín dieťaťa.