Vo väčšine prípadov ho parádne zmagorí, aj na 2 mesiace, takže, buď v pohode, príde to.
Moja urcite niesi tehotna si len zbytocne vyplasena ukludni sa a uvidis ze vsetko bude o.kMala by si sa obavat az vtedy ze si tehotna ak by sa spravil priamo do teba to by uz bolo ine :0))) Takze len klud a uvidis ze vsetko je fajn.
ahoj… chcem sa opýtat ked som mala pohlavný styk 23. augusta a menstruáciu som mala mat 24. mozem byt tehotna ak som ju nedostala do dnes?? a 19 dní po styku som si robila tehotensky test a vysiel negativne…
Ahoj Sisinka,
neboj sa určite to dostaneš len po tej tabletke to je také omeškané. Ja to mám za sebou a viem čo to spravilo, takže pekne buď v pohode všetko je ok.
Nechapem ako moze zena nieco taketo napisat…
Ahojte, potrebujem pomoc. Pred par tyzdnami som sa vyspala s priateľom.Isli sme bez ochrany. Viem, ze sa do mna neurobil, ale mam stale taky divny pocit. Ja som menzes dostala, ale po 21. dňoch a strasne slaby. Citala som, ze aj tehotne zeny mozu menstruovat (spinit). Mam si spravit pre istotu test, alebo ist ku gynekologovi? Strasne sa bojim, poradte mi pls. Ale zatial ziadne priznaky som nemala. Hlava sa mi niekedy toci, ale to uz niekolko rokov v kuse, lebo mam nizky tlak. Vazne neviem Mozno je to len moja “psychicka porucha”, ze si strasne namyslam, ked citam, kolko zien tu ma vselijake problemy.
Andrea ty vies dobre poradit. Pomoz prosim
Moja, len sa nestresuj, podľa mňa je to všetko o psychike, aj to, že si menzes dostala trošku skôr je len o tom, že si vystresovaná. Tak sa pekne ukľudni a zachovaj pevné nervy. Ak sa tvoj priateľ do teba neurobil, tak je len malá pravdepodobnosť, že by si bola tehotná. Ale zase aj v tom výtoku, čo je pred ejakuláciou sú spermie, takže človek nikdy nevie. Nechcem strašiť, ale preistotu si kúp test a potom uvidíš. Ak by sa ti to nepozdávalo, tak navštív doktora. Daj vedeť, ako si dopadla, držím palec
Miruš, veď si sprav test, koľko dní si od styku, vlastne? Z toho, čo píšeš si myslím, že ak si urobíš test z ranného moču, tak ti ukáže spoľahlivý výsledok, pretože ubehlo už dosť dní a navyše si mala aj slabý menzes. Ale naozaj, strach ťa nikam neposunie. Zajtra si určite urob test. Držím palčeky. Samozrejme, ak sa neurobil do teba , tak šanca je menšia a k tomu ešte ide o to, že na koľký deň cyklu k tomu došlo, to nepíšeš.
Noo je tomu asi tak 19 dní a bolo to tesne po menzese. Takze neviem
Test by ti už mal ukázať, inak tesne po menzese by si nemala otehotnieť, ale… nič nie je nemožné a nikto na svete ti to len tak nepovie. Nie je na škodu vedieť svoj dátum ovulácie, dá sa podľa toho orientovať. Mal by byť v strede cyklu, ale u mnohých žien sú odchylky. Dá sa pomôcť si buď meraním bazálnej teploty, ráno, skôr ako sa pohneš z postele si odmeraj teplotu bežným spôsobom a v období ovul. by mala byť zvýšená na okolo 37 alebo existujú ovul testy v lekárni.
aa este jedna otazka. moze sa robit test, aj ked mam ten “menzes”? Ci to je jedno kedy?
Ak sa ti ukázali dve čiarky, tak si tehotná a je jedno, či je jedna tmavšia alebo bledšia. Proste sú tam dve. Vek máš nato dobrý, tak žiadna panika. Držím palčeky pri bábätku
myslím, že áno.
kolko sa moze po pohlavnom stiku spravit tehotensky test aby mi wyslis wysledok…tyzden poo stkyku ci hned na druhy den??uz bi bol wysledok na teh. teste jasny?
Test vysiel negatívny Ale zase neni to 100%tne. Aj tak sa trošku obavam. A Andrea dakujem za rady
Tak si podľa mňa neni tehotná, treba sa ukľudniť, aby sa to spustilo normálne.
je tu nejaka baba zienka ktora by mi vedela poradit ??, please ozvite sa niekto …dik!
Odpovede na svoje otázky sa dozvieš, ak si prečítaš niektorý z mojich príspevkov.
chcela bi som sa opitat.dala som si tehotensky test a ten mi ukazuje ze som tehotna.ale mam kramy!je to mozne???