Tehotensky test

Áno.

ahoj chcela by som sa spytat ze ci je mozne ze mozem byt tehotna mala som nechraneny sex asi v juli ale kramy mam odvtedy normalne a robila som si aj test pred nedavnom lebo mi bolo obcas zvlastne ani to neviem opisat. ale visiel negativny … kamaratky mi hovoria ze stresujem zbytocne asi by bolo najlepsie ist k doktorovi… a je mozne ze mi byva zle stoho ze tak stresujem ? lebo mne uz stoho fakt sibe…

a este som chcela doplnit ze je mozne ze mi byva zle z nieco ho ineho … ze?
mne uz asi sibe a ne ze som tehotna

Ak si mala nechránený sex v júli a teraz ti vyšiel test negatívny, tak bez ohľadu ako sa cítiš SI URĆITE NENI TEHOTNÁ. Nie je to jednoducho možné v žiadnom prípade. V absolútne žiadnom prípade to nie je možné. Ale áno, stres ti môže spôsobovať podobné pocity a problémy, takže odporúčam kľud, ak sa to nezlepší, treba sa dať vyšetriť, aby sa odhalil pôvod týchto pocitov, lebo opakujem TEHOTENSTVO TO NA KVADRILIÓN PERCENT NIE JE!!!

ajoj chcela by som sa opytat ze ked sa priaetl do mna urobil a dala som si tabletku hend hodinku po tom ale citim sa otrasne. mam nafuknute brucho, cely tyzden ma boli nech zjem cokolvek, dnes ma zacali boliet prsia a som unavena… co sa so mnou moze diat=(

Ahojte. Potrebujem poradiť, mala som nechránený pohlavný styk, neurobil sa do mňa, ale nikde nie je stopercentná istota, menštruáciu som dostala o 4 dni skôr, väčšinou dostávam o 1-2 dni neskôr, ale táto bola taká slabšia a bledšia … bola som dosť vystresovaná predtým, neviem či to mohlo spôsobiť práve to … urobila som si aj test, v deň keď som mala dostať pôvodne, vyšiel negatívne, ale ja som stále nesvoja, je možné, aby som bola tehotná?

ahojky… ja by som sa chcela spytat kolko stoji tehotensky test v lekarni,

Ahojte dievčatá, potratila som. Bola som tehotná a v 7 týždni som to nezvládla. Bábätko odišlo, hoci som sa veľmi tešila. Nik nevie prečo? Bola to moja posledná šanca mať dieťa. Dievčatá, ak môžete buďte maminami skôr ako v štyridsiatke. Veľmi ma to všetko bolí. Nie je to jednoduché a život ostane oveľa ťažším. Prajem veľa šťastia v živote a rozmýšľajte. Martina 2

Potratila som 12.9. a doteraz som nemala silu o tom písať. Je to veľmi ťažké. Vlastne už ani nevládzem. Asi sa zbláznim. Úplne vážne. Veľmi to bolí…

Ahojte, nechcem aby moja otazka vyznela ako otazka nejakej pubertiacky z “Brava”, ale radsej sa spytam takto, ako dojst rovno za doktorkou s takouto otazkou:)
Jednoducho, uz dlhsie sa s priatelom snazime o babatko, teraz je na pracovnej ceste, naposledy sme boli spolu niekedy zaciatkom augusta… Od vtedy som sice uz dostala dvakrat menstruaciu, normalnu, 5, 7 dni, ako vzdy. Ale neviem, mam pocit, akoby som bola tehotna, mam obcas taku zvladnu bolest brucha, pocit zvacsenych a aj viac citlivych prs, celkovo sa citim tak inak…aj ked ziadne ranne nevolnosti, ale predsa to nie je pravidlom. Skratka, je mozne, aby som bola v tom, ak aj menstruujem? Lebo “pobehala” som rozne fora a vraj su pripady, kedy zena ma menstruaciu a napriek tomu je tehotna.
Za odpoved vopred dakujem, prajem pekny vecer:)

Tak prečo si nespravíš test a máš v tom hneď jasno.

bez urazky,rozmyslaj ako mozes byt tehotna ked mas menzes!

No, ty tiež bez urážky, ale je to možné. Ani zďaleka by nebola jediná.

ahoj no takze katastrofa asi budeme mat babetko ale len pre info neviem ci som si test spravila poriadne popisete mi to dakujem

Robila som si z ranneho mocu Rapi Clear, vysiel negativny:( No ani u testov si vraj clovek nemoze byt isty… Mate niekto skusenosti s tymto konkretne? Odporucate ak tak spravit dalsi s tou istou znackou, alebo mozno vyskusat aj inu? Aj ked, ak, tak v “tomto stadiu tehotenstva” by uz vyska tych hormonov mala byt dost vysoka, cize zbytocne robit dalsi, mozno aj iny test, podla Vas?:frowning:
Asi som si tie syndromy len vsugerovala :´(

Keď si mala 2xmenzes a nemala si mať, lebo predpokladáš tehotenstvo, test by ti už určite vyšiel pozitívny, takže, pohoda, je to v niečom inom.

Dakujem za reakcie… Aj ked som dufala, ze priatela mozno potesim, ked sa vrati, no mozno nabuduce…:frowning:

chcela by som sa spytat ci si mozem urobit uz test,mam 5 dni po pohlavnom styku a robili sme to naplno a uz by sme chceli vediet ci budeme rodicia alebo nie…dakujem

Test si urobiť môžeš,ale nič sa nedozvieš. 4akaj, kym vymešká aspoň 2 dni.

ahojte proswim poradte…uz 2 tyždne mi meškajú kramy a asi pred 3 tyzdnami som mala chraneny styk s mojim partnerom…a mam pocit nafuknuterho brucha.prosim poradte mi co najskor.ahojte a vopred dakujem neviem co dalej.