Tehotensky test

ahoj;; potrebovala by som poradit…menstruacia mi meska uz 10 dni…poslednyny sexualny styk som mala 20 augusta…pouzili sme ochranu;;najblizsia mestruacia prisla nacas a bola normalna trvala 5-6 dni…odvtedy som ju uz nedostala …a zacina ma to znepokojovat…moze to byt sposobene tym ze som predmesiacom odisla do zahranicia… a teraz zijem t… ako myslim ci to nesposobila zmena prostedia …rovnako asi 2-3 tyzdne ma trapili bolesti v podbrusku… bolest a palenie pri moceni…a celkovo bolest aj ked som si sadala…test som si zatial nerobila ale urobim zajtra… aky je vas naroz? cim moze byt sposobene meskanie 10 dni? este sa mi take nestalo preto som vyplasena… dakujem za odpoved

Nemyslím, že ide o tehotenstvo, skôr si asi niekde dosť prechladla, čo sa prejavilo aj bolesťami močových ciest.

robila som si test… bol negativny…ale ja tak to stale meska…co mam robit?

BABY PROSIM PORADTE CITIM SA BLBO STALE SOM HLADNA A UZIVAM ANTIKONCEPCIU Z KTOREJ SOM ASI 4 VYNECHLA MNZES SOM MALA LEN 1 DEN CO MYSLITE SOM V TOM

ahojte. ako to tu tak citam, uplne nejasne si dokazem vysvetlit moj zrejme doteraz mylny vyklad principu na ktorom “funguje” tehotensky test.
nemal by zobrazovat, detekovat tehotenstvo na zaklade pritomnosti hCG hormonu? ak si teda zena nerobi test priskoro, v com je problem, ked jej test ukaze, ze nie je tehotna a pritom je??
budem mat o com v noci premyslat…
za mozne odpovede dakujem:)

ja by som chcela zistit ze po menstruacii som vysadila antikoncepciu lebo my s nej nebolo dobre ale problem je v tom ze o 3 dni na to som mamla sex a vsetko to skoncilo vo mne zajtra si isem kupit test ale chcela by som vediet aka je asi pravdepodobnost otehotnenia a aj na druhi den som mala taky sex takze asi velka

nemusis sa bat tehotna urcite nebudes ak ti 3 testy vysli ze niesi tak niesi a ak ti to bude meskat chod na gincu a tehotna niesi nebij a ukludni sa

aHojte…potrebujem poraDit…uz vyse mesiaca neuzivam HA…,a menstruaciu som mala naposledy 13 septembra.S priatelom pri pohlavnom styku pouzivame ochranu. Menstruacia mi stale nechodi a pritom som mala aj bolesti (tak ako stále pred menstruaciou) ale stale nic… bola som aj s kamoskou na červenom vinku…a zatial nic…Robila som si aj test vysiel negativny. No aj tak sa bojim…Neviem ci verit… testom…Prostim poradte…dakujem

ahoj zuzqa, ja som v podobnej situacii ako ty… zacala som uzivat tabletky, bolo mi z nich zle, same krce, menstruacia neustupovala, tak som ich po 16 dnoch vysadila. Dostala som dalsiu, ktora nakoniec pod 4 dnoch skoncila. Vsetko bolo OK, mala som chraneny sex, teraz cakam na dalsiu menstruaciu a stale nic. Tiez sa bojim ci nie som tehotna, test som zatial nerobila…ale rovnako ako aj ty, aj ja mam obcas bolesti a citim sa ako keby mam menstruaciu dostat.

ahojja som mala dostat menzes 18//10 a ešte furt nemamta hovor mi daco co mam robit hm?? porad daco??

boze babenky pomozte mam strasne tvrde brcho ako mala kamka ked bola tehotna ide ma slaktrafit strasne ma bolia aj vajecniky idem zomriet ako sa vlastne prejavuje tehotenstvo lebo aj menstruaciu som mala divnu zacala 26septemra a skoncila mi 12 oktobra a podla spravnosti som mala dostat 7 do 12 oktobra.

skusila si rum skolou teda studeny caj to vraj podporuje prichod menstruacie mne sa taketo uz stalo vyskusala som to a pomohlo

Ahoooj…mam problem,akurat prvy den sm dostala krami ked sm sa vyspala s priatelom…on mal narodeniny,tak sm ho neodmietla ale sme sa nechranili a ani neberiem antikoncepciu…tomu uz je mesiac…uz nie sme spolu…ale uz mi tyzden meska…zatial sm sa nebala,bo si myslim ze sa neurobil…a myslea sm ze sm prechladnuta…pomozte mi co mam robit???aby sm dostala skor…dakujeeeem

ahoj…podla mna to suvusi s palenim pri moceni, najskor si mala zapal mocovych cies, co moze sposobit oddialenie menstruacie

mam kamaratku ktora pri oboch detoch mala este 3 mesiace menstruaciu…takze mozes byt kludne tehotna…gratulujem

ahojte…mam otazocku, netyka sa to tehotenskych testov sice…ale ak mate niekto skusenost, poradte prosim…meska mi menstruacia uz asi tyzden, je pravda ze nemam pravidelny cyklus, ale necitim sa tehotna…vraj ze zena vie ked je tehotna…no ale zacala som brat nove lieky na plet, nemoze to byt z toho?

aa pomozte mi ja s frajeropm som spala tak ze sme spolu kazdy vykend menzes mi meska uz asi 2 tyzdne…ale mala som krce v bruchu ako keby ho mam dostat ale nic…mozem byt tehotna alebo to moze byt aj z niecoho ineho??prsia ma nebolia a ani brucho nic mi nieje citim sa niormalne…prosim vas help

Prosím, poradte mi, už 3 dni mi mešká menštruácia test som si robila ale bol negatívny ale menštruácia mi normálne nemešká a už som z toho poriadne nervózna.Ale pred mesiacom som prestala brat antikoncepciu a s priateľom ochranu používame,je možne že je to preto že som vysadila antikoncepciu?

myslim si ze august je uz dost daleka doba a keby si bola tehotna citila by si to. bolest a palenie pri moceni som mala take strasne ze som plakala pri kazdej nasteve na toaletu mala som v sebe nejaku bakteriu. doktor mi nasadil antibiotika masticky a bolo vsetko oka TREBA IST K DOKTOROVI SAME SA TO NESPRAVI

pametam si ked som si robia ja test tiez mi vyslo ze niesom lenze mi to nedalo a o par dni som si urobila dalsi a bola som v tom.v lekarnach vam poradia ake test je vhodny velmi zalezi na okolnostiach(kedy bol styk a ci mate pred alebo po menzese) ale samozrejme ze to moze byt aj antikoncepciou myslim si ze to bude prave tym.