Tehotensky test

Ahojte:)
Chcela by som sa spytat, ci by mi nahodou nevedel niekto poradit…
Menzes mi meska priblizne 9 dni,posleny pohlavny styk s partnerom sme mali asi pred 4 dnami,nechranili sme sa ,ale som si urcite ista ze sa nespravil domna… Dnes som si robila test Rapiclear direct, vysiel negativne…
Neviem ci mu mam verit,alebo spravit dalsi,bo menzes sa este nedostavil, a uz mi to nieje jedno:)
Dakujem za hocijaky nazor,velmi by ste mi pomohli…

zajdi si na gyndu odobrať krv a maš to na 100 percent isté

Zdravím!Takže mam takýto problém:Dostala som o 4dny omeškaný menzes ktorý je silný,taktiež kŕče v prvý deň boli neobvykle silné.Ale dnes v 2hý deň menštruácie som zacítila akýsi divný pocit.Po kontrole na wc som prišla na to že zo mňa vyliezla cca 3*4cm priehľadná,akoby želatínová vec…strašne som sa zľakla a neviem čoby to mohlo byť…nemohli by ste mi poradiť či sa mám niečoho báť? po tom čo sa stalo som dostala znova kŕče a bolesti do podbruška a cítim taký pocit prázdna…inak som už 6tý deň chorá mám angínu…podobná vec sa mi ešte nestala…ďakujem za každú odpoveď

ahojte prosim Vas pomozte mi.dva dni pred tym ako som mala dostat menzes som mala pohlavny chraneny styk zo sovojim priatelom.o 4dni po tom ma zacali boliet prsniky ale iba vtedy ked si ich stlacim na dotyk nie.o dva dni som isla na kofolu a dala som si slany korbacik a ked som prisla domov tak som mala hnacku a som aj gecala.a menzes mi uz meska 4dni.tak teraz neviem ci som vazne tehotna alebo si to len namyslam.prosim pomozte mi budem vam vdacna za kazdu radu.dakujem pekne.ahojte

ahojte.minuly tyzden som dostala kramy ale az o 12tyzdnovom omeskani.prvy den som mala uplne slabunke kramy som myslela ze to je len tak a na druhy den sa to so mna uplne spustilo.a teraz pred kramamy som sa vyspala z priatelom mali sme aj kondom a teraz mi meskaju kramy 4dni a ma bolia aj prsniky ked si na ne pritlacim.a este som aj grcala a mam aj hnacku.prosim o kazdu radu som z toho uplne nervozna.moze to robit aj stres ze mam moc ucenia v skole?prosim pomozte mi budem vam zaviazana.ahojte a drzte mi palce

ahojte.minuly tyzden som dostala kramy ale az o 12dnovom omeskani.prvy den som mala uplne slabunke kramy som myslela ze to je len tak a na druhy den sa to so mna uplne spustilo.a teraz pred kramamy som sa vyspala z priatelom mali sme aj kondom a teraz mi meskaju kramy 4dni a ma bolia aj prsniky ked si na ne pritlacim.a este som aj grcala a mam aj hnacku.prosim o kazdu radu som z toho uplne nervozna.moze to robit aj stres ze mam moc ucenia v skole?prosim pomozte mi budem vam zaviazana.ahojte a drzte mi palce

Prosím poradte mi :frowning: s priatelom som mala prvy sex asi v utorok 11 a vtedy som mala dostať aj kramy no ale kramy mi od vtedy meškaju už 5 dni mám velmi velky strach. BOHUŽIAL sme boli bez kondomu ale neurobil sa domna je možne žeby sa predsa niečo stalo pls poradte dakujem :frowning:

Mam 19 rokov…po 3 rokoch som vysadila antikoncepciu zo zdravotnych dovodov.teraz je to 2 mesiac.S priatelom sme mali pohlavny styk bez kondomu a uz mi kramy meskaju ľ tyzdne.robila som si tehotensky test ale vysiel negativny…moze to sposobit vysadenie antikoncepcie??a stres??strasne sa bojim…poradte mi prosim dakujem

baby… pokial vam nemeskaju kramy aspon 2 tyzdne nerobte paniku… ja som vysadila v juni tabletky… a odvtedy som mala krami len raz!!! 26 septembra… a teraz mi zas meskaju vyse mesiaca… bola som u lekarky pichla mi vyvolavacku… neste hned tehone ked vam meskaju kramy tyzden… mne meskaju vyse mesiaca… skoro 2… takze klud babeny…ked tak si kupte test… a chodte pekne k lekarke a dajte si pichnut inekciu… vobec to neboli.
a chodte tam tak po 2 tyzdnoch nech vas nevysmeje… :)))

prosim pomoooc…meskali mi kramy asi styri dni…co je u mna normalne…a v tom case som sa vyspala so svojim priatelom…beu kondomu:-(…kramy dodnes nemam…mozem byt tehotna aj ked sa moj partner neurobil?

ahojte prosim poradte mi.2dni po menzese som mala chraneny stik z priatelom ale kondom sa nam pretrhnul a teraz nevieme kedy.ale iste je ze sa do mna nespravil ale po sexe si na mna lahol a ja som citila ze cosika tece a to jeho semeno mi tieklo skoro po vagine a teraz sa strasne bojime ze ci som v tom to by som asi neprezila.prosim poradte mi som z toho zufala a kedy si mam spravit test?kedy by bol asi najlepsie?prosim poradte mi.andrea prosim porad ty vies vzdy perfektne poradit.dakujem pekne ahojte

Tak ahoj, špeciálne pre teba, myslím si, že nie si tehotná, ale ak si chceš urobiť test, tak až po vymeškaní menzesu. O nerobení paniky po vymeškaní menzesu viem svoje, proste môže vám povedať kto chce čo chce, môže vám výjsť tisíc testov negatívne, tá správna úľava sa dostaví až po spustení menzesu. Aj tebe síce poviem, aby si sa nestresovala, lebo v podstate ti to neprinesie vôbec nič, ale viem, že sa to ľahko hovorí. Držím palce a daj vedieť či to dobre dopadlo.

andrea diakujem pekne a myslis ze mozem otehotniet 2dni po menzese??ja vazne viem ze nic neni na 100percenet ale niake to percento tam vazne je co si o otom myslis??prosim porad dakujem

…mam otazku…10.teho som mala dostat menstruaciu…zvykne mi meskat…13teho som sa vyspala bez ochrany so svojim partnerom…a menstruaciu dodnes nemam…moj partner sa ale neurobil…mozem byt tehotna??prosim veeelmi prosim o odpoved som uz zufala…

Nemalo by sa stať, ale nikto ti to nezaručí, biológia človeka je nevyspytateľná a psychika tiež. Ako ináč by sa dalo vysvetliť, že tzv. neplodná žena sa pokúša o tehotenstvo niekoľko rokov a keď sa nakoniec rozhodne pre adopciu, po pár mesiacoch otehotnie? Psychika bude teraz aj teba trápiť vo veľkej miere. Prídu chvíľky, keď ťa to zmôže a budeš mať pocit, že sa zblázniš a potom vzápätí možno pocítiš, že to bude dobré a že tehotná nie si. No proste mesiac si asi vytrpíš, ale treba povedať, že sužovať sa problémom, o ktorom si nie sme istý či vôbec bude, je zbytočne vyčerpávajúce. Problém treba riešiť až keď sa skutočne objaví a triezvo, bez veľkých emócií. V podstate pre teba platí, že na možné tehotenstvo treba myslieť dopredu a prichystať všetko tak, aby sme mu predišli, ak si to želáme, lebo v momente, keď ťa opantá vzrušenie sa toho už veľa nariešiť nedá. Dúfam, že nezniem moc “mamičkovsky”.

neie andrea praveze naopak ja som velmi rada ze vies takto perfektne poradit.uz som si spravila dva testy a vysli negativne.ale pravda je ze mi este nemeskaju kramy.mam tak 12tyzdne do kramou.myslis ze to moze spravne ukazovat??dakujem pekne si super

Pravdu povediac, neviem, aké predmenzesové tehotenské testy sú teraz na trhu, proces oplodnenia a zahniezdenia nejaký čas trvá a kým vajíčko začne produkovať hormón HcG, a ešte kým je zmerateľné jeho množstvo testom, trvá to tak asi 14-16 dní. Keď spočítame teba, tak vlastne na cca 18 deň cyklu by si mohla vedieť. Tento výsledok ti ale povie iba či si otehotnela v ten 2.deň. o ktorom si sa zmienila. Osobne by som ale čakala až kým vymešká, testy niečo stoja a aj tak ti neprinesú potrebnú pohodu, pretože sa ti uľaví iba na chvíľu a potom opäť začneš pochybovať či test mohol zaznamenať pravdivý výsledok. Obrň sa trpezlivosťou a možno ti pomôže, ak sa od toho celého trošku odosobníš a predstavíš si, že ťa niekto len skúša ako zvládneš takýto nápor na nervy.Skús akoby pozrieť sa na seba z výšky a pritom vnímať niekoho iného. Verím, že všetko dobre dopadne, koľko máš vlastne rôčkov?

Lenže keď má niekto pravidelný menzes, tak to len tak nemešká, buď je to tehotenstvo alebo zdravotný problém. Menzes má byť pravidelný. Ak nie je, je v tom nejaký háčik a treba po tom pátrať. Pozor nehovorím o mladých dievčatách, ktorým to ešte môže chodiť všelijako.

no moc rokov teda nemam mam zatial iba 19a na babatko som este vazne neni pripravena a este mam aj skolu pred sebou to by mi vsetko pokazilo

Ver mi, nemáš dôvod sa obávať. Všetko bude ok a nepíšem to preto, že ťa chcem upokojiť, ale preto, že som si tým istá.