Tehotensky test

andrea diky moc si super sak ja ti dam vediet ako to dopadlo ok?dakujem pekne

andrea a vies co je na tom vsetkon najhorsie??ze dneska som si vitiahla kusok z toho prasknuteho kondomu z vaginy.a najhorsie je ze som ho tam mala 5dni co si o tom myslis??mozem bit tehotna??ale on sa do mna nespravil.prosim odpis lebo ja vazne zblaznim dakujem pekne ahoj

Až teraz so si našla tvoju otázku. Myslím si, že nie si tehotná, aj napriek tomu, čo píšeš. Ak sa budem mýliť, sľubujem, že už nikdy nikomu nebudem radiť. Asi si vieš predstaviť, ako veľmi som presvedčená o tom, že tehotná nie si. Už to nemáš na dlho. Koľko ešte dní?

mozem byt tehotna ked som sa vyspala bez ochrany so svojim priatelom den predtym ako som dostala menstruaciu?prosim o odpoved…dakujem

Tehotenske testy, pri zistovani tehotnosti som vzdy pouzila tehotenske testy aj niekolkokrat, ale vsetky boli vzdy negativne, a pritom mi lekar po odobrani krvi hned zistil tehotnost, cize, tym testom vobec neverim, a nevyhadzovala by som za ne peniaze, radsej pri pochybnostiach a inych tehot. priznakoch vzdy navstivte lekara, ten rozluskne vase pochybnosti.

no priblizne este tak 10dni a uz som si aj robila 3testy a vsetky vysli negativne a dufam ze je to aj pravda.myslis?dakujem pekne ahoj

Jasné, neboj.

awoj andrea…prepac ak ta otravujem…mala som s priatelompohlavny styk a mi poevdal ze mu kus utielko ale nebol etse urobeny…dala som si ja tabletku escapelle a aj test som si urobila avylso mi negativne az 2 krta…moze daco s toho byt??o 2 tyznd emam dostat kramy moze sa to niejako prejavit???dakujem za odpoved…si fets zalta ked tak pomahas citala som si a fets dobre radis…bola by si taka dobra a poradila by si ja mne.ked dacomu nepochopis nasi mi diky fest…

ahoj andrejka, vidim ze davas asi najskusenejsie rady.pls porad aj mne co najskor, minulu sobotu som mala nechraneny pohlavny styk so svojim priatelom,neurobil sa do mna na 100% ale bojim sa prave toho muzskeho vytoku, kedze obsahuje semeno. menzes som dostala 5 dni na to o den skor ako v normalnom termine…lenze je iny ako inokedy.prve 2 dni boli uplne silne a teraz dalsie 3 su slabe,stale rovnake,krv je normalna ale takto malo som este nemala.pred vyse mesiacom som uzila aj Escapelle, odvtedy som mala menzes najprv o 2 tyzdne skor a teraz. pls je tu nejaka sanca ze som tehotna? pocula som ze zena moze mat aj 2x menzes odkedy je v tom…dufam ze moj pripad to nebude. som v strese a nwm co mam robit. test si spravim urcite, ale kedy je na to v mojom pripade najvhodnesia doba? a este nieco, kamaratka bola u lekara a ten jej dal injekciu, kt. ucinkuje ako escapelle, ale aj po dlhsej dobe od styku ako su 3 dni,nevies aka dlha ta doba je? prosim porad mi,dakujem vopred.

ozaj a este nieco…asi den od styku mi zacali bolesti mierne na lavej strane,nwm presne ci to je vajecnik alebo mocove cesty…boli ma to doteraz,ale je sanca ze to mam aj z prechladnutia…k doktorovi moc ist nechcem, len ked to bude naozaj nevyhnutne…co to moze byt? je mozne ze by mi nejak ublizil priatel? predtym som ale taketo bolesti po styku nemala…alebo je to len zhoda nahod a boli ma to koli niecomu uplne inemu?plssss

awoj andrea.mala som s priatelom pohlavny styk…lenze on mi poevdal ze mu kus vytieklo ale nebol este urobeny ta vodicka co ide na zaciatku ta mu kus usla:)ale on hned vybral von,…uzila som aj tabletku escapelle na druhy dena urobila som si aj testy 2-krata vysli mi negativne obe…mozze daoc s toho bty??moze sa to nejako prejavit???ked o 2 tyzdne mam dostat kramy moze daoc s toho byt???dakujem za odpoved a si fakt uzastna ked tak dobre radis kazdemu …diky fest

ahojte chcem sa vas spytat uzivam antikoncepciu. dala som si prvu tabletku a bola som s kamaratkami na zurke a 3 dni som ju potom nemala mali sme s priatelom nechraneny sex ale do mna sa nespravil…mohla by som aj takto otehotniet???diky moc…

awoj andrea…mala som s priatelom pohlavyn styk…lenze mu utiekla ta vodicka na zaciatku(ale len trosku) a sa bojime ci moze byt daco s toho???zobrala som na druhy den tabletku ,po,a som si urobila aj test 2-krat a 2 krata mi vysiel negativny…moze daco s toho byt???a o 2 tyznde mi maju nabehnut kramy moze sa to niejako prejavit???dakujem :smiley:

Toto, čo opisuješ môže a pravdepodobne aj bude spôsobené Escapelle liekom. Myslím, že tehotná nie si a tá bolesť, ktorú opisuješ môže byť spôsobená prechladnutím alebo aj tým liekom. Najhoršie je, že človek sa niekedy viac pozoruje než je dobré a potom vyvíja zbytočnú záťaž na svoju psychiku. Aj ty budeš musieť vydržať, ale som presvedčená, že všetko dobre dopadne.

ahoj andrea mna asi porazi!!!uz mam pocit ze mam nafuknute brucho a stale som hladna ja neviem ci je to tou panykou alebo cim.ale ja sa vazne hrozne bojim.prosim povec este nieco na to som hrozne zufala.dakujem pekne ahoj

Bez urážky,ale no tak asi že je tam vysoká pravdepodobnost ked je to pred menštruáciou kedy je vajicko skoro v poslednej faze odchodu ak sa nezahniezdi…ale aj ked si menstruaciu dostala može sa stat že budeš tehotna sprav si tehotensky alebo chod ku gynekologovi ten to bude vediet naisto.A spravil sa do teba???držim palce

re istotu počkaj na odpoved od andrei ta vie najlepsie poradit

otehotnieť sa dá v čase zostupovania vajíčka vajíčkovodom z vaječníka, čo je asi v polovici cyklu. Oplodnené vajíčko zostúpi do maternice a tam sa niekoľko dní zahniezďuje. Ak nezostúpi, tehotenstvo je klasifikované ako mimomaternicové, prejavuje sa bolesťou a musí sa odstrániť.
Myslím, že tehotnosť je u teba veľmi málo pravdepodobná. Aj keď výkyvy v cykloch jednotlivých žien sú rôzne.

Áno, môže to byť psychikou, tá dokáže neuveriteľné veci. To je normálne, že prežívaš strach a zúfalstvo. To patrí k tomu. Naozaj si myslím, že tehotná nie si, vidím tam minimálnu šancu, vydrž tých pár dní, daj si trochu červeného vínka, čakaj a snaž sa myslieť pozitívne. Nenechaj sa zožierať, iba ťa do deprimuje a nikam to nevedie. Hlavu hore, pozri si nejaký dobrý film, pusti si obľúbenú hudbu, to ťa zas trochu odvedie a vyčistí hlavu. Zabojuj s tým, nenechaj sa zložiť svojími vlastnými pocitmi. Uvedom si, že najväčší tvoj nepriateľ je momentálne tvoj vlastný rozum a psychika. Verím, že všetko dobre dopadne.

Ďakujem baby, už ste ma tu povýšili na hlavného poradcu, chcem ale upozorniť vás všetky, že nemám medicínske vzdelanie, akurát dva pôrody za sebou a niekoľko vám podobných krušných chvíľ, kedy som pátrala po každej informácii o tehotenstve, prejavoch, testoch a neviem čom všetkom. Táto problematika má naozaj veľmi zaujíma a po svojich dvoch deťoch som si už tiež toľkokrát myslela, že som tehotná a bola som v zúfalom psychickom stave, že som sa, baby moje normálne naučila zbytočne sa nestresovať. povedala som si, že báť sa budem až potom, keď sa naozaj bude prečo, nie len preto, že si budem myslieť, že čo ak a zničím sa tým. Ak sa hovorí, že človek si zvykne aj na šibenicu, tak je to pravda. Ja som si už tak zvykla , že ak aj náhodou zapochybujem, tak to v sebe potlačím a veru vlastne pri mojom 4,5 a 3 ročnom synovi ani nemám veľa času premýšľať o somarinách, mám dosť reálnych problémov. ešte chcem zdôrazniť, že píšem len svoje názory a tiež sa môžem mýliť.
Ak si užila Escap. malo by to zabrať, nemala by si byť tehotná. Je malá, veľmi malá pravdepodobnosť. Asi toľko odomňa.