Tehotensky test

Pre všetky baby, ktoré žiadali o moju osobnú radu!!! Odpovede hľadajte nižšie, myslím, že som nevynechala žiadnu z vás. Ďakujem za dôveru.

prepac ze ta stale otravujem ale ma uz aj zacalo cosika pod bruchom boliet myslim ze je to vajecnik co si ty o tom myslis??dakujem ahoj

No ja sa opakujem, ale myslím si, že tehotenstvom to nebude. Možno si prechladla a veľa sa pozoruješ. Skúšala si sa nejak odreagovať?

inak andrea mas pravdu zrovna som chora a mala som aj 38teploty trak moze to byt tym ale aj tak sa hrozne sa bojim.inak si super dakujem pekne ahoj

prosim poradte mi, robila som si tehotensky test vysiel mi dva krat pozitivny a pri tom moj gynekolog tehotenstvo nepotvrdil. Ako je to mozne???

No vidíš, ešte aj tá choroba ti to môže oddialiť. Už to tých pár dní vydrž.

suhlasila by som s Andreou…ked byva pravidelny cyklus tak by to nemalo len tak meskat…a este k tomu tak dlho!!!

Zaujimavostou je, ze tu v UK vam doktori nerobia nijake vysetrenia aj ked vam to meska mesiac…povedia vam aby ste si urobili test, a ked bude pozitivny, pridte a objedname vas na sono v 20 tyzni…:)))

Ahojte!! Ja som uz dvojnasobna mamicka a mam pocit (ale som zavahala) ze svoje plodne dni poznam…teraz sme mali s manzelom nechraneny a povedala by som “uplny” sex priblizne 5 dni pred ocakavanou menstruaciou - a je to tu, menstruacia sa nedostavila a dva dni meska, test mi vysiel vcera aj dnes negativny…a mam nervy, lebo sa este necitim na 3 deti, poradte niekto kompetentny prosim…budem v tom? lebo cakat asi nevydrziim

Asi treba len cakat…ako to pokracuje?

Este stale sa menzes nedostavil, a testy su negativne, najhorsie je nevediet…no citala som niekde nizsie ze je velmi velka pravdepodobnost ze tehotna som a tak sa podla toho zariadujem;)

porosim vas surne mi odpovedzte niekto kolko dni po milovani si mozem robit test aby vyseil co najpravdepodobnejsie…please…diiky

cim neskor, tym bude vysledok pravdepodobnejsi. Takisto zalezi od testu, su aj take ktore mozes pouzit uz tyzden po. ale vacsinou priblizne 2 tyzdne po.

awoj uz mi dva dni meskaju a stale nic ja sa bojim porad

Ahojte. Prosim Vas, poradte mi. Minuly mesiac som dostala menzes 8.a o tyzden a pol nato som ochorela, mala som silnu anginu a horucky. Uzivala som aj antibiotika. Na nasledujuci tyzden sa mi angina znova vratila. Okolo 30-teho som mala pohlavny styk 2x a v oboch pripadoch sme pouzili kondom. Je mozne, ze ked si priatel daval druhy kondom, mohli sa z jeho ruk nan preniest nejake spermie? Tento utorok som mala sex znova, ale namiesto prezervativu sme pouzili cipok, priatel sa do mna nespravil. Strasne sa bojim, ze som tehotna, pretoze menstruaciu som mala dostat okolo 6. decembra. Je mozne, ze by mi ju choroba antibotika az takto oddialili? Dakujem za radu.

Teraz si sprav test, už by mal ukázať pravdu a daj mi vedieť. Nie že na mňa zabudneš.

a myslis ze ked mi vtedy vysiel 2krat negativny ze to nemusi bit pravda?

Ak to bolo vtedy skoro, tak mohol klamať, teraz už by to malo byť ok.

No nechcem ťa strašiť, aj keď v tvojom prípade sa mi nezdá, že by si bola tehotná.
Do mňa sa tiež priateľ /už teraz manžel/ nespravil a otehotnela som. Tehotenský test mi robila sestrička u gynekologičky, gynekologička mi robila sono a nič nezistila a to som už bola 4 týždne tehotná! menzes mi meškal len nejaké 3 dni, takže by ma ani vo sne nenapadlo, že test sa môže mýliť, aj lekárka sa môže mýliť a v 4. týždni nič nevidieť. 3 dni sa mi nezdalo tak vela, tak som v ten istý deň kľudná bola na oslave, kde som čo to popila. a hneď na to som ochorela, brala antibiotiká a keď menzes stále nechodil, stále som pociťovala, že ma bolia prsia začala mať tušenie…ktoré sa potvrdilo. A viac ako to, že som neplánovane otehotnela ma štvalo to, že som možno riadne ublížila svojmu bábätku liekmi. Dnes mám krásneho zdravého 18-mesačného syna. Po šestonedelí som začala používať antikoncepciu, no začali mi zdravotné problémy - búšenie srdca, závraty. Dnes mám problém ešte aj s pískaním v ušiach a moja orl. lekárka ma oboznámila s tým, aká je antikoncepcia nebezpečná a na mojom probléme má veľkú zásluhu aj antikon. videla pár zbytočných smrtí žien, ktoré sa nedajú vysvetliť inak, len atik. Tak teraz si vyberte. Rodiť deti, alebo si ničiť zdravie a skracovať život.

Tina, musim povedat ze ma velmi zaujal tvoj prispevok. Ja osobne neuznavam hormonalne pilulky, bo tie naozaj mozu zenam velmi ublizit, ale su sposoby ako sa chranit bezpecnejsie - nehormonalnou antikoncepciou, takze neostava vam iba moznost rodit. Existuje vela druhov sposobov ako sa chranit pred otehotnenim…ale o tom je uz ina diskusia, na inej stranke.:wink: