Tehotensky test

Ale áno, ja viem. Len či sú tie iné spôsoby naozaj 100 percentné. Čipky, na to by som sa tiež tak veľmi nespoliehala. Metóta plodných a neplodných dní - u mňa neobstála. To je blbosť. Kto sa na to spolieha a zatiaľ mu to vychádza, má skôr “šťastie”. Prezervatív ešte ako tak, no, len niekto nemá takého partnera, ktorému to bude vyhovovať pri každom pohlavnom styku a keď aj, JANA, na ktorej príspevok som reagovala, používali aj kondómy, aj čipok a aj tak je v strese. Veľmi by ma zaujímalo, či je alebo nie je tehotná. Dana - nestopercentné. Pár prípadov vrátane mojej svokry poznám, že otehotneli a prirástla sa dieťatku na nejakú časť tela. hmmmmmm, čo také ešte???musím si to naštudovať, alebo ísť na tú inú stránku :slight_smile:

Ja si myslim, ze v pripade ak bude JANA tehotna, otehotnela 30teho. Co sa tyka plodnych a nepl.dni: hovori sa, ze je to jedna z najspolahlivejsich metod -ALE musis sa naucit poznat svoje telo, pretoze kazda zena to ma ine. Poznam mnohe, ktore sa na to spoliehaju, ale aby dospeli k 100% spolahnutiu trvalo viac nez rok, kym sa to naucili. Zapisy do dennika, meranie teploty kontrola hlienu a mnohe ine…no a pary kt.uz neplanuju vobec deti to mozu vyriesit aj muzkou kastraciou ;0

ahoj tak co uz sa ti dostavil?alebo este stale nic?

ahoj nika a ja sa ta chcem opytat ze mozem bit tehotna ked som sa 2dni po menzese vyspala z mojim priatelom a mali sme aj kondom ale praskol ale nespravil sa porad nie.dakujem a drzim ti palce

ahoj nika a ja sa ta chcem opytat ze mozem bit tehotna ked som sa 2dni po menzese vyspala z mojim priatelom a mali sme aj kondom ale praskol ale nespravil sa porad nieco.dakujem a drzim ti palce

ahoj tina chcela by som sa ta nieco spytat.mozem bit tehotna ked som z mojim priatelom styk 2dni po menzese?ale pravda je ze nam praskol kondom ale nespravil a teraz mi meskaju 3dni menzes a este stale nic sa hrozne bojim porad prosim ta nieco

ale ked ja sa tak hrozne bojim a co ked vijde pozityvny?co potom sa asi zabijem nie je to vobec jednoduche

Nechám ti odkaz hore, tu už nie je miesto.

Pre “nata”, urob si hneď zajtra test a uvidíš. Nikto na svete ti to na 100% nepotvrdí ani nevyvráti, môžeš sa pýtať koho chceš. Myslím, že už si s nervami naozaj v koncoch. Urob si test.

Ahooj Nata, predtym nez ti odpoviem povedz mi prosim ci mavas menzes pravidelny a este ako myslis 2 dni? Po skonceni menzesu,alebo druhy den co mas menzes, dost na tom zalezi.

andrea kam si ten prosim ta ten prispevok napisala?dakujem pekne si zlata

jasne sak uvidim ako to dopadne dakujem

horsie je ze som mala dostat menzes vo stvrtok a teraz je nedela a stale nic

Myslim, ze som v tom!:slight_smile: Ja som sa trochu obavala, ze budem mat deti hned po sebe - ale na druhu stranu sa velmi tesim a som rada, aspon sa spolu prehraju. Planovali sme tretie, ale trosku neskor;)

no nika no pravidelny nemam meskaju mi niekedy aj dva tyzdne ale prosim ta len mi nepovec ze mozem bit tehotna a mne skonceli krami a hned na druhy den som mala chraneny styk ale praskol kondom ale nespravil sa do mna a tyzden po tom styku som si spravila aj test a vysiel negatyvny ale to nemusela bit este pravda

prosim ta porad dakujem pekne

Ja nie som nijaky expert a ako povedala Andrea nik ti to na 100% nepotvrdi ani nevyvrati. Ak ti to pomoze, poviem ti len, ze ja si myslim ze sa ti menzes dostavi, to ze ti meskava to len potvrdzuje. Hlavu hore, a ked otehotniet nechces radsej maj po ruke aj 2 kondomy;))

No moja, neviem, čo ti v tvojom prípade poradím. Na radenie sú tu skôr iné “stálice”. Ja som opísala len moju skúsenosť a to, že tehotenským testom by som viac nedôverovala. V prvom rade netreba čakať na zázrak. Podľa môjho názoru môže žena otehotnieť kedykoľvek, aj počas menštruácie a to vám povie aj gynekológ. záruku vám nikto nedá. každé telo je iné, tak ako sa niekomu podarí otehotnieť ako sa hovorí “na prvý šup” a niekto to skúša roky a nedarí sa. Ako som už písala, do mňa to tiež manžel “nepustil” a stalo sa. Poradím ti asi len to, aby si ešte pár dní počkala, ešte sa neznepokojuj, ale ak nič, zájdi za gynekológom. Pichne ti vyvolávačku. Do 2 týždňov by ti mala menštruácia prísť. Neznepokojuj sa, mne po injekcii prišiel menzes na posledný 14! deň. Rozhodne by som vás baby chcela na tie tehotenské testy upozorniť, neverte im, výsledok stopercentný nemusí byť. U mňa bol negatívny vo 4 týždni tehotenstva!!! Dokonca viem o babe, ktorej vychádzali tehotenské testy negatívne do 6 mesiaca tehotenstva!!! Moja dobrá kamarátka, ktorá plánovala dieťatko, pravidelne si robila testy, vychádzali jej negatívne, bola zúfalá a bola tehotná. Raz ju napadlo pozrieť do koša, po asi pol hodine a čuduj sa svete test pozitívny. Výsledok by sa mal ukázať do 1-2-3 minút. Po takom dlhom čase je výsledok nedôverihodný, to aj píše na letáčiku. Ale v jej prípade dôverihodný bol. Až po pol hodine a to už bola tehotná niekoľko dní a dovtedy všetky testy 0 bodov. Takže si to overte radšej vždy u gynekológa. Nech vám radšej spraví krvné testy, alebo pichne tú vyvolávačku. Aj keby ste tehotné boli, tá injekcia plod nepoškodí.

ahojte baby. s manželom sa pokúšame o bábatko. pohlavný styk sme mali 26. novembra.3 meciace neberiem antikoncepciu. 5 deň nemám menštruáciu (od styku je to 19 dni.) robila som si už 3 test a vychádza negatívny.menštruácia mi však po vysadení HA už 2 krát prišla presne po 28. dňoch. Môžem byť tehotná? ďakujem za rady.

Tehotenský test nie je 100%.Ak chceš vedieť viac ,krvné testy u Tvojho gynek. budú 100%