Ahojte, prezeram si rozne stranky, chaty a tak som sa dostala az sem. Mozno ma niektora z Vas podobne skusenosti. Asi 3 roky som uzivala HA Jaeanine - krasne sa mi po nej zlepsila plet, kvalita vlasov atd. Menzes som mala pravidelny, slabucky, ale byval. Po vysadeni (posledny krat som uzila tabletky v septembri tohto roku) som nedostala menzes. Plet sa mi katastrofalne zhorsila, o vlasoch ani nehovorim. To by som aj zniesla, zacala som brat kyselinu listovu, zinok, viaderm. Najhorsie je to, ze nemenstruujem. Moja lekarka mi povedala, ze mam mensie vajecniky a nasadila mi tabletky Norethisteron. Uzivala som ich 10 dni, po ich vysadeni som menzes na 3 den naozaj dostala. Lekarka mi povedala, ze teraz by som uz mala dostat menzes normalne, zial opat nic. Menzes som mala dostat 10.12. Uz ma aj napadlo ci nie som tehotna, zial tehotensky test, ktory som si robila dnes bol negativny. Uz 3 tyzden mi je akosi divne, zaludok mam cele dni “ako na vode”, byva mi tazko po kazdom jedle, zle znasam cestu busom atd. Neviete niekto co to moze byt? Dakujem za akukolvek radu:)
ahojte , chcela by som sa Vas spytat… menstruacia mi meska uz 9 den … a pohlavny styk som mala pred 28 dnami … priatel mi tvrdi ze sa nemam coho bat , ze stale mal ochranu … je uplne kludni a tvrdi ze tehotna byt nemozem … lenze ja mam stoho strasne stresy … o necely 4 mesiace budem mat 17 … priatel ma 26 … lenze neviem ci mu skutocne mam verit,stoho vecera si vela nepametam… a nikdy sa mi nestalo , ze by mi menzes meskal … tehotensky test som si este nespravila ale zajtra to planujem … ale mam strasny strach ak vide pozitivny … matka je strasna sekera … a neviem co by mi povedala kebyze som tehotna a musela by davat na potrat … dufam velmi … ze ak tehotna niesom , tak sa radsej nebudem spavat s nikym kym pre dieta nebudem mat vytvorene vhodne podmienky…najlepsia ochrana je nemat sex:}}}}
nedoslo na tu otazku…ale ja by som sa chcela opytat teba ako vysiel test?
awoj tak ako ti vysiel test??
Caute,zabudla som si na konci prveho tyzdna dat tabletku,HA,v 7 dnovej pauze som sex mala a tak mam strach ze mozem byt tehotna…mam este dost dni do menstruacie a ide silvester a tak by som chela vediet bez navstevy gynekologiocky (ma dovolenku)ci nahodou niesom tehotna aby som alkoholom neublizila pripadnemu babatku.Viem ze su nejake testy ktore sa daju robit den po pohlavnom stiku a vedia ukazat vysledok,neviete mi nahodou niekto poradit?
ahoj.ja mam taki problem mala som polavny styk s jednym chlapcom,kt.vsak nieje moj priatel samozrejme s kondomom.hned na druhy den som zacala brat macmiror complex 500.Mam strach ze som otehotnela, neviem ci nam kondom nepraskol,menstruacia mi meska sice len 2den ale ja mam i tak strach.spravila som si dnes test ale neviem neovplyvnuje ten macmiror nejako jeho vysledok?alebo to ze mi meska?dakujem vopred za radu.som zufala a asi as prilis stresujem
poradte mi vysadila som ant minuly mesiac mala som pravidelne menzes spavala som s priatelom nechcranene no neurobil sa domna teraz mi meskaju 5 dni kramy …aka je pravdepodobnost ze som tehotna?
ahojte…mam velky problem mam 18rokov , priatel 27…brala som asi 5mesiacov HA, a minuly mesiac som ju vysadila…asi pred mesiacom sa nam pretrhol kondom a mne meska menstruacia…co mam robit:(( som zufala
ahoj nechcem sa robit mudra pretoze tiez riesim dilemu ci som v tom alebo nie.ale v tvojom pripade to moze byt tym ze si vysadila ant to zvvykne vraj rozhadzat cyklus.si urob test budes mudrejsia…ja som si robila vysiel negativny a aj tak dalej som v strese…ale mozno teba to upokoji:)
ahoj a tebe poradim to iste…moze to byt tym ze si ju vysadila ze ti meska…sprav si tiez test a uvidis.alebo skoc ku svojej gynekologicke:)
no vysiel negativny mestruacia sa o den nato dostavila poriadne bolestiva diiki
Ahojte.Ak mám pravidelne menštruáciu a mala som to dostať v nedeľu(28.12.2008) a bol to aj presne 28-dňový cyklus,mám považovať tie 2 dni za meškanie alebo nie.Stalo sa mi aj v minulosti, že som to mala dostať a dostala som to o 2 dni neskôr.Väčšinou to mám buď skôr,tak o 2 dni alebo presne.A ak som dostala menštruáciu o také 2 dni neskôr,bola som aj dosť prechladená a to teraz som. S priateľom používame prezervatív a tak sa chcem opýtať aj ďalšiu otázku, či nie je skoro urobiť si test alebo si ho urobiť môžem.Ďakujem
Ahojte.MOja skusenost co sa tyka tehotenskych testov - nie su 100%, kazde telo je ine a mozno niekomu vyjdu aj po 5 dnoch od styku, no mne nevysiel ani po 14 dnoch od styku. A SOM tehotna. Menstruacia mi meska 4 dni a dnes som si robila test RapiClear (stvrty raz) a vysiel povedzme slabo pozitivny. Cakala som dve vyrazne ciarky. Jedna je vyrazna a drhua bleducka. A pritom menstruacia mi nemeskala ani nepamatam, antikoncepciu som nikdy neuzivala a nie som chora…takze to da zdravy rozum uz som tehotna a vlastne tie 4 kupene testy boli zbytocne - zbytocne ich robit hned po sytku…asi to staci len ked meska menstruacia na potvrdenie pred tym, ako skocite ku gynekologovi. Inak my pouzivame tu metodu plodnych a neplodnych dni a neskalamala (tehnotna som planovane - na prvy sup jak sa hovori :-)). Pouzivame ju rok a pol a predtym som si hlien nikdy nesledovala, takze da sa to, ale kazdy je samozrejme iny. Drzkajte sa…
ahojte, chcem sa spytat, mala som pohlavny styk s priatelom, mali sme kondom, potom ked sme skoncili, sme ho dali dole a este chvilu sme sa maznali. teraz mi meska menzes 2 dni, mozem byt tehotna??
Ahojte, prosím Vás o radu. Normálne som brala antikoncepciu, ako mám a keď som mala dostať menštruáciu tak som ju nedostala. Po 5 dňoch mi gynekológ pichol vyvolávačku,ale ani vtedy som ich nedostala. Som tehotná?
po akom čase zistim ci som alebo nie ? po akom case to test odhali
ak to budes vediet odpis mi lebo aj mna to velmi ale velmi zaujima dakujem
ahojte, uz 2 tyzdne mi meskaju kramy. zakazdym mi zvyknu meskat o priblizne 2-3 dni, tak som ti teraz robila 2 tehotenske testy - Pepino a potom asi o 3 dni Rapidclear. oba vysli negativne, kramy som este nedostala a nemam ani ziadne priznaky ze by mali prist. moj priatel sa nikdy do mna nespravil,ale podla mna vzdy nieco z chalana vytecie a ani si to neuvedomi (alebo to neciti neviem).mozem byt tehotna?
Je to strašne málo pravdepodobné, aby si bola, priam nemožné, ale daj vedieť, ako to celé dopadne, aby sme vedeli aj ostatní do budúcna.
Caute all …mal som s frajerkou pohlavny styk a praskla nam guma strasne sa bojim mali sme to pred 2ma dnami … kedy sa ma otestovat na testoch ? bo ona mi vravela ze to tak 2 tyzdne ci kolko este nejde zistit…