ahoj, mám presne rovnaký problém, krámy mi meškajú, tri testy vyšli negatívne, priateľ sa do mňa nerobí, ale neberiem ani tabletky…tak neviem…teraz len čakám, či príde menštruácia
ahojte mala som uz pohlavny styk 14 decembra a menzes som amla dostat uz 3 januara alke stale nechodi …je mzone ze som tehotna? nemam ziadne priznaky len citlive prsia…priatel tvrdi ze to do mna nespravil ale mam strach …mam si spravit tehotensky test?? prosim proadte
No tak som bola dnes u gyndy a robila mi ultrazvuk a ze nic tam nevidi,tak mi dala vyvolavacku a budem teda cakat
Ahojte,
už asi 10 mesacov sa s manželom snažíme o druhé dieťatko, máme 3 ročnú dcerku, dnes som mala dostať menštr. ale namiesto toho mám taký slabunký tmavohnedý výtok. Urobila som si aj test a vyšla mi aj druhá čiarka, síce dosť bledšia ale bola tam. Myslíte, že by som mohla byť tehotná?
Jednoznačne áno Peťka, aj najbledšia čiarka je prvým “AHOJ MAMI” od tvojho bábätka. Gratulujem a želám, aby vyrástlo do zdravia a krásy a aby tvoje tehotenstvo bolo klbkom nádherných deviatich mesiacov. Opatrujte sa celá rodinka a buďte šťastní.
Aj keby si bola tehotná, nič by ešte nevidela, ale ak ti testy vyšli negatívne, tak si podľa mňa neni. Už len vyčkať.
Ďakujem Ti Andrejka,
takéto slová potešia:-)) Dúfajme, že máš pravdu a naša Ninka bude mať konečne vytúženého súrodenca! Dala by som za to všetko.
Ahojte, chcem len reagovař na príspevok, tiež sa už asi rok snažíme o bábo a v novembri som mala asi 4 tt slabo pozivívne, samozrejme že som utekala k doktorovi a ten mi poděa krvi zistil, že som tehotná nebolaasi tyždeň potom som mala cystu tak neviem, či su testy spolahlive ale kupujem ich stale a stale čakam ny vytužene II. Tak držim palce.
no v pribalovom letaku som citala ze aj cysta sposobuje ze tt je pozitivny
Tak z mojej včerajšej radosti zostalo už len totálne sklamanie…dnes ráno som to dostala. Najprv zo mňa vypadla nejaká hrudka a následne riadne krv…Len nechápem ten včerajší pozitívny test:-((( Buď bol falošne pozitívny, alebo sa mimi neudržalo:-(( Ešteže som nič nehovorila manželovi, má za 3 týždne narodeniny a chcela som mu to dať ako darček…
plne s tebou suhlasim, napisala si to velmi dobre!
vidim, ze andrey maju podobne nazory:))
Peťka, nechcem ti spôsobiť bolesť, ale skôr si myslím, že tehotná si bola a bábo sa neudržalo. Bohužiaľ, pravdy sa nedopátraš, ale možno by pomohli nejaké vitamínky, najmä kyselina listová, pomáha udržať tehotenstvo najmä počas prvých rizikových týždňoch. Nesmúť, ber to ako nádej, že sa to podarí, len si treba povzbudiť organizmus. Držkám ti palčeky a verím spolu s tebou, ak budeš mať nejaké otázky rada ti poradím, ak budem vedieť. Ja som svoje prvé tehotenstvo dosiahla tiež až po užívaní Materny niekoľko týždňov. Daj vedieť, ako sa ti darí, ale hlavne veľmi nesmúť. Poplač si, ak cítiš potrebu a choď ďalej. Niekde na ceste životom na tebe ešte nejaký drobček čaká a chce ťa vidieť veselú, tak hlavu hore a bež mu oproti.
Neviem , či cysta môže zafarbiť test, ale môj názor je taký, že ak aj áno, tak asi nemení intenzitu zafarbenia. Napríklad ja som si raz robila test v deň vynechania menzesu a čiarka bola veľmi slabo zafarbená, niektorí dokonca tvrdili, že ju nevidia. Spravila som si o deň alebo dva neskôr a vyfarbila sa tak rýchlo a jasne, že už nebolo pochýb. Či by to fungovalo aj pri cyste, to neviem, ale možno je to tak, že cysta farbí test, ak tedy farbí, vždy len na slabo. Ako vieme, hormón HcG sa zvyšuje každý deň niekoľkonásobne, tak test podľa toho aj reaguje rýchlejšie a jasnejšie. Ale naozaj neviem ako to pri cyste funguje.
nebooj sa,ja ked som vzala tu tabletku tak som kramy dostala po 4dnoch a potom az o 2 mesiace,takze nemaj strachy :)))
Si veľmi milá, ďakujem. Už som sa s tým ako tak zmierila. To čakanie je pre mňa o to ťažšie, že dcérku sme počali hneď na prvý šup, tak som si aj tentokrát strašne verila, že nebude problém. Ale ono to tak nie je…Ale je veľa párov, čo nemajú ani jedno dieťatko, ja už aspoň jednu krásnu dcérku mám. Podľa posledného vyšetrenia spred 2 mesiacov som zdravá, všetko je u mňa v poriadku, tak je to možno všetko len o psychike, nechcem mať moc veľký vekový rozdiel medzi deťmi, už teraz by bol štvorročný…Snáď sa mi to do tridsiatky podarí. Ja som pri malej žiadne vitamíny nebrala, ale miesto toho, som sa dopovala ovocím a samými zdravými vecami, počula som, že sa hlavne po materne rodia velké deti…no neviem čo je na tom pravdy, mne sa ajtak narodila 3,5 kilová dcéra, a to ja som skôr útlej postavy.
Vidíš, možno to je pravda, lebo mne sa moji chalani narodili s váhou 4400 a 4300g a je medzi nimi 19 mesačný rozdiel, ale ako hovoríš psychika je “sviňa”, dokáže neuveriteľné veci, doslova. Tak sa skús uvoľniť a ja si myslím, že to príde a samú ťa to prekvapí.
Fúha, tak ja som mala čo robiť s 3,5 kilovým bábom…Ten vekový rozdiel máš ideálny, a ešte aj rovnaké pohlavie- to sa aspoň pekne zahrajú. Ale bola to asi aj zo začiatku makačka ked boli malí, čo? Ja sa bojím, že už si velmi nebudú rozumieť ked tam budem mať vyše 4 ročný rozdiel…Ale nech je to ako chce, len aby to druhé bábätka vôbec bolo. Všetky veci po malej poctivo odkladám, a aj malá vždy hovorí ked je jej niečo už malé, že to bude pre bábo:-)) Odkiaľ vlastne si Andrejka?
No áno, začiatky boli kruté, nevedela som kde mi hlava stojí, ale teraz sa vedia spolu výborne zahrať a ja si to viem patrične oceniť a vychutnať. Som z TO a vieš čo, myslím si, že ak sú súrodenci správne vedení, mali by si mať čo povedať stále, ak nie v detstve, tak aspoň v dospelosti a o to hlavne ide, aby sa mali navzájom v blízkosti najmä v dospelosti.
ahoj,včera sme s priateľom mali sex,no a jemu asi trošku ušlo,tvrdil že asi nie,ale potom som mala z vagíny taký malý výtok,a podobalo sa to semenu,veľmi sa teraz bojím,menzes mi skončil v sobotu,je veľká oravdepodobnosť otehotnieť hneď prvý den po skončení??dik