Damy,
je aj slaba ciarka, ciarka? Meska mi to 4 dni, dnes som si robila test. Jedna ciarka je intenzivnej farby, druha je slabucka. Znamena to pozitivny vysledok? Navod na pouzitie hovori, ze v pripade pozitivneho vysledku by mali mat obe ciarky rovnaku intenzitu farby…
Aj slabá sa počíta.
ahoj…ja som skusila velmi presny test ktory zistuje tehotenstvo uz 5 piatich dnoch pripadneho pocatia…no neviem nazov,…treba sa spytat v lekarni tam poradia
Ahoj,nechcem ta strasit ale aj slaba ciarka je ciarka…a vobec nemusia byt rovnakej intenzity ked sa objavi co len slabucka je velka pravdepodopbnost ze si tehotna…zbehni k doktorke ta ti povie viac…
ahoj…ide to zistit po piatich dnoch ale na to treba specialny tehotensky test…spytaj sa v lekarni
zistit sa to da po 5 dnoch
ahoj aj mne by sa zišla niečija pomoc… s manželom sme sa milovali 6januára na ostro… menzes som mala dostať približne okolo 13 januára ale zvikne mi to pár dni meškať alebo príde skôr…zatial nič. dnes som si robila test a bol negat. ale po tých článkoch čo som si prečítala tak neviem čo si mám o tom myslieť. necítim sa byť tehotná aspoň môj 6 zmysel mi nič nenapovedá. prsia ma pobolievajú ale to zvykne aj počas menzesu, sem tam ma napína ale nezvraciam a nieje to v kuse, brucho mám aké si nafúknuté ale to asi z toho že vkuse do seba niečo tlačím. bola som v tom, že keď test bol negatívny tak tehotná niesom a teraz som na vážkach. čo vy na to žienky? ďakujem.
Ahoj, prosim poradte, ak s tym mate skusenosti. Meska mi to 10 dni, robila som si 3 testy (2x s citlivostou 10mlU/ml a 1x s citlivostou 20mlU/ml) a stale sa objavila slabucka druha ciarka, ale vzdy az po viac ako 5 min testovania. Na kazdom teste je uvedene, ze po 5 minutach sa uz vysledky odcitat nemaju. Je ciarkou aj takato druha ciarka? K lekarovi sa mi velmi nechce, lebo pri prvom dietati ma skoro vysmial, ked som tam nabehla tyzden po vynechani aj s pozitivnym testom(ale druha ciarka bola vtedy silna a v limite do 4 min). Dakujem
…ja som si robila tehotensky test, ktory sa mi osvedcil pri prvej dcere dva krat a…ziadna ciarka, menzes neprisiel, zatial som nestresovala, ved stava sa, ale potom prisli take divne stavy akoze sa mi hnusili veci co som mala rada a nemuselo to byt jedlo, ked som sa na silvestra dopravila na pohotovost, bola som vyslana na zenske odd. a tam mi oznamili, ze som v prvom mesiaci, nechapala som, aj test sa moze pomylit teraz to viem, i ked sa pomylil pekne:)mam doma stvor mesacnu princeznu:)poradim jedine, vysetrenie s ultrazvukom, to sa nepomyli!vela stastia.
nechcem strasit, ale zena je najnachylnejsia na otehotnenie v case menzesu a po…sama mam s tym skusenost…nech to dopadne akokolvek, prajem vela stastia:)
Ahoj,mne sa stala takato vec tiez raz a tak som sa spytala doktora aka je pravdepodobnost den po menstruacii otehotniet a vravel mi ze velmi malicka…
ahojte.ja som mala sex 6.1.2009(moj prvy sex),podla menstruacneho kalendara som mala mat vtedy plodne dni.s partnerom sme na zaciatku boli bez ochrany a potom s ochranou,tvrdi ze si daval pozor a nic mu neuslo.no teraz je 21. a uz mi dva dni meska menstruacia.vcera som si robila test a bol negativny.co teraz?je podla vas velka pravdepodobnost otehotnenia hned na prvy krat?dakujem…
kika… nieco podobne co opisujes sa stalo aj istej mojej kamaratke… menstruacia jej vsak meskala skoro mesiac tak sa rozhodla ist gynekologicke… ktora jej zistila ze je tehotna… snad takto nedopadne aj tvoj pripad , drzim palce
Ahojte. Potrebujem poradiť. Beriem antikoncepciu ale počas týždňovej pauzy sme sa s priateľom milovali. Bolo to v posledných dňoch a bez ochrany. Vždy dstávam menzes presne a teraz mi už dva dni mešká. Robila som si test a bol negatívny. Mohla by som byť tehotná? Ďakujem za odpoveď.
no tehotna som mozno bola…ale neudrzalo sa…menzes sa dostavil
nakoniec som menzes predsa len dostala - podla vsetkeho som ale bola tehotna - len bohuzial sa to neudrzalo:(
ahoj Kika. no moj nazor je ze este jeden test si sprav…a myslim ze je tam sanca otehotniet a dost velka…ked si mala plodne dni.no ale drzim palce…ozvy sa ako to dopadlo…papa
dobry den … chcem sa spytat … ja osm mala napossledy menstruaciu 27.12.2008 a tearz som uz mala dostat … spavila som sii test aa tam bolo pisane … ak su dva pasiky pod C a pod T tag som v tom a akk je len jeden pri C atg nie … a ja osm mala medzi C T … a druhy za T … zajtra idem sparvit dalsi … ale chela by som od vas ci je ten prvz test poyitivny albeo negativn … alebo ja osm to nevedla usuudit … Dakuejm Janka :
Nemusiš si robiť druhý, si v tom na beton.
Ahojte kočky. mam taku starost. V polovici januara som isla k lekarovi s tym ze stale zvraciam. asi po desiatich dnoch mi povedal ze uz nevie co by mi mohlo byt vsetky vysledky boli dobre ani naznak ochorenia. vraj si mam urobit test len tak pre info. vysiel pozitivny. Nechcela som tomu verit a tak som si urobila este tri a vsetky pozitivne. Isla som na gindu ale lekar ziadne babatko nevidel. A tak teraz neviem ci sa mam tesit alebo plakat. Nemate niekto podobnu skusenost. Dakujem.