Tehotensky test

Hani, tehotenstvo sa v prvých týždňoch nedá zistiť sonom. Požiadaj lekára, aby ti zobral krv so zámerom zistenia tehotnosti a to určite potvrdí, čo test už naznačil. Podľa mňa by si sa mala začať tešiť, to určite urobí dobre aj bábätku.

Tak som stastna ze si mi odpisala. Velmi pekne dakujem. Myslim ze to urobim lebo tato neistota to nieje nic prijemne. Obavam sa ze uz to zacinam prehanat stale sa len pozorujem. zacinam vsetko pripisovat tehotenstvu. Priznam sa ze mam velky strach ze by mi mohol povedat ze to bol len omyl.

mne sa stalo to isté, zaktra idem na krv a neviem čo bude. Ale našla mi pri sone cystu, dúfam, že to, že mám dva testy pozitívne nemá na svedomí tá cysta

Lucia, daj mi prosím vedieť, ako to s tebou dopadlo. Veľmi ma zaujíma, či naozaj môže cysta spôsobiť pozitívny test,ďakujem.

No baby,ja som dnes robila test,hned dva a pasik bol aj pod C aj pod T…mam zajtra hned letiet na gyndu???

no a aby som nezabudla posledna menstruacia bola 26.12…

Ahojte,
potrebujem poradit. posledny menzes som mala 18.11.2008, a stale nic, spravila som sa aj testy ale oba boli negativne. Myslite ze by so mohla byt tehotna aj ked uzivam tabletky

ahoj beusik.vy beriete antikoncepciu a posledna menstruacia 18:11 2008 ??? osobne si myslim ze cim skor k lekarovi. tehotenstvo to asi nebude…

ahoj Evka…no co ako si dopadla??? bude babo???

ahoj, pridavam taky zkusenost. tehotna jsem byla i presto ze se pritel do me neudelal.test byl pozitivni, kontrola u lekare pozitivni, tyden na to krevni testy podezrele , mela jsem zvysene Hcg ale nebylo to na 100 procent na potvrzeni tehotenstvi, druhe krevni testy o 2 dny pozdeji uz negativni…pouze s drobnym zvysenym Hcg.

Petra, tehotenstvo sa vyvíjalo potom normálne a aj si porodila?

Ahojte Holky, no nebola som tu velmi dlho, ahoj Andrejka, asi ani nebudes vediet kto som :slight_smile: Ja sa s priatelom snazim uz 10 mesiac, ale nenazim sa tak, ze vsetko preto robim, alebo sa sledujem, proste si uzivame , ale vcera sa mi stalo, ze ked som prisla do zafajceneho prostredia, prislo mi zle, ked som videla jedlo tak isto, tak som trocha zvracala, stale mi je zle vecer, prsia ma bolia uz vyse tyzdna, menzes mam dostat za 6 dni, tak uvidim,

ahojte. 8januara som mala menstruaciu od vtedy som este nedostala.moze meskat aj preto som vysadila antikoncepciu.a 11 den od menstruacie neviem ci to boli plodne dni tak sa zvliekol kondom a trosku sa dostalo domna.asi pred tyzdnom som robila 2 testy a boli negat. podla vas sa mozem na to spolahnut? obcas ma boli brucho ako keby som mala dostat…ale to ma uz boli 3tyzdne.nebiva mi zle.ale od vcera mam take citlive prsia “bradavkky” su tmavsie a ctlive na dotik a skoro stale stoja. a ak nedostanem a testy negat. za kolo mozem ist na vyvolavaciu inj ? pekny dnik vam prajem.

Teh.testy to vacsinou odhalia az po 2, 3 tyzdnoch…needa sa na ne uplne spolahnut - teda aspon takto skoro nie. Ani tehot. priznaky sa nezvyknu tak skoro prejavovat - na druhu stranu sa v obavach zvykneme prilis kontrolovat a mozno si aj nieco nahovarat…takze najlepsie by bolo pockat alebo si zajst na gyndu;)

no aj ja si mylim.tak bude lepsie pockat a test asi zopakovat.inak dakujem :slight_smile: tak uvidime co bude. papa

ahoj chcela by som sa spytat v kolkom mesiaci by sa u mna mohli prejavit prve priznaky tehotenstva… a ake?

Ahoj existovať existuje ale zavraždiť svoje vlastné dieťa?Si v poriadku?Aký je rozdiel medzi vrahom ktorý zabije nejakého dospelého človeka a medzi vrahom malého bezbranného dieťatka?Žiadny obydvaja sú vrahovia ale ten dospelý sa môže aspoň brániť…

ahoj poslednamenstruacia mi zacala 6,01,2009 a teraz mi meska už 9 dni v nedelu rano som si robila test a bol negativny a dnes rano tam bola uz aj druha ciarka ale velmi slaba. prosim poradte mi môzem byt tehotna???

prosím Vás, po koľkých dňoch od pohlavného styku sa dá určiť, či je žena tehotná.
ďakujem za odpoveď
s pozdravom
ZK

ja som tiez mala tiez poslednu menstruaciu 6.1.09…a myslela som ze tak 6.-10. dostanem dalsiu…lenze 6.2. sme mali s priatelom sex, bol to moj prvy raz…a nepouzili sme kondom, lebo to bolo take …necakane…proste sa to stalo…a dnes je 12.2 a stale som nedostala…moze byt meskanie sposobene aj prvym sexom? alebo sa mam zacat obavat ze nieco nie je OKa? dik za radu