Tehotensky test

tak ako to dopadlo?ja mam tiez druhu ciarku taku slabu a som na nervy,bo chcem aby to bolo pozitivne.

Kedy su plodne dni? pred menzesom ci po menzese? asi pred nie?

Ahojte, xcem sa vas spytat, nemam pravidelny cyklus, zvycajne tak 31 az 35 dni, dnes je to uz 38 dni.po poslednej menstruacii sme mali s priatelom sex len raz a to vo stvrtok(zajtra to bude tyzden) a to uz som mala mat menstruaciu, takze som mala mat neplodne dni a pouzili sme aj kondom ako vzdy ho pouzivame, hned od zaciatku.uz asi tyzden som chora, mam nadchu, kaslem, boli ma hrdlo, stresy zo skusok aj z problemov doma,bola som aj prexladnuta, boleli ma krize a za posledne obdobie som sxudla pomaly 4 kila, moze to mat vplyv na mekanie menstruacie?kolko mam pockat a ist na gyndu?

Ahojte, chcem iba ukludnit baby, co sa chystaju urobit si tehotensky test. Sama som pred tyzdnom prezivala strasne stresy a obavy z toho ze budem tehotna. Mam nepravidelny cyklus 38 - 45 dni…no teraz bol uz 63 den menzes sa nedostavoval, navyse sme mali s partnerom mensiu nehodu, takze stres sa zvysoval.Citala som na nete fora o tehotenskych priznakoch a cim viac som ich citala, tym viac tych priznakov som “mala” Odhodlaka som sa ale urobit si test - poriadne nervy to boli, hlavne ked som ocurala palicku a obidve policka cele zruzoveli - v tej chvili sa mi zrutil svet a zacala som strasne plakat, asi po minute som este raz mrkla na test ale uz boli obe okienka biele a iba v policku C bol ruzovy pasik - test negativny…viete si predstavit tu radost…a za tri dni potom som aj dostala menzes…takze baby nepodliehajte panike ked test hned zruzovie, ale pockajte aspon 2 minutky :o)

podla tehotenskeho testu po 5 dnoch

aj slaba ciark aje ciarka a teda velka pravdepodobnost ze ste tehotne

Samozrejme pred aj po - uprostred medzi dvoma menzesmi. Tu si ich vypocitas.
Kalkulačka plodných dní - Primár SME

Na vacsine tehotenskych testov sa pise, ze su ucinne od prveho dna meskajucej menstruacie. Dovtedy podla mna vobec stresovat nemusis.

V navode testu najdete, ze vysledok treba odcitat do 3 minut od jeho pouzitia. Po desiatich minutach je uz test nepreukazny, aj keby bol pozitivny. Urcite neberte do uvahy vysledok, ktory sa ukazal na druhy den.

mozu byt tehotne…lebo vtedy vlastne vajicko ide von z vajecnikov a moze narazit na spermie…a proste mozu to vajicko oplodnit

stale stresujem ci som ethotna pred tyzdnom som mala sex no a strasne sa bojim ze budem bo som ethotna sem tam si aj myslim ze uz mam priznaky nvm co mam robit poradte my

chcela by som poprosit o radu je to pre mna dost dolezite…beriem antikoncepciu(vaginarny kruzok Nuvaring)kruzok som si prvykrat zaviedla pred tyzdnom v nedelu…v priblovom letaku je ale ze sa neodporuca sex bez kondomu do 7dni…ja som si ho pred tyzdnom zaviedla o 19:00 a teraz rano v nedelu okolo 3:00 som mala nechraneny sex a bojime sa s priatelom ze by s toho mohli byt problemy…proste bola situacia ked uz nebol cas mysliet na ochranu a bojim sa lebo este to nebolo celych 7 dni a co ak otehotniem…je to mozne??prosim poradte mi…dakujem

ahojte…počas neplodných dní som mala svoj prvý sex. priatel si je istý že si dal dobrý pozor nedošlo ani k pretrhnutiu blany…menštruacia mi mešká dva dni.dosť sa bojim, mam si spraviť test alebo ešte počkať??

po prvom sexe sa moze stat aj to ze menzes ti jeden mesiac vynecha to mi povedala aj doktorka…nemusis hned stresovat ale je to len pre tvoje upokojenie ak si spravis testik:)

Ahojte diskusní členovia :slight_smile: Chcel by som sa opýtať pár otázok.Som mladý človek (21r) a mám priateľku, s ktorou máme “pravidelný” sex. Nemal som predtým skúsenosti s tým, že by mojej priateľke meškala menštruácia. Teraz, keď čakame na tú radostnú chvílku, tak tá menštruácia neprichádza už 6 - 7 deň.Čím to môže byť ovplyvnené? Môže na to vlpývať počasie,stres,nedostatok tekutín a pod? A ďalšia moja otázka je ohľadom testeru. My,ako neskúsení, sme si ho zakúpili,pretože sa bojíme.Uskutočnili sme test,a na tom prúžku bol len jeden pásik,ten kontrolný. Lenže,nie som si istý,či ten druhý,testovací,má byt úplne neviditeľný alebo,v našom prípade ak ho otočím na svetlo a veľmi dobre zaostrím oči,či môže byť viditeľná len úlpne nepatrná stopa? Náš názor s priateľkou je,že to je pravdepodobne spôsobené tým,že cez ten prúžok prešiel moč a jednoducho je to len stopa po namočení. Ďakujem za odpovede na moje otázky a celý tento “román”

Ahojte, myslím si,že sa domnievate správne. Po namočení vyzerá test presne podľa vášho opisu a nakoľko vám mešká už týždeň, nemali by ste byť tehotní, lebo test je negatívny. Stres má veľký vplyv, počasie a nedostatok tekutín len ťažko.

ahojte, prosim o radu, ci mate podobnu skusenost. posledny menzes som mala 30. 1., s partnerom sme mali sex 22.2. a 1.3., tak teoreticky to nebolo v case ovulacie. no ale kramy stale nic. pondelok vecer som si robila test, vysiel negat. dneska rano som volala svojej gynekologicke a hovorila, ze test vyjde spolahlivejsie rano ako vecer, ze v rannom moci je vyssia koncentracia toho hormonu. test som si spravila este raz, ale nie z prveho ranneho, az z druheho, opat negat. ale stale vo mne hloda cervik, ze co ak… mala som test Via - Med. mate s nim skusenosti? je spolahlivy? alebo si mam este raz urobit test zajtra rano? ved uz je to cca 11 dni, co mi to meska, tak mam nervy na pochode. vdaka za odpoved.

ahoj…chcem sa spýtat…mam príznaky menštruacie ale menštruacia mi meška 7 dní,robila som si aj tehotenský test ale bol negatívny,no bojím sa že som tehotna…je normalne že mi meška…

Ahoj Puskinka, myslim ze sa stresujes rovnako zbytocne jak ja, tiez som sa bala, ze som v tom, aj ked som mala vysledky negativne, aj ked viem, ze sa hovori, ze meskaju aj zo stresov, zvysenej fyz. namahy, z choroby atd… neskutocne som sa bala, co ak… hovoris, ze mas priznaky, asi myslis bolesti podbruska a citlive prsia. presne to som aj ja mala a kramy stale nikde. 12-ty den, co mi to meskalo, som isla na gyndu, dala mi vyvolavacku (stoji len 50 centov, daju ti to do zadku a vobec to neboli) no a este v ten den som dostala. tak neviem, ci uz to bolo vyvolavackou, alebo tie moje priznaky boli pravdive. lebo vraj ucinok vyvolavacky je otazkou niekolkych dni.
ale ak mas bolesti, tak to urcite dostanes. meska ti to ozaj uz len z toho stresu. ale na gyndu si pre pokoj duse zajdi. drzim palce:)

ahoj Lucyka test by sa nemal miliť a inak by ho ani nepredavali keby nebol spolahlivy.mne sice višiel tiež negativne ale napriek tomu som bola tehotna mala som tehotenske priznaky a aj tak sono v 4-5 tyždny nepotvrdilo tehotenstvo že je na to priskoro tak až okolo 6 tyždňa my povedali s presnosťou a potom aj test my spravne višiel.