Tehotensky test

ahoj lucyka…dakujem za reakciu…no takže ja som bola na gynde…doktorka mi povedala len to že nemože nič zistit lebo ultrazvuk by aj tak nič neukazl,tak mi pichla vyvolavačku,takže ma neak ani neupokojila…no už je to 4den a nič,viem že by mali dojst do 10dní ale tak už sa bojím…robila som si v ten istý den ako som prišla z gyndy ešte jeden test tiež vyšiel negatívne…tak už neviem,neviem či sa da spoliehat na testy…

ahoj miška…možem vediet ake si mala tehotenske priznaky ty…lebo ja som si tak isto robila dva testy a výsledok bol negatívny…no kramy nikde,tak sa bojím…bolia ma aj prsia a kríže,ale ako viem tak to može byt priznakom aj tehotenstva aj menštruacie…tak neviem

ahojte ja sa chcem opytat ci mozem byt tehotna ked som mala s priatelom nechraneny styk 24.1 a teraz je uz polovica marca a menstruacia nikde …robila som si aj testy a vysli negativne …prosim ozvite sa niekto:(((

Určite nie si tehotná, pretože po asi cca. 6 týždňoch by ti to test už určite ukázal. Treba sa ukľudniť a príde to samé, tehotenstvo URČITE NIE.

ahoj pusinka najlepšie je keby si zajšla gynekologovi ten ťa uisti na 100% a nech ti spravy vaginalne sono ak ma.ja som mala tiež priznaky boleli ma prsia častejšie som chodila na wc bolesti hlavy bol to iny pocit tak som už niečo tušila.aj križe ťa môžu pobolievať.zvracenie sa objavilo až v 3 mesiaci.

prepač premenovala som ťa

dala ti vyvolavačku aj tak si nedostala a čo tie priznaky maš niejake?
pametaš si kedy dojšlo k pohalvnemu styku?bolo to v čase ovulacie?

ahoj…diky za príspevok…no tak tie kramy predsa len došli,dali si nadčas ale chvala bohu došli…tak som cela heppy…no ale boli to riadne stresy…no aj tak nechapem prečo tak dlho meškali…

tak super to bol asi stres a prečo sa tak bojiš otehotniet čo by ine dali za to.ved to je krasne mať maleho uplakaneho holodlaveho drobčeka. maj sa pekne

Ahojte,prosim Vas o radu.Mozem byt tehotna,ak som mala sex v posledny den menstruacie a dalsie tri dni po nej a s priatelom sme nepouzili ziadnu ochranu,dokonca sme ‘to’ nechali ‘tam’…je pravda ze najplodnejsie dni su pred a po menstruacii???Vopred pekne dakujem…

Ahoj Mirka,
najplodnejšie dni sú v období ovulácie, to je asi 10 dní po skončení menštruácie. V období menštruácie, tesne pred ňou a po nej je najmenšia pravdepodobnosť otehotnenia ale napriek tomu nie je vylúčená. Sú dievčatá ktoré otehotneli aj počas menštruácie. Ak nechceš zostať tehotná radím ti používať nejaký druh antikoncepcie.

Miška…ano viem že niektore by zato dali všeto…ja tiež chcem mat deti ale ked nato bude spravny čas a s človekom u ktoreho si budem ista že je ten pravý…no ten moj ma zatial o tom nepresvedčil,lepšie povedane v tejto situacii čo bola tak som skor začala pochybovat…no a preto som sa modlila aby som nebola ešte tehotna…tak diky za rady,maj sa pekne a nech sa ti darí

neviem či som tehotná alebo nie, pred tromi dňami mi vyšiel 3 krát pozitívny test a keď som ho zopakovala po 2 dňoch tak tam bola len jedna slabá čiarka a druhá silná. Potom mi vychádzal už len negatívne. Menzes stále nemám. Čo si myslíte?

Ahoj, chcela by som sa opytat…
V piatok som mala nechraneny sex, a us v sobotu sa mi zdalo, ze ‘tam’ nie je nieco v poriadku. V nedelu ma zacalo vnutry trosku svrbiet, v pondelok sa svrbenie rapidne zhorsilo a zacalo mi odtial strasne zapachat. V utorok rano som sa chystala k doktorovi, ale zahadne som bola v poriadku, vsetko to zmyzlo - aj ked stale este trosku smrdim. Dnes rano - streda, som odpadla, som strasne slaba (co sa mi us sice stalo predtym, mam nizky tlak). Moze to mat nieco spolocne ?? Bala som sa mykozy, alebo nejakej pohlavnej choroby, teraz sa bojim aj otehotnenia. kupila som si tehotensky test, no teta v lekarni mi povedala, ze aj keby bol vysledok pozitivny, test to ukaze az desiaty den - co pre mna znamena pondelok…
co mi je ? :confused: mam zajst k lekarovi aj napriek tomu, ze vsetky priznaky ‘pohlavnej choroby’ zmyzli ??
dakujem

Ahoj Ivetka
Dakujem Ti velmi pekne za tvoju odpoved,velmi si ma upokojila :)…
uz mam dohodnuty termin u lekara na objednanie antikoncepcie…pa =)

Ak ťa to upokojí, tak choď. Ja som napríklad mala zápal a problémy som necítila. Ale pokojne sa s nejakou malou infekciou mohol vyrovnať tvoj imunitný systém sám. Odpadnutie asi nebude mať súvis a tehotenstvo je možné vždy, uvidíš o pár dní, urob si test so vzorkou ranného moču, je tam vyššia koncentrácia HCg.

ahoj mirka po menštruacii maš plodne dni vychadza to asi 2 tyždne pred ďalšou menštruaciou. pozri na nete vypočet plodnych dni tam si zadaj poslednu menštruaciu a vipočitaju ti tam kedy maš plodne dni
a už 5 den po pohlavnom styku si môžeš spraviť test kup si ten s veľkou citlivosťou

tak to je zahada naozaj neviem ako by som ti poradila.

ja som zistila, že som tehotná koncom februára. Doktor mi vyrátal otehotnenie v januári. Ja som si ale robila test na začiatku februára, čiže už som bola tehotná cca mesiac… a ten test som mala aj tak negatívny. Robila som si len jeden, tak neviem či bol chybný test alebo sa to vtedy ešte nedalo zistiť. Ale ja mam problém s hormónami… aj tie možno ovplyvnili výsledok testu.

no ked si predtým mala pozitívny test a teraz je negatívny, tak podľa mňa by si mala íst k lekárovi. Môže ísť aj o potrat. Ved ked si už mala viac testov pozitivnych a zrazu sú negativne… radšej chod k lekárovi.