Tehotensky test

ja mam problém s hormonmi a tak som sa nečudovala, ked mi menštruácia meškala aj tri mesiace. po vyvolávačke som ju dostala. ale raz som ju nedostala. test som si robila mesiac po tom čo mi lekár vyrátal predpokladaný termin počatia. a aj tak bol test po cca mesiaci tehotenstva negatívny. Radšej si sprav este jeden test… ten predtým mohol byť chybný… aj to sa stáva. Možno to bol aj môj prípad. ak ti výjde negat a stále nemáš menzes, tak chod radšej k lekárovi.

ja som mala presne takú istú situáciu. Mne ale nič nebolo… Bolesti brucha a pŕs som začala pociťovať až ked mi doktor dal vyvolávačku, ktorá aj tak nezabrala, lebo som bola tehotná… Aj test som mala negatívny a to som bola mesiac tehotná. ďalšie testy som si robila v cca 1,5 mesiaci tehotenstva a oba boli pozitívne… aj krv to potom potvrdila. No test to nemusí vždy potvrdiť… Aj ja som mala takú skúsenosť.

no ale na test píšu, že ked je druhý prúžok čo by len slabučký, tak je predpoklad tehotnosti. radšej si test zopakujte s nejakým časovým odstupom…

nepíšeš nič o meškaní menzesu a už sa bojíš či si neni tehotná? ked ti bude meškať menzes cca dva týždne, tak si sprav test a hotovo.

ked sa test nasáva močom tak je väčšinou vždy postupne celý ružový. naozaj treba dodržiavať čas vyhodnotenia testu… inak raz niektorá dostane infarkt :slight_smile:

aj ked na teste píšu že už 3 dni po pohlavnom styku, aj tak radšej počkaj aspon týžden… lebo cca 5 dní trvá, kým oplodnené vajíčko zíde do maternice a uhniezdi sa… a to este nemusí byť hodnota HcG tak vysoká, aby ju test rozpoznal. Tak mi to hovorili v lekárni.

no tak prvým príznakom býva meškanie krámov. Každá žena to môže pociťovať inak. Niktoré bolí brucho a prsia, niektoré aj zvracajú. Napríklad ja som nemala ani jeden z príznakov. Iba meškanie ale to pri mojich hormonoch nemuselo byť smerodajné pre mna. Bolesti brucha a prs som mala až po vyvolávačke. Som v treťom mesiaci a ešte vôbec som nezvracala… Takže každá to má inak…

Počas “nehody” si už antikoncepciu nebrala? Ak nie, tak potom je tu riziko. ale ak si ju brala a neužila si nijaké iné lieky čo by jej účinok ovplyvnili, tak si myslím že to nie je až také “zlé”.

tak to je divné. Mne doktor vravel, že hodnota HcG ukáže, či nejde o mimomaternicové tehotenstvo. Tebe asi robili aj krvné testy príliš skoro… Neskôr ti ich už nerobili? Ak áno, tak aké boli?

Pokiaľ si neužila nejaké iné lieky proti antikoncepčnému účinku, tak by si tehotná nemala byť… ale radšej ozaj chod k lekárovi… lebo pri antikoncepcii by mala byť pravidelná menštruácia…Nie?

mohol byť testovací pásik v teste trochu posunutý, ale akonáhle test ukáže dva pásiky, tak je pozitívny.

ahoj aj ja som bola v 4 tyždni a test višiel negativne ani doktor my to nevedel zistiť až v 5 tyždni vaginalne sono to potvrdilo. gratulujem

ahoj, ja som si ešte test nerobila, ale už my meškajú 4 dni, doteraz mi vždy chodili ako hodinky.mali sme s manželom nechránený styk, ale vždy si dáva pozor.myslíte že som v tom?mám už doma dve detičky-čertíkov v poslednom čase,myslíte že by mohol meškať menzes aj zo stresu?veľmi veľmi pekne ďakujem za odpovede

Cela by som si sa spytat ze ked som sa vyspala s chalanom s normalne sme mali aj ochranu a aj som dostala krai a vsetko ci mozem byt tehotna aj ked som ich dostala lebo moje niektore kamaratky povedali ze mozes dostat krami aj ked som tehotna len v tom je hacik ze moj chalan sa nikdy neurobil do mna vzdy do ochrany a nikdy nebola poskodena a ani nic ale aj tak sa bojime tak mi prosim vas poradte ci si mam urobit test aleboo nee a to je asi normalne ze ked baba spala prvy krat s chalanom ze jej mesaju krami to mi pred mesiacom asi tak meskali ze mesiac a potom som ich dostala a v pohode potom som sa zase vyspala s chalanom ale sa nespravil vo mne tak tehotna nemozem byt len cem vedet tp jedno ze ci mozem byt tehotna a ze ci moze mat krami aj tehotna zena,?dakujem

hurá, hurá, dostala som ho.už som nedúfala.ráno som sa zobudila a prišiel menzes, ale večer som pila čaje z alchemilky a myšieho chvostu.možno mi aj to pomohlo.pekný deň všetkým

no ano mne este davnejsie doktorka povedala ze mam problemy s hormonami ale aj tak sa bojim ze som tehu lebo kramy este stale neprisli…

hej je,

ďakujem. tak potom nie som jediná. ja som si myslela, že mi to mohli ovplyvniť moje rozhádzané hormony.

ak máš zvýšený testosteron, tak to nie je nič zvláštne ked nemás krámy. Ja som ich pred prvou návštevou lekára nemala vyše troch mesiacov a to ma vôbec ani brucho nebolievalo (PMS)…

ahojt…potrebujem poradit…27.3 som mala dostat menstr. ale do dnes mi meska, je to prvy mesiac co som vysadila HAK,predtym ked som vysadila som normalne dostala ako ked som ju brala ale to bolo ste niekedy minuly rok, teraz mi vsak meska, neviem co robit a bojim sa, s priatelom mavame pohl. styk ale vzdy chraneny…