Tehotensky test

ahojte, chcem sa spytat ci by som mohla byt tehotna…mala som nechraneny styk s priatelom a uz by sme mozno aj chceli mat babo…menstruaciu mam dostat az buduci tyzden ale citim sa tak zvlastne…citim ze mam take napate prsia a aj podbrusko…sem tam mi byva zle ale to trva len chvilocku…neviem ci su to znaky ze by som mohla byt tehotna preto sa pytam lebo som nedockava a chcem sa spytat ci to niektora z vas mala taky pocit ako keby som mala nieco v bruchu…co si myslite?

to,ze mas deti a mas ich rada je v poriadku,ale nie kazda zena chce a moze otehotniet a nic nieje stopercentne ani ochra

no možné to je. ale ja som necítila nič ked som nevedela že som tehotna…až potom sa človek začne sledovať a zrazu sa mu zdá, že všetko cíti. ved uvidiš či dostaneš krámy…ked nie, tak si sprav test…

ono je to len 4 dni… možno si nachladnutá alebo v strese… este počkaj… a potom už jedine test…

fúúúha… kolko radosti z krámov… zlé je ked ich človek dostane a este horšie ked ich nedostane… :slight_smile:

ahojte prosiim poradte mi …us 5 dni mi meskaju kramy a s priatelom som mala pohlavny styk pri ktorom nam praskol kondom ale povedal ze sa neurobil domna … moze byt ze som tehotna ? strasne sa bojiiiim :(… proosim pomozte

a čoho sa bojiš?ved keď ti povedal že nie nemala si z čoho a ak ťa to ukludni sprav si test a uvidiš ak bude negativny behni ku gynekologovi

ahoj ja som prvy tyžden necitila nič až v druhom tyždni sa objavila bolesť prs a časte močenie. pri druhom tehotenstve som citila hned bolesti v podbrušku a čitala som že to ked sa vajičko uhniezďuje boli spodok uvidiš čakaj veľa šťastia

prosim vas kedy si mozem urobit tehotensky test myslim po akom case od sexu?

Ahojte,ja mam taky problem,ze 19.marca som mala dostat kramy a nic ,po 2.dnoch meskania som mala bolesti pod brusku a to bolo vacsinou ked som zle lezala a koli tomu som sa aj budila som aj bola velmi podrazdena a hnusna a aj zle mi bolo.Tie bolesti trvali cely tyzden az kym som nedostala nadranom,al.vnoci bolesti pod brusku a som dostala kramy,trvali dva a pol dna,prvy den to bolo krv a druhy den uplne spinave,takze vecer uz som mala a nemala,tak to znamena to ze ked som sla na toaletu tak som mala len spinenie.Rano som sa zobudila a tiez nic,az do chvile kym som sa nesla osprchovat okolo tej 11:00,pomalicky som sa chystala do prace a mi trebalo ist na toaletu{velku} a som mala tiez tak ze trosku krvy a potom uz spinenie. A to spinenie je trosku a trva az dodnes.A teraz mam citlive prsia ,sa mi toci a boli hlava a trpnu mi nohy a krize ma bolia!A vcera som tri-krat dostala hnacku!Co myslite moze to byt zo stresu,alebo s unavy???som si aj robila tehotensky test a negativny.Ale tie akoze tehotenske priznaky mam stale a mam aj zapchu!odpiste mi prosim

na teste pišu že 5 dni po pohlavnom styku ale neviem či vinde spolahlivo lebo mne nevišiel dobre a pritom pišu že 5-10 dni trva pokim sa uhniezdi vajičko ja by som asi počkala do menštruacie

Ahojte…
Chcela by som sa spytat,ci je vobec nejako mozne spochybnit,alebo sfalsovat tehotensky test?

ahoj…chcela by som sa opytat,kolko dni pred menstruaciou su neplodne dni…mozem byt tehotna ak sme to nechali tam den pred ocakawanou menstruaciou,ale este stale nedosla a le meska iba tri dni…dakujem velmi pekne…

ahoj petra pozri na nete vypočet plodnych dni tam si to virataš kedy si mala ovulaciu ovulacia je zhruba 2 tyždne pred menštruáciou
a oplodnene vajičko sa uhniezduje zhruba 5-10 dni

Ahoj, chcela by som sa spýtať či je žena chránená pri nechránenom sexe aj po užití poslednej tabletky na druhý deň?

ahojte poradte my bola som u lekara ten mi potvrdil ze som tehotna tak asi v piatom tyzdni len o dva dni som to dostala a trva to dlhsie ako inokedy co mam robit

určite ano ak tabletky berie dlhšie a jeden den zabudne nič sa nedeje

ak si v 5 tyždni a krvacaš určite neni niečo v poriadku a treba zajsť gynekologovi
aj ked maš vytok zfarbeni neodkladaj to nech ťa doktor višetri

ahojte všetky,…chcem sa opýtať, ak je druhá čiarka viditeľná oproti svetlu /je slaboružová, nie len taká ako mokrá/ a keď test položím na podložku, tak ju nie je vidieť. Ako mám brať takýto výsledok?

som uplne zmatena,meska mi menzes uz 13. deň,robila som si dvakrát test,jeden v jeden deň a druhy v nasledujuci den,oba mi vysli pozitívne,mam vsak tu kvasinkovu infekciu, ci ako sa to vola,mam dost casto zapal mocovych ciest, mozu sa tie testy myliť?v pondelok idem ku gynekologovi,boli ma v podbrusku,bolia ma prsia,chodim casto na toaletu…je možnosť že nie som tehotná?