Tehotensky test

určite si tehotna

Mám 14 rokov … aLe zatial som to nerobila … iba môj partner prstamy … ak mal semeno na prstoch može ma oplodniť ? … krámy som nedostala už 34 dní . a predajú my vôbec tehotenský test ?

ahojte, potrebujem poradit, uz vyse 3 mesiacov neberiem HK menzes mi meskava tak 3-5 dni ako kedy neni to presne ako pri HK naposledy mi neskal nieco cez tyzden. V tom sme mali s priatelom nechraneny sex…musela som uzit tabletku po Ecsapelle a potom som to tak o 3-4dni dostala…je tu sanca ze by som mohla byt aj tak tehotna??

ahojte,neviem ci mi bude niektora z vas vediet poradit, bo v mojom pripade je to trochu komplikovane… beriem tabletky.prednedavnom som zobrala dve balenia za sebou-bez pauzy.no jednu tabletku v novom baleni som neuzila.v letaciku pisu ze by som preto mala nasledujucich 7 dni pouzivat aj inu ochranu…no…hups stalo sa a po 4 dnoch bol nechraneny sex…najlepsie je ze sa teraz nemozem ukludnit ani neplodnymi dnami vzhladom na to ze nebola pauza-nemozem to vypocitat.myslite si ze je moznost aby som bola tehotna aj ked uzivam ant. dlhodobo???

podľa mňa sa nemusíš strachovať, keď prestaneš brať HK trochu sa ti to poblázni…sesternica nedostala mesiac, tak si myslím že pár dní nie je katastrofa

ahojte holky, potrebovala by som poradit. menstruaciu som mala dostat 15.4 a do dnesneho dna som nedastala menstruaciu. mala som mierne spinenie, take zafarbene do hneda a aj to troska zapachalo. moje spinenie trvalo mozno cca 3 dni a teraz uz nic, ziadne spinenie nic. stane sa, ze som mala pocas spinenia a aj teraz kratke bolesti v podbrusku. ale ziadne spinenie, ziadna menstruacia. meska mi to uz 7 den a menstruacia nikde. musim povedat, ze s priatelom si davame dost velky pozor ale pocula som uz aj taky pripad, ze holka spravila svojho chalana, on si ho utrel a nato spravil ju a otehotnela a pritom nemali sex. tazko sa tomu veri ale moze to byt realne?? troska mam strach, ze bude male bobo, neviem co mam robit ist ku gynekologicke?? co mam robit, baby?? dakujem, velmi pekne

ahojte mne meskaju kramy sedem dni urobila som si uz try testy a vsetky boli ngativne bolia ma prsia a krize minuli mesiac som mala kramy skor ako inokedy a aj to bolo iba dva dni potom dva dni prestavka a zase som ich dostala trvali asi styry dni nemam ziadnu gynosku myslite ze by som mohla byt tehotna? velmi by som chcela

ja mam podobny problem, uz pred menstruaciou som si mysela ze som tehotna a teraz mi 5-ty den meskaju… dnes som si robila aj tehotensky test a vysledok vysiel negativny

a s antikoncepciou ani s podobnymi anti …este ziadne skusenosti nemam ani som nemala, takze antikoncepsia isto nie je pricina omeskania

no som tehotná

ahojte…chcela by som sa vas spytat,ci je moznost,ze som tehotna.me3ska mi to 10dni,robila som si uz tri testy,ale vstky mi vysli negativne.Vsetkym vam vopred velmi pekne dakujem

ahoj neviem presne ja tomu neverim ako sa da otehotnieť ked neni sex.skus zajť gyndovi ale si sprav test na ranni moč

ahoj skus opakovať test ale baby ked vam meška menzes určite aj tak treba zajsť gynekologovi.či si či nie si tehotna.alebo sleduj priznaki zmeni na tvojom tele.

sex,sport,jedlo…vela veci dokaze ovplyvnit menstr., ak sa velmi bojis skoc k lekarovi, nemyslim ze si tehotna… ti dvaja museli poriadne blbnut…ak ste si vy davali pozor tak sa neboj…

ja som si raz myslela ze som tehotna ked mi to meskalo cca 10 dni, potom sa objavilo len spinenie a bol pokoj…niekedy to blbne…treba si polozit otazku, ci ste si davali pozor, ak ano tak sa neboj… :slight_smile:

ahojcek mimina…este stale som to nedostala.davali sme si pozor,moj parner je velmi opatrny.ale citim sa tak divne,a zda sa mi,ze som i pribrala…ale testy su stale negativne

hlavne sa nevenuj priznakom, lebo ked mas strach tak vidis vsetky :slight_smile: daj si dva pohare cerveneho vinka a napusti si vanu plnu teplej vody… toto vacsinou zabera, ak chces aby prisla cim skor “navsteva” :DDD

caute, beriem prvy krat antikoncepciu - tabletky.chcela by som sa spytat ci som cely cas chranena pred tehotenstvom aj vtedy ak zoberiem bez pauzy dve balenia za sebou? dakujem

Ahoj! Chcem sa spýtať, či už bola niektorá z Vás v podobnej situácii. Od decembra min. roku neberiem antikoncepciu a pokúšame sa o druhé dieťa, to prvé sme splodili ani sme nevedeli ako…Hneď na prvý krát, ale teraz sa nám nejak nedarí. A to vraj žena po vysadení antikon. prvé 3-mesiace najskôr otehotnie. Tak to som ja asi úplný opak. Síce mi teraz menštruácia mešká asi 3-dni, test som si robila a bol negatívny.Po vysadení antiko.mi menštruácia chodí ako sa jej zachce na 45- deň, na 16- deň.som z toho už normálne na nervy .

no ved som si dala vcera cervene vink,ale este stale nic…nerozumiem tom,este sa mi to nestalo.ked to do tyzdna nedostanem,pojdem ku gynekologovi.drz palceky