Tehotensky test

ja som ho mala negat aj mesiac tehotenstva… tak radšej počkaj 5 týždňov…

ahoj ja mam nieco podobne meska mi to 6 dni test som si robila 2x a tiez vysiel stale negativny, neviem co mam robit, som z toho uplne na nervy

Cawko baby…chcela by som sa opytat uz 6 den beriem Macmiror500 mala som pohlavny styk so svojim priatelom a nemali sme kondom… Beriem aj antikoncepciu. Kramy by mi mali prist az o 2 tyzdne, myslite ze som tehotna???

huuuha, vy stresujete, ked vam menstruacia meska 4-5 dni, mne meska 21 dni, robila som si 2 testy a obidva mi vysli negativne…absolutne tomu nerozumiem:((((viete mi niekto poradit???dakujem

ahojte, chcela som sa opytat ci je mozne ak mi menstr meska 2 dni a test mi vysiel pozitivne ale ziadne ine priznaky natehotenstvo nemam…necitim sa zle ani nemam bolesti v prsnikoch ani nic podobne…moze sa test mylit? (pouzila som rapiclear)

Seruste setci mozem zenu oplodnit aj ked som mal spermie na prstoch ale ani som si neni isty ci som mal prave na tej ruke s ktorou som ju prstoval ked tak uplne minimum, no proste mozem ju tak oplodnit? pls pomozte my!

No moze to byt?? ale ja som bol opily a neni som si isty ci stou rukou ktora bola osemenenaa alebo ta normal ale ja si nepamatam ale moze to byt ked na ruke mam spermie a prstujem ju?

ano ak na tej ruke bolo semeno tak moze byt oplodnena…zavisi to od jej plodnych dni …spermie dokazu prezit az 72 hodin ale sanca ze si ju oplodnil nie je az taka vysoka ako ked by si to urobil do nej…

no bolo to vcera a kramy jej skoncili asi pred tyzdnom a zacnu dalse nwm asi o 2 tyzdneee cize nemala nic ani kramyy tak take mala dni ?? hm ak oto vypada mam kupit pre istotu tabletku??? a aku?? pls pomožte my…

tak ked skoncili pred tyzdnom tak je to take ze kludne mohla mat plodne dni…nevem vazne…ak si na tom finacne dobre tak ja by som kupila asi tabletku. vola sa EScapelle a stoji kolo 650 Sk. dostat ju volne v lekarni bez predpisu…

Dobre, ano som na tom financne dobre a kde ju dostat kupit aj na dedinach v lekarni bo ne?? lebo ja som s okolia NZ a v Novych zamkov ju budu mat??? a ja mam len 16 rokov predaju my taku tabletku??? kks strasne my cukáá…a pondelok ju idem kupitt do nz hned rano a presne pondelok o 24:00 v noci bude uz 72 hodin od toho incidentu tak to presne akurad jej ju dam tak o neakej tej 16:00 pondelok a jee nie? prosim dopoved my na este tieto otazky dakujem!

dobre a ta tabletkaa je vlasne naco ?? zabije moje spermie bo co??? alebo co pomoze ta tabletka aby ona neotehnela??? a co stoji tehotensky test??? a kedy si ho ma dat spravit ked sa to stalo tuto sobotu o 24:00 v noci?

tak neviem, co robi ta tabletka, ale mne osobne 3X pomohla na 100%, cize ja ti odporucam ju kupit. Urcite ju budu mat v lekarni a predaju ti ju. A ked do 72 hodin tak musis to stihnut!

a co ked sa taka tabletka da len tak pre istotu ze vie baba ze neni tehotna a len tak si ju da pre istotu?

ok a je aj taka tabletka ze by isla as patek dochtorovi to je uz po tych 72hod.a ten by jej povedal ze ano si tehotna? vie to gynekolog zistit uz o 5 dni ci je a ci ne? a keby jej to zistil o tych 5 dni po tych 72 hodinach? tak este sa to da tabletkou neakou spravit? a este ona je panna tak mohli sa tam dostat moje spermiee s prstov as tam dake boli, ked je panna ale ona my povedala ze este s nikim nemala pohlavny stik ale uz hu vaceri prstovali a tak, a tampon tu panensku blanu newie pretrhnut? alebo prsty bo uz ju prstovali dost ale este nemala pohlavny stik.pls odpovede dakujem za secko dak.moc

viete proste ci sa da neco s tym robit dakou tabletkou aj po tych 72 hodinach neco??? este ze napr as o 5 dni by si dala? tu tabletku daku ?a co ked neni nic jej neni, a tu tabletku si da pre istotu co potom nevadi ? pol odpovedaj te my bo ja som uz v koncochh nespim bojim sa nasi ma zabiju…

a pocujes ja sa uz len bojim tejto veci ze ona si da tu tabletku a sa povracia kks a ja na druhu do 3 hodin nemam a to ani nestihnem bo ja mosim ist busom secko robim tajne a tak a potom budem nahranyy a ty ked si si uz dala 3x po 1 tabletkee tak nikdy sa ti nestalo zeee by si sa povracala a mosela si dat do 3 hod dalsiu??? a ved pocujes ked neni tehotnaa a povracia saa tak co???s tej tabletky ze jej nesadne na zaludok? ale tehotna neni?? ja viem tazke otazkyy ale ja uz nwm :((((((ä

a ked si da tu tabletku tak kolko by sa hodin nemalaa s nej pogrcat? ci nemala by sa vobec?

ahoj po čase sa menštruacia upravi aj cely cyklus a trva to približne tie tri mesiace ešte počkaj a test opakuj

tak ak po 21 dnoch maš stale test negativni niečo nieje v poriadku test by ti už na 100%ukazal keby si bola tehotna?kedy si robila na posledy test?