určite nie to musi mať asi dostrek aby sa tam dostali
ak ti test višiel pozitivne tak si tehotna a priznaki sa objavia neskor
ani ja som do 5 tyždna o ničom nevedela ako myslim priznaki neboli ale potom to začalo(nevolnosti,unava,prsia,časte močenie…)
počuj ty si z toho na vetvy. aspon si budeš davať pozor na buduce.určite neni tehotna ak sa bojiš kup tabletku a hotovo. gynekolog jej zisti až ked jej bude meškať menzes či je tehotna ani test to ešte nepotvrdi na isto.v tej dobe mohla mať plodne dni .takže čakať na menzes a modliť sa pa
oks a ked jej ten menzes bude meskat ale pol mesiaca a potom ho dostane? tak je secko poradku ?? ved zaklad je dostat menzes ne? a tabletku uzila uz pred 2 dnami a do tych 72 hodin ale zatial nema zadne ucinky ani ju nevygrcala nic zatial. a este co ked jej nic nebolo ze neni tehotna a dala si tu tabletku to newadi?
sak ale musel ti meskat menzes 5 tyznov ne? ved si nemohla mat kramy a aj by t tehotnaa no a ona si test nerobila len uzila tabletku pred dvoma dnami a stihla to do 72h a vedlajsie ucinky zatial ziadne a svoj pravy menzes ma dostat o necele 2 tyzdne!ved ked dostane kramy tak je dobre ne?? a patek ide gynekologovi ten uz jej bude vedet povedat ci je a ci neni tehotna? to je 6 dni po tom incidente a uz si dala aj tabletku na 3 posledny den a zatial vedlajsie ucinky zadnee a ani kramy zatal nema!
prosim a ze ked dostane kramy ked aj ne s tej tabletky ale normal jak ma dostat tak je secko poradku???
nie …ak si dala a nebola tehotna nevadi to …ja som si ju uz davala dvakrat pocas svojho zivota a myslim si ze som ani nebola tehu…aa vedlajsie priznaky som nemala abs ziadne…neboj sa…aa lekar ano aj test moze uz po 5 dnoch od oplodnenia zistit ci je tehotna…
hej nestresuj…urcite nie je tehotna a aj ked zobrala tu tabletku tak urcite nie je…menstruiaciu dostane normlane ako ma…na to tonema vplyv.
oki dakujem ze ma takto ukludnujete hehe dik a preco nedostala s tej tabletky te kramy??? hm? ved s tej to mala dostat? a ked dostene kramy tak je secko poradku a neni tehotna ze???::
oki a PRECO NEDOSTALA S TEJ TABLETKY tie kramy ved ju uz ma od pondelka v sebe to su 3 dni a zatal nic zadne ucinky zadne kramy?? ved ked s tej tabletky nedostane a dostane normalne jak maa tak jesecko poradku ne?? ked dostene menzes???
a su priznaky ze je tehotna ked ju svrbiii jej pohlavny organ??pls???a ked dostane kramy tak neni tehotna zee
??? pls odpovedajte my pls:((((
neviem z istotou či jej povie že je tehotna po 6 dnoch po pohlavnom styku mne nebolo nič vidno a mala som 30 dni po pohlavnom styku a predsa sa tam potom niečo ukazalo až neskor.
hovori sa že si asi tak v piatom tyždni ale v skutočnosti je tehotna asi iba 3 tyždne chapeš
ano ale ten moj pripad uz dostala kramyy cize to je pohode nie??? ze?? uz dostala kramyy
cize dostala kramy cize uz neni tehotnaa a moznoani nebolAA LEN JEJ TE KRAMY VYVOLALA TABLETKA! ze ked dostane kramy tak uz neni?
pomozte mi!neviem či som tehotna…mam 16 rokov a žiadnom prípade by som nechcela mat dieta…Ak by sa mi to rodičia dozvedeli asi by ma posali byvat na ulicu…Nevim ako mam zistit či som tehotna,neviem kde a ako sa kupuju testy…Prvykrat som mala pohlavny styk len jednym a raz a on mi velmi ublizil…strasne sa trapim…prosim poradte mi niekto!
tiez mam taky problem že tu čiarku vobec niejje vidiet tak neviem či som tehotna alebo nie a ty ako si dopadla bude babo???
oki a ked jej ta normal menstru. bude meskat tak potom co?? a tabletku zobrala a s tej kramy uz malaa cize uz neni tehotnaa??? ked dostala s tej tabletky kramy a teraz ma dostat svoje normalnee hm?, ked dostane kramy tak je to pohode?? uz neni tehotna? hm? ked zena dostane menzes??
prosim ta odpis myy je tehotna moja partnerka ked uz dostala kramy s tej tabletky alebo ked uz ich dostala??? hm? moze ked dostala kramy a uzilaa tabletkuu v cas?
brigida v lekarni si vipitaj normalne tehotensky test na ranny moč.sprav si ho rano postup je jednoduchi je tam napisani
najlepšie by bolo užiť tabletku ak si si neni ista do 3 dni ale to už asi nestihneš alebo si mala zajsť gynekologovi nech ti niečo da ak nemaš peniaze
test ti bohužial ukaže pozitivni vysledok niekedy už v 5 tyždni tehotenstva radšej do tedy nečakaj pišu že sa da zistiť skôr v mojom pripade to sa nedalo zistiť skôr. držim palce a sleduj priznaki močenie bolesti hlavy bolesti v podbrušku a bolestive prsia
Zdravim mam taky jeden problem.Mam desat mesacnu dcerku.Odvtedy ako som porodila beriem antikoncepciu.Mala som nechraneny pohlavny styk.Mam strach ze som znova tehotna.No menstruaciu mam kazdy mesiac tak neviem co sa deje.Obcas mam taky pocit ze som tehotna.Mohol by mi niekto prosim poradit co dalej.Dakujem