Ahojte,
neviem ako zacat… neviem, ci som tehotna, alebo nie… mam 31 dnovy cyklus a poslednu menstruaciu som mala 19. aprila, bolo to asi 2 dni po tom, ako som bola darovat krv, spominam to na to, ze za darovanie krvi sa dava cervene vino - a to na viacerych miestach. Nejaky ten cas mi vydrzalo, ale vypila som ho, napriek tomu mi meska menstruacia vyse 10 dni… Sex som medzitym a vlastne ani nikdy nemala… s priatelom sme sa iba tak maznali, ale mala som vtedy plodne dni, priatel vsak neejakuloval a ani kratko predtym, cize by som nemala byt z coho tehotna… pred tyzdnom v sobotu, sme sa opat hrali a priatel ejakuloval… umyli sme sa a tym to skoncilo… na druhy den sme boli opat spolu a dost sme to prehnali, aj ked sme sex nemali…bolo to v case, ked som uz mala mat menstruaciu…dokonca mi meskala pol tyzdna… ked stale neprisla, zacala som sa bat a vo stvrtok…cize 4 dni po tom, som si kupila tehotensky test a vysiel negativne… ale menstruaciu nemam doteraz… navyse ma posledne 3, 4 dni bolia prsniky a mala som dost silny vytok… Mohla som otehotniet vdaka kvapockam lasky? Co mam robit… sama neviem… to meskanie by mohlo byt sposobene aj stresom - som studentka a mam teraz skuskove obdobie… ale zase az takto mi menstruacia nikdy nemeskala… ale na druhej strane… myslite si, ze mozem byt tehotna?
A este jedna vec… pocula som, ze krvne testy nehradi poistovna… ak by som sa teda snazila zistit svoj stav pomocou lekara, kolko by ma to stalo?
DakujemÚsmev B
neviem čo je to kvapôčka lasky ale z toho sa asi neda otehotnieť na to treba spermie a mať v tedy plodne dni
ak pôjdeš ku gynekologovi spravi ti ultrazvuk na ktorom zisti či si tehotna ale to už by si bola aspon v 5 tyždni keby ti to zistil a z krvi neviem či sa plati kup si tehotensky test viskušaj doma na ranni moč stoji okolo 100sk
som rada,ze som natrafila na taketo forum. maznali sme sa s priatelom,ale nemali sme sex. ked chcel ist dnu,stopla som ho.citila som ale,ze sa ma dotkol a nieco mohlo ist dnu. tiez mam stale nejake cudne bolesti v bruchu,dufam,ze len stres. je sanca,ze mozem byt tehotna aj ked sme nemali styk? prosim poradte.
dakujem
za odpovede dakujem
baby kedy si mozem najskor spravit tehotensky test po styku ?
Ahoj,mne sa stalo presne to iste.Tiez som si robila 3 testy a vysli negativne.
Vcera sme boli u doktorky a tam mi robila dalsi ale vysiel tiez negativne.Mam tiez bolesti v podbrusku.Vravela ze tehotnost sa da zistit az tri tyzdne od posl.styku.
Prezivame asi to iste,verim ze nam to obom dopadne dobre.Mam sice vek na deti ale teraz sme to neplanovali.Vraj je normalne ze zene vynecha cyklus.Ahoj
Ahoj sica zistit otehotnenie je mozne po 3tyz.od posledneho styku.Vcera som bola u lekarky.
nazdar nazdar…prosim poradte mi niekto…s partnerom som mala nechraneny styk…menstruacia po nom mi meskala asi tyzden…no i tak som si spravila test…vysiel negativny…od toho styku som mala dokopy 4krat menzes, spravila som si 3 testy (vsetko neg)…no mam obavy, pretoze posledny menzes je nejaky slaby…dokonca mu predchadzal hnedy vytok…poradte…je pravdepodobne ze som tehotna??..lebo pocula som uz aj o pripadoch ze zena bola tehotna ale menzes normalne bezal par mesiacov…
no ved mi uz niekto poradte :((…situaciu som objasnila v prispevku z 09.06.2009 - 23:41
ahoj wewe, ak mas kratky menstruacny cyklus alebo zahniezdenie oplodneneho vajicka nastalo neskorsie (trva 5 - 10 dni po oplodneni), tak sa mohlo stat, ze ti test vysiel negativny a mozes byt tehotna. Zahniezdenie vraj moze nastat aj na 31 den cyklu a vtedy sa vylucuje hcg hormon, ktory sa da indikovat testom. Skus sa otestovat este neskor pripadne zajdi na gynekologiu.Vela stastia!Inak aj mne meska a testy negativne, prsia zvacsene…ale cyklus mam cca 20 dni tak musim cakat dlhsie
no cyklus mavam taky 27-31 dnovy…su tam niekolko dnove vykyvy, to je u mna normalne…a tie testy som si nerobila jeden hned za druhym…ale asi s dvojtyzdnovymi rozdielmi…vraj hcg je najvyssie okolo 8-12 tyzdna, tak neviem ci ked si teraz spravim test, bude spolahlivy…keby nebolo tej kratkej slabej manstruacie a vytoku, tak ani nestresujem, lebo inac vsetko v poho…prsia su take ako boli, do podpiri sa zmestim stale :D…ale tak neviem no…dufam ze to bude len nejaky maly “kozmeticky” problem…na dieta mam este kopu casu…
PROSIM VAS, potrebujem poradit:
okolo 1.aprila som mala nechraneny sex na 8.deň od zaciatku menstruacie s byvalym, a az teraz po 11tich tyzdnoch objavujem priznaky tehotenstva, casto mocim, vela jem, a byva mi zle, ale nevraciam. ALE PRITOM MI MENSTRUACIA NEMESKALA a mala som JU ODVTEDY DVA-KRAT!!! (silnejsiu) Dneska som si robila test, na ktory nepotrebujem ranny moc,(pouzila som az druhy, ale vypila som 3 deci vody hodinku pred tym)a VYSLI OBIDVA TESTY NEGATIVNE, cize sa zafarbil len jeden -kontrolny pásik, ale mam pocit ze ma to mohlo oklamat koli mozno mensej koncentrácii hCG v moci. ale ak by som bola v 11tom tyzdni, tak by bola hladina vysoka,
SOM PODLA VAS TEHOTNA???
asi navstivim dnes gynekologa…
Ahojte chcela by som sa spytat ci poznate nejaky sposob na urychlenie menzesu… o mesiac mam ist na dovolenku a vychadza mi to presne na ten datum a neviem co s tym… Dakujem za radu
Zdravim potrebujem poradit je mozne ze ked som si v priebehu 3 tyzdnov urobila 4 testy a vsetky boli negativne aby som bola aj tak tehotna. Prosim o radu dakujem
čaute . robila som si tehotensky test 2 týždne pred menštruáciou a vyšiel mi pozitívny. bola som u lekára ale na ultrazvuku nevidela ešte nič. som tehotna?
ahoj…neviem ci je to ete stale aktualne… ale ano mas pravdu ze zena ma menzes aj ked je tehotna… mojej kamoske sa to uz stalo a aj moja segra je teraz tehotna, je v tretom mesiaci a ete furt ma menzes… necem ta ale strasit… podla mna si ty neni tehotna…
ha, ja som bola v 6 tyzdni tehotenstva a tehotny test negativny a co bolo najlepsie aj krve testy boli negativne… ked som bola v 10 tyzdni az vtedy mi lekar potvrdil tehotnost… nikdo nechapal ako sa to mohlo stat a stalo sa mi to uz 2 krat :O)))))
ahoj existuju nejake tabletky ktore ti oddialia menzes kamoske ich minuly rok predpisal lekar ale neviem ako sa volaju
ked je test pozitivny, tak urcite ano. testy sa nemylia, nemala by si odkial vziat v tele hormon hcg, keby si tehotna nebola.
nie, nie si tehotna. v 11-tom tyzdni uz by to bolo jasne. skor sa zameraj na svoje mocove cesty, ci je vsetko ok.
…ma niekto skusenosti stym ze pred menstruaciou bol chory a uzival silne antibiotika…moze stoho menstruacia meskat…?