Tehotensky test

nesi podľa mna tehotna lebo berieš antikoncepciu. aj ja ked som brala anti tak som mala pocit že som tehotna,ale nie. to iba hormony štrajkuju

no uvidime no . ale ja som aj prechladena takže neviem no uvidíme ale strašne by som bola rada keby som bola tehotna . už mame troj ročneho chlapčeka a ten sa cíti tak sam

no kamoška urobila šesť a nakoniec bola tehotna a tiež jej ukázali že nieje

Mozem byt zena tehotna ak sa muz do nej nespravil?

moze, staci kvapka lasky, ktora sa vylucuje samovolne pocas drazdenia penisu

ved praveze kvapocka lasky obsahuje spermie… teda moze obsahovat, ale aj nemusi… ale uz sa narodilo vela deti prave z nej…

b

Ahojte chcem sa s Vami poradiť, menštruácia mi mešká 10 deň, robila som si dva testy a vyšli pozitívne (ale to boli tie lacnejšie)ale boli dosť silne čiarky, chcem si ešte do tretice ale mám nádchu môže mi to ovplyvniť tie testy? mohlo by byť že vyšli pozitívne a aj tak nie som tehotná (aj z nádchy môžu byť skreslené výsledky)? s manželom ešte na to nie sme pripravený a mám z toho strach. Neviem ako je možne že vyšli pozitívne, s manželom si dávame pozor a asi dva mesiace do zadu sme si nedávali, lenže od vtedy som mala ešte 2 krát menštruáciu po tom. Dakujem

to podla mna nevadí že boli lacné… ja som tiež mala lacné a vyšli pozitívne… mne prvý vyšiel negatívny a až neskôr boli pozitívne… a pri tom negatívnom som už bola tehotná. Moja kolegyňa ked bola tehotná, tak mávala asi do 4. mesiaca normálnu menštruáciu… ak ti vyšli dva testy pozitívne, tak to bude asi pravda.

na ultrazvuku je to vraj 100% vidieť až od cca 5. týždňa tehotenstva…Mne to bolo vidieť až v 7. tt.

s antikoncepciou sa to dá oddialiť… moje bývalé spolužiacky sa snažili menzes oddialiť jedením citrona a iných kyslých jedál… ale neviem či sa im to podarilo… inak niekedy aj zmena prostredia spôsobí vynechanie cyklu… takže možno ani krámy nedostaneš.

Ahoj Zuzana ďakujem za odpoveď no skúsila som to do tretice a vyšiel tiež pozitívny idem ku môjmu gynekológovi a uvidím čo mi povie. Možno to bude aj dačo iné uvidím. Ale asi by som brala keby to bolo niečo iné. Ďakujem

tehu.test je len vtedy pozitívny ak máš v sebe hormon hcg ktorý produkuje jedine embrio a placenta , inakšie sa v tele ženy tento hormon nenachádza, takže podľa mňa si jednoznačne tehotná a určite to nie je nič iné, hcg v tele nie je len tak pre nič za nič, prajem veľa šťastia

mne jednoznačne zastavila menzes slaná voda, do vane dáme tri kila soli , vodu tak aby sa dalo v nej sedieť, sedieť tam asi polhodinu a menštruácia prestane, mám to odskúšané a naozaj to funguje, a tak isto ked ideš k moru stačí sa v mori vykúpať a menzes prestane , aj to mám odskúšane

Ahojte,mám problém s priatelom som mala pohlavný styk bez ochrany tvrdy že sa nespravil no mne to meška 4 den poradte čo robiť ,ďakujem už vopred

ahojte, poradte mi please som dost vystresovanaaa :frowning: bojim sa ze som v tom, pretoze mi to 2 den meska, boli ma resp. picha v bruchu, mam problemy so zapchov(u mna je to ale bezny jav) a tiez som nejaka unavena. Pohlavny styk sme mali 10.7., bol nechraneny, ale priatel mi povedal, ze sa nemusim nicoho bat. robila som si 23.7.aj tehu test (Rapiclear kazetu) a vysiel negativne. Kedy je spravny cas na testovanie? vsade sa pise iny pocet dni po pohl. styku tak som trosku zmatena, myslite si, ze ked si spravim test zajtra 28.7. tak to bude spolahlivy vysledok?.. vopred dakujem krasne za odpoved… drzte palceky :frowning: :frowning: :frowning:

ahojte, chcem sa vas opytat, po akej dobe od pohlavneho styku si mozem urobit tehotensky test … je mozne keby som si ho urobila uz na treti den po styku, aby vysiel pozitivne? alebo aby vysiel negativne a pritom by som bola tehotna?

Ahojte
Som zufala, este nikdy predtym mi menstruacia nemeskala, teraz mi meska cca 7, ci 8 dni, a este stale nic, uz som si urobila dva testy, ktore mi vysli negativne, ale ja sa aj tak obavam, lebo tu citam, ze niekto si urobil aj 6 , s vysledkom negativne…
S priatelom mame vzdy chraneny sex, iba 2 krat sa stalo, ze este celkon na zaciatku mi vlozil, ale na takych 10 sekund, podla vas ot tej kvapocky lasky mozem byt tehotna? Ved som si uz urobila test s vysledkom negativne, a hovoria, ze ked si tehotna, to ti ukaze hned, tak neviem…ODPISTE MI PROSIM, CO SI MAM MYSLIET? SOM CI NIE SOM???PISTE…

Ahoj Dida, precitaj si moj clanok, mam podobny problem, co si myslis???

Ahojte…po kolkych dnoch od pohl. styku je najlepsie si spravit tehotensky test?