Tehotensky test

chcem sa opytat ked som mala pohlavny styk a chcem zistit ci sim tehotna po kolkych dnoch od pohlavneho styku si ho mam spravit ? Dakujme za odpoved

aspon týždeň, kým sa vajíčko usadí…

ja si myslím, že keby sa bol do teba spravil, tak to aj ty spoznáš…

Tak o tom som ešte nepočula… dobre vedieť…

Ahojte,
tak som bola dneska u toho lekára až na dnes som sa objednala a povedal mi že som tehotná, tak mi to teda potvrdil, taký zvláštny pocit najprv a uvidíme teda ako sa to bude vyvíjať a ďakujem Vám :).
Držte sa aj Vy

Prosim, potrebujem poradit, mala som styk s priatelom, pouzivali sme kondom, aj sme ho potom skontrolovali a vsetko bolo v poriadku, na ostatne sme si tiez davali pozor. Bolo to taktiez pocas mojich neplodnych dni. Menzes mi teraz meska mozno den, ale nemavam ho uplne pravidelne a navyse som trochu prechladla. Strasne sa obavam, ci sa nieco mohlo stat, mohla by som byt aj napriek tomu tehotna? Prosim niekto poradte. Oplati sa mi robit tehotensky test?

tak…moja to by som chcela vediet aj ja mam takyto isty problem bola som u gynekologa a dali mi injekciu a aj tak som nemala menštruaciua ani ju ešte nemam,šo mysliš že som tehptna alebo čo?prosim odpovedzte a pomožete 15dni od injekcie som nedostala menštruaciu…pomožte mi dakujem

Neobávaj sa moja. Test si urob až ked ti budú meškať dlhšie. Tak po týždni. Ale ako to tu opisuješ , že všetko bolo ok tak sa nič nestalo. Ja som teraz meškala celý mesiac, prechladla som na kupku. Už je všetko ok. Takže spoliehaj sa na ochranu a nemaj obavy.

Chod ku lekárke nech ti pichne ešte jednu. Mojej sestre museli pichnuť tri kým dostala. Mala problémy s nejakým hormónom, nemala ho dostatok.

Z toho čo píšeš mám pocit, že si sklamaná,že budeš mať dieťa. Ja ti zase veľmi závidím, ale v dobrom slova zmysle. Mne meškalo mesiac, urobila som si 3 testy boli negatívne,už som aj dostala. Takže ja som sklamaná, že sa mi to zase nepodarilo. Už 5 rokov sa snažím. Prajem všetko dobre a vedz, že dieťa je najkrajší dar aký môže žena dostať. papapa

mala som sex minuly mesiac a kramy som mala dostat po troch dnoch od sexu. aj sa tak stalo, sice prisli asi po 5 dnoch,ale mne tak vzdy meskaju… a teraz je august a mala som dostat kramy teraz 6teho a nič. čakala som take tri dni lebo vzdy sa objavia neskor, ale stale nic… a vzdy ma pred kramami boleli prsia a tak. a teraz nic len trochu brucho… co si o tom myslite?

zdravim…chcela by som pocut vas nazor… priblizne pred tyzdnom som mala prvy pohlavny styk…samozrejme ze sme mali ochranu a priatel sa ani neurobil…kedze som v tomto novacik a kondomom zatial neverim dost sa stresujem …zatial este nie je cas na menstruaciu este mam tyzden cas…no mam uz jemne bolesti v podbrusku…hrozne sa bojim ze som v tom alebo ze mi bude meskat a ja sa zblaznim… tehotensky test som si zatial nerobila a co som tu citala tak asi ani nie je 2x spolahlivy…mam pocit ze som aj trocha prechladla pretoze som pocitovala palcivu bolest mmtalne pijem cajiky…prosim vas strasne chcem pocut vas nazor ci je dovod stresovat…lebo je mi jasne ze aj vdaka tomu mi moze meskat…dakujem :slight_smile:

Ahojky Timo,
najprv prvý pocit bol taký zvláštny ale nikdy by som nešla na potrat z manželom sme sa vôbec ani nesnažili a to sme 1 rok spolu, a nesnažili sme sa bo mam ešte školu pred sebou, ale keď sa už podarilo dúfam že to všetko dobre dopadne a hlavne že muž bude trošku mať radosť bo moc nechcel :frowning: tak to ma najviac trápilo. A ja si myslím že časom budete mať aj Vy že nakoniec sa Vám to podari. Budem Ti držať palce aby to konečne vyšlo :slight_smile:

prosim poradte mi hned!:(!25.7. som spala s mojim priatelom, boli sme bez ochrany, a ja som mala plodne dni vtedy, a on sa urobil do mna!meskaju mi kramy 4dni a boli ma stale brucho ako by somsla mat kramy uz dva tyzdne, a stale ich nemam…ale je fakt, ze mame obaja krvnu skupinu rovnaku:0tak aka je pravde podobnost ze som tehotna???

…minimalne 10 dni…optimalne 14 - 15 den po styku…:slight_smile:

ahojte, 6 som mala dostať menzes a dnes je 13 a stále nič. s manželom sme často spolu bez ochrany, ale už vyše roka sa nám nepodarilo otehotnieť. teraz mi 1-krát meškajú a neviem kedy si mám urobiť test. myslíte si, že by sa nám to po tak dlhom čase predsa podarilo? aký test je najspoľahlivejší a kedy si ho má urobiť?

ahoj majka…no to by som aj ja chcela vediet, len som to tam zabudla napisat…tak ak ti niekto da odpoved otom teste, napis to prosim ta aj mne…oki?papa a dik…a drzkam palceky…aby to dopadlo ako si to prajes ty:))

Na začiatku sú vždy podobné pocity, ja som mala vždy panický strach z otehotnenia, no tabletky som brať nechcela. Kombinácia kondóm+ ejakulácia mimo Teba je spoľahlivá to mi môžeš veriť. Nemáš sa čoho obávať.

a robila si si tehotensky test??

Ahojte. Asi tak zhruba pred tyzdnom sme mali s priatelom nechraneny pohlavny styk. Mali sme ho aj viac krat ale vzdy sme si davali pozor a vzdy sa vystriekal mimo mna. No ale uz druhy den mam taky divny pocit v bruchu a aj mierne pobolievanie. Je sice mozne ze som nieco zieddla alebo ze je to zo slniecka pretoze som cely den bola na slnku. Menstruaciu by som mala dostat az niekedy zaciatkom septembra. Ale ak by mi meskala chcela by som si pre istou urobit tehotensky tes. Povecte mi prosim ako to fonguje lebo som to este nepouzivala. A este by som sa chcela opytat. Kolko dni po styku je vhodne si urobit tehotensky test?? Prosim odpiste mi … vopred DAKUJEM