Ahojte. Mam mensi problem, potrebujem sa poradit a vidim, ze vase nazory su naozaj uprimne a jeden by som tiez velmi potrebovala. Asi pred 4mesiacmi sa stalo nieco, cim by som zevraj mohla otehotniet. Moj priatel do mna zaviedol semeno, no nie pri pohlavnom styku - ten sme ani nemali, ale rukou. Takze ak by som bola tehotna, bola by som priblizne na konci 4mesiaca. Ziadne priznaky sa neobjavili, menstruaciu mam ani brusko vobec nemam, ale mam pocit, ako keby som mala trosku nafuknutu maternicu. Mozno ani nieje nafuknuta, neviem, pretoze doteraz som svoje podbrusko a brucho nepozorovala. Mohla by som byt aj napriek tomuto vsetkemu tehotna?
Ahojte babenky čítam tu, že radíte dievčatám respektíve ženám, ktorým sa stala nehoda. Ja mám takýtom problém: robila som si test vyšiel negatívny ďalší tiež negatívny menzes mi mešká 5 dní stala sa nám nehoda je tomu 11 dní. Môžem byť tehotná? doktora navštíviť teraz nemôžem pretože chodím do práce a šéfka nie je rada keď vyberám dovolenku. Ďakujem
Dobrý večer. S priateľom som sa len tak “maznala”. Sex sme eštee nemali, mala by som byť panna, mám však strach, že sa mi blana pretrhla pri užívaní vagynálnych tabliet. Pri tom maznaní mi len prechádzal penicom po vrchu pošvy, do vbútra nevynikol, bojím sa ale, či sa spermie nemohli nejako dostať dnu a nemôžem byť tehotná. Je mi totiž zle, bolia ma prsia, cítim bolesti v podbrušku a celkovo v bruchu. Menštruáciu mám mať až o 6 dní. Vtedy, keď sa to stalo mi práve končila. Môžem byť tehotná? Prosím poraďte. Ďakujem!
Mne meskala dva mesiace :)… a dostala som ju
Escapelle je tabletka, ktora sa nazyva, tabletka po, uzije sa maximalne do 72 hodin od pohlavneho styku po ktorom si myslis, ze spermie do teba vnikli, cim skor ju uzijes, tym je to bezpecnejsie, da sa dostat v lekarnach bez lekarskeho predpisu. Stala asi pred rokom priblizne 20 euro.
Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či môže výjsť negatívny tehotenský test ak by som bola v 12. týždni tehotenstva. Ďakujem za odpoveď.
Ahoj, keď si si pozorne prečítala návod a vravíš, že bolo písané, že aj priesvitná čiarka to može znamenať, že si vtom, tak to tak bude, sprav si pre istotu o 3 dni neskôr a potom uvidíš.
Ahojte. Aj ja potrebujem pomoc. S manzelom mavame nechraneny pohlavny styk. Mame spolu 10 mesacnu dcerku. Naposledy som mala menzes 27.4.2010 no a odvtedy nic. Nemeskal mi nikdy a robila som si asi 5 testov a ani jeden mi nevysiel pozitivny. Tak co s tym?
Ahoj, mam priateľa s ktorým som mala pohlavný styk po tom som dostala menštruáciu, mala som ju len 3 dni, pri čom mám 5 dní a po týždni mám zase bolesti, ako keby som mala dostať je to normálne, ked žena má dvakrát do mesiaca menštruáciu, može to byť aj tehotenstvo?
Mam taky problem, dvakrat som si robila test a vzdy sa mi objavila slaba ciarka az na druhy den a nie do 5tich minut. Stalo sa to niekomu? Normalne mam menzes, aj ked mi meskal, citim sa tak zvlastne, byva mi casto zle, mozem byt tehotna?
Tak nebudes tehotna predsa, zajdi na gyndu pre istotu, ale tehotna urcite nie si.
Ahojte, ak mozte poradte prosim. Snazili sme sa koncom juna o mimi 4 x pocas plodnych dni, posledny menzes som mala pred 35 dnami (od vysadenia HAK vo februari som mala pravidelnu MS 3 x po 28 dnoch a poslednu junovu po 32 dnoch) a takto dlho mi MS este nikdy nemeskala, ked som brala HAK mala som pravidelne MS. Uz som zufala, vcera rano mi sice test ukazal druhu slabucku ciarku, ale az cca do 10 min. (zabudla som merat cas, ale ked som sa testovala poobede bola tam zase len jedna ciarka a dnes rano opat negativ. Co si o tom myslite, je mozne ze mozem byt tehotna a test az neskor preukaze tehu, mam este pockat? A nemoze to byt trebars priznak mimomaternicoveho tehu? Volala som aj dr, ak nepride MS mam prist zaciatkom tyzdna. Ak mate niektora pod. skusenosti budem rada ak napisete, vdaka.
Už ti niekto odpísal? Mám podobný problém…
Urcite ano, nemusis mat dostatocne silny tehotensky hormon HCG.
Ahojte. Ako je to s výpočtom plodných dní a koľko asi tak trvajú ? Všade sa píše inak. Použila som link čo ste sem dali, ale na internete sú rôzne, kde mi to vyšlo inak. Poraďte.
Dobry den, mam taky problem z priatelkou dna 30.7. sme mali nechraneny pohlavny styk, no nespravil som sa v nej, a mala aj neplodne dni, 3.8. dostala menstruaciu normalnu sice o dva dni skorej, dnes je 9.9. a menstruacia jej meska 4 den, spravila si aj test ale v strede dna okolo 3 hodine pobede a vysiel pozitivne, no bola jedna ciarka slabsia, priznaky tehotenstva ziadne nema. No zajtra si spravi dalsi test. Je vysoke percento ze je tehotna? Dakujem.
Su niektore tehotenske testy spolahlivejsie a ine menej? Aka znacka je najlepsia?
Ahoj jozef, ak si sa nespravil do nej, tak nechapem, ako jej mohlo ukazat test pozitivny. Nech si urobi este jeden a nech ide ku lekarovi. Mne to ukazalo tak isto, ale my sa o dietatko pokusame, a tiez nemam ziadne priznaky a som tehotna. Dajte mi vediet ako ste dopadli.
Ahoj, mne test ukazal slabo pozitivny a som v druhom tyzdni, u teba keby si bola tehotna, tak v dvanastom ti uz ma ukazat pozitivne, mne sa uz aj na krvi ukazalo ze som tehotna
Ahoj, ano ked sa ti objavia dve ciarky bez ohladu na to, ci je tehotenska slabsia, to nevadi, asi este tehotensky hormon nie je taky silny, ale chod k doktorovi, aby ti pripadne tehotenstvo este potvrdili krvnym testom.