Tehotensky test

tak dnes som si spravila test - vyšiel pozitívne - teda, jeden pásik bol brutálne ružový a ten druhý len tak light, ale bol tam… ale už som si kúpila ďalšie dva, ktoré zajtra vyskúšam… a ak výjdu pozitívne, tak vo štvrtok ráno klusám k lekárovi… každopádne sa bojím zajtra rána ako čert kríža… (ja viem, aj keď výjdu negatívne, tak by som mala pre istotu ísť… nech to mám na 100% isté…)

ahojte.prave taketo forum som hladala.ja mam jendu otazocku, dufam ze mi niektora z vas poradi.cize,uz 3tyzdne mi meskaju kramy a strasne som sa bala,tak som zasla za doktorkou.ona mi povedala ze ona este takto skoro nevie zistit tehotenstvo{po meaici} a ze si mam pre vlastny pokoj na dusi urobit test.a pichla mi aj vyvolavacku.tak som si na dalsi den urobila test a vysiel negativny co ma strasne potesilo ale kramy este nemam a bojim sa ci sa test nemylil alebo to nejako neovplyvnila ta inekcia na vyvolanie kramov.predtym som bola chora a brala antibiotika, a viem ze aj stres posobi na meskanie.ale sama nefiem a bojim sa!! a este otazocku co moze ovplyvnit test?existuje pripad ze test vyjde pozitivny a nakoniec nejde o tehotenstvo???prosiiiiim poradte…dakujem

viete mi poradit nieco o escapelle

ja mam taky isty problem…presne…co budeme robit???bojim sa uz fakt niekedy mam take stavy ze och!!!

Ty mas taky isty problem???tak co teraz urobit?

chcem sa vas spytat ci moze meskanie menstruacie ovplivnit aj tetovanie…pred par tyzdami som sa dala tetovat a mala som z thoo dost velke stresy a menstruacia mi meska 4-5 dni mala som potom necharaneny pohlavny styk ale moj priatel sa do mna neurobil moze byt ze som tehotna alebo nie??prosim pomozte

mam otazocku…je mozne, aby sa uz dva tyzdne po moznom oplodneni objavili nejake priznaky - pnutie a bolest v prsiach(uz 6 dni!!!)…do menzesu mi ostavaju este takmer 2 tyzdne a neviem, co sa to so mnou deje.plus otazka c.2- snad vyvratenie mytu:mate skusenost)vedomost o tom, ze by sa pri prerusenom styku dostali nejake tie kvapocky z partnera, skor ako vytiahne, do partnerkinho tela a nasledne ju to mizive percento oplodnilo? vdaka:)dydy, 22

mojej priatelku uz tiez meskaju 18 den, robila si uz tri testy s negativnym vysledkom, normalne to asi tiez nie je.

Potrebujem radu!! Vo stvrtok som mala sex, pri ktorom nam praskol kondom. Osem hodin po tom som uzila tabletku Escapelle. Uz ubehlo osem dni, vcera som mala oficialne dostat menzes a este stale nic. Vcera som si robila test a vysiel negativny. Mama strasny strach, nemozem byt teraz tehotna. Co si o tom myslite?? Prosim Vas poradte mi…

Podľa mňa nie si tehotná, vplyvom lieku môže menzes meškať, neboj sa, zažila som podobné, nikdy mi nemeškalo a vtedy týždeň a nakoniec prišiel. Daj si 2deci červeného a ukľudni sa. Potom daj vedieť, osobne by som dala tak 90%, že nie si tehotná. Držím palce.

mohla by som sa spytat…moja kamoska ma len 13 a uz mala pohlavny styk teraz jej meska menzes ale mali kondom…strasne sa boji…a ku doktorke nemoze ist lebo by ju mama asi zabila kebyze vie ze uz neni panna…co ma robit? predaju jej v lekarni test?

Prosím ťa, povedz jej, že bez ohľadu na to, že či je alebo nie je tehotná, nech s tým prestane, pretože sú omnoho horšie veci ako tehotenstvo a síce pohlavné choroby a nebezpečné HPV vírusy, ktoré jej môžu pokaziť i vziať život. Nech to decko aspoň trochu rozmýšľa, na sex máte čas, minimálne 5-6 rokov, o nič neprídete, len stratiť môžete strašne moc.

ako ja mam 16. ja som jej vravela nech sa ukludni s tym…a este ze kolko stoji taky tehotensky test?

Okolo stovky za kus.

Ahojte chcel som sa spytat mali sme s priatelkou styk a teraz jej to meska a nevieme ci je tehotna alebo nie davali sme si pozor a vsetko sme kontrolovali ale terza pred casom sme sa dost hadali nemoze to byt tym ze jej to meska alebo cim to moze byt poradte prosim

ahojte…ma tu niekto skusenosti s posunutim menstruacie po uzivani antibiotik?..antibiotika som brala dvoje…najprv take na 3 dni a potom mi doktorka dala “konsku davku” na tyzden…uz 4 dne mi meska menstruacia a mam z toho stresy…okrem toho ma pobolieva podbrusko a mam pocit ze to bude nejaky zapal.

prosim vas…potrebujem poradit…mala som pohlavny styk…a asi tyzden na to som dostala menstruaciu…troska skorej ale vzdy mi tak chodieva…a po menstruacii som si urobila test pretoze som sa velmi nespoliehala na menstruaciu…ukazalo ze niesom tehotna…potom asi 2-3 tyzdne po styku som bola u doktorky pre tabletky…urbila mi vysetrenie a aj krv a moc mi zobrala…kvoli tym tabletkam…myslite ze stoho by mi zistila doktorka ci som alebo niesom tehotna?pretoze teraz cakam na kramy a zatial nic…prosiim pomozte mi

Prosim poradte mi niekto. Mestruacia mi meska 5. den a idem sa zblaznit. Nemamavam ju celkom pravidelnu, ale vzdy aspon citim, ze uz sa blizi, no tento meisac nic. Mala som viackrat pohlavny styk v tomto meisaci, no zakazdym chraneny, prezervativ nidky nepraskol a este pre istotu aj prerusovany. Mam vsak velky strach, ze som tehotna. v piatok vecer som si spravila teh. test a vysiel negativny. Ak uvazujem rozumne, nemam byt preco tehotna, ale preco som to teda este nedostala? Neviem, ci to nemoze byt trochu ovplvynene aj tym, ze som pred dovmi mesiacmi musela zo zdravotnych dovodov vysadit antikoncepciu. Co si myslite, preco to nemam? Prosim poradte. Dakujem.

Ahoj, mam 25 rokov chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti s testami v anglicku,lebo prave tu som a uz som si robila 5 testov aj pocas dna aj 2 rano pocas dna mi ukazali pozitivne a rano ta jedna ciarka bola velmi slaba, tak teraz vazne neviem a tu kym sa dostanem k lekarovi, tak to velmi dlho trva. Vie mi niekto poradit prosim?

Ahoj 2.5. som mala pohlavny styk a meska mi to uz 3 dni. Mala som to dostat 4.-5.5. ale nic nedoslo a hrozne sa bojim pomozte. Pretoze cestujem do zahranicia a potrebujem poradit, ako dlho moze meskat? Mala som chute na jedlo ale menzes nedosiel. Nic mi ale neni teraz a davali sme si pozor, ani sa do mna neurobil. Pls pomozte.