Podľa mňa si jednoznačne tehotná.
Prestaň sa stresovať, daj si s frajerom veľký červený strik a dojde to, ani nebudeš vedieť ako.
Lucka, tvoja psychika pracuje, podľa mňa je asi tak 0,000000001% šanca, že si tehotná. Vysadenie anti to mohlo pokojne spôsobiť, veď hormóny robia v ľudskom tele neskutočné veci. Prestaň sa obávať, menzes dojde.
Ja som si robila tehotenské testy, ktoré boli vždy negatívne. A v skutočnosti som bola tehotná. Lekár mi povedal, že žiaden nie je spolahlivý. Aj ja mám znova problém. Sex som mala 3 januára, od vtedy pravidelný menzes a teraz mi meškajú 5 dní. Meškali dva krát aj to som bola tehotná. Rozišli sme sa s manželom a teraz toto. Viete si predstaviť tak dlho nesexovať, ale menštruovať normálne a teraz mať strach, že som asi v 5 mesiaci. Je mi s toho zle. A tak jediná spolahlivá metóda určenia stavu je ultrazvuk. ČO INÉ ZOSTÁVA? Mám 35 rokov.
Lenka, nehnevaj sa, ale ja som bola tiež 2x tehotná a aj som porodila, no v 5. mesiaci som už zreteľne cítila pohyby aj v prvej tehotnosti. Nevedieť, či si tehotná a byť v 5. mesiaci je pre mňa nepochopiteľné, ale tak všeličo sa stáva na svete. Nehovorím o bruchu, ktoré som mala už dosť guľaté a pochopiteľne ďalšie príznaky.
Ahojte. Pred 4 týždňami som bola na interupcii /6.týždeň/. Stalo sa, mám 37 rokov a nechcem mať už deti. Prešli 4 týždne po UPT a ja som nedostala menzes. Nemala som počas tejto doby sex. Urobila som si aj babytest a vyšiel negatívny. Dočítala som sa na nete, že po UPT tie testy neukazujú 100% istotu. A že kéď je taký malý plod, nie vždy sa podarí ho odsať. Je mi z toho hrozne, aj zo samotného zákroku som psychicky na dne, veď som matka 2 detí. Neviem, čomu mám veriť, prosím pomôžte.
No ja brucho nemám, zmenila som zamestnanie, prechodila silnú chrípku, žiaden sex a pravidelné krvácanie bolo normálne, ale čo si mám myslieť? Bojím sa, ale v pondelok idem k lekárovi a budem na istom, či začínam 5 mesiac, alebo je to všetko iba veľmi zlý sen. Dúfam, že to druhé.
To som zase ja. Zabudla som dodať, že aj ja som porodila dve zdravé deti.
Dakujem andrejka, mala si pravdu, dostala som toooo!! a to som si pocas toho tyzdna stihla spravit tri tehotenske testy - co uz, som skratka bojko ale teraz som hrozne stastna, lebo babatko by sa mi vobec ale vobec nehodilo.
Leni, ak by si bola tehotná, nielenže ti výjde pozitívny test, ale musela by si to vedieť. Ak si 2x porodila, tak predsa máš skúsenosti! Prestaň sa zožierať strachom, nikam to nevedie. Tiež som si v jednej chvíli myslela, že som 3 krát tehotná, meškali mi týždeň a nestáva sa mi to a cítila som aj tlaky v prsníkoch a ten strach, ktorý som za ten týždeň prežila bol zdrvujúci. Bola som na 3/4 mŕtva a po týždni som si uvedomila, že to nemá význam, je to len rozhodnutie pre alebo proti, jedno znamená nekonečnú makačku a druhé žiť s pocitom viny do konca života, ale strach je o ničom, všetko to len zhoršuje, neponúka žiadne riešenie, len zhoršuje náš osobný pocit z toho celého, zahoď emócie za hlavu a daj v tejto chvíli prednosť zdravému rozumu a nadhľadu nad vecou. Uľaví sa ti, uvidíš. Ja verím tomu, že tehotná nie si a poteším sa, ak mi zajtra napíšeš na túto stránku, že je to tak naozaj. Držím ti palce a buď žena s veľkým Ž.
Ahoj. Len ja som mala aj počas tehotenstva pravidelné krvácanie a bruško sa mi začalo ukazovať v poslednom týždni 5 mesiaca. Dosť som cvičila, ktoho vie. Ale na klasické tehotenstvo to malo ďaleko. No v piatok som sa objednala na gynekológiu, predsa ten strach, ked to chodí 22 rokov pravidelne a zrazu mešká. A po príchode domov - krásne zistenie dostala som to. Ešte nikdy s takou radosťou som neotvárala balíček s potrebami. Ale moja duševná rovnováha dostala hrozne zabrať. Už som si nahovárala, že asi cítim pohyb bábena, jednoducho Mária. Cítila som sa hrozne. Želám babenám, čo sem píšu tiež zdarné riešenie. A tie šumienky, čo sexujú v 13, bože baby, ved máte ešte na to čas. Nechcem moralizovať, ale stoja vám tieto problémy za to? Ja sama som bola na dne. Dobehnete to ľahko. Inak, ďakujem za podporu. Fakt to dobre padlo.
Ahojte, chcela by som radu cim skor, mam 17rokov a mala som nechraneny pohl. styk, menstruacia mi meska, dnes je to 39 den cyklu, spravila som si 2 testy a vysli negativne, menstruacia mi zvycajne tak nemeska, myslite ze som v tom? Rano idem k doktorovi, no bojim sa:(
Ahoj, kedze si uz u lekara asi bola vcera, daj vediet, ako ti dopadlo. Ja mam tiez taku skusennost, ze mi meskala menstruacia po nechranenom styku a testy vysli negativne. Dovodom boli stresy. Takze vsetko ok.
Ahojte, potrebovala by som poradiť, s priateľom sme mali nechránený pohl. styk, spravila som si test, bol negatívny, no mohol by sa mýliť? Aké s tým máte skúsenosti? Lebo menzes mi mešká zatial 1 deň, ale tak neviem, či ho vôbec dostanem. Ďakujem za odpoveď.
Je to pohoda vsetko bude ok.
Ahojte, potrebujem poradit. Pred 2 mesiacmi som vysadila antikoncepciu, minuly mesiac som mala menzes v pohode ale tento mesiac nie. Vcera som si robila 2x test a vysiel, ze som tehotna. Ak by som sa rozhodla zobrat si to, za aky cas ma lekar vybavi a kolko budem v nemocnici?
U sukromneho za jeden den vratane vysetreni a klasicky cez nemocnicu predoperacne vysetrenie, samotny zakrok a este v den zakroku v pohode domov.
Mate skusenosti s tehotenskymi testami, ktore ste pouzili napr. tyzden po styku, spolahlivo sa da urcit, ci som tehotna aj tyzden po styku, ci mam pockat do menstruacie, cim skor to vediet tym lepsie.
Nezabíjaj svoje dieťatko! Zobrať si to - ako strašne to znie. Veď TO je Tvoje dieťa! Živé a raz uvidíš, že aj krásne. Nezabi ho. Ak ho nechceš, daj ho na adopciu, ale neurob niečo, čo budeš potom celý život ľutovať!
Milá Lucia, aj slabá čiarka znamená tehotenstvo, to je fakt. Asi si v tom. K doktorovi choď až v treťom mes., nech sa v Tebe zbytočne nehrabe. Veľmi Ti držím palce.