poradte mi prossim aky tehotensky test je najlepsi a odhali vam ci ste tehotna co naskor?
ahpjte…tak ja mam takyto problem…uz od januara mam nepravidelny menzes,raz mi meska 2 dni inokedy ho odtavam 5 dni skor…tento mesiac mi meska 6ty den ,vcera,teda na 5den som si spravila test ktory bol negativny,som teraz dost v strese a minuelho tyzdna som sa dala na dietu…a aby toho nebolo malo mam vraj kvasinkovu infekciu…myslite si ze to vsetko moze byt dovodom na ot ze mi meskaju? a neoddialujem si ich tym ze sa stale stresujem ci ich vobec dostanem? prosim ta odpiste…vdaka
Rapi Clear
Dagi, to som zase ja. A bol to bežný menzes, nie slabší? Odvtedy si si test nerobila? Ak nie, sprav si ešte jeden a ten ti definitívne ukáže, čo sa deje. Niektoré ženy majú menzes aj prvý mesiac po otehotnení, alebo špinia aj do polovice tehotenstva, to sa stalo aj mne, pri prvom. Takže test a bezpečne vieš na čom si.
Ahoj Andrejka,jedine cim sa lisil moj menzes od bezneho bolo len v tom,ze miesto 9 dni,bol 5 dni,bol slabsi az taky do ruzova,ale teraz som mala dostat menzes 16.08 a dnes mam zasa akesi spinenie,ja uz neviem,test je asi uz bezpredmetne robit,kedze asi mi zacina dalsi menzes,hm…
Ja by som si ešte jeden test urobila. Buď ti “blbne” menzes alebo si naozaj tehotná. Vieš čo, napríklad si spomínam, že moja suseda bola tehotná a tiež takto všelijako krvácala, až potom kdesi čosi to prestalo a bábo sa narodilo v poriadku. Mne sa proste nezdá ten tvoj test spred mesiaca. Počuj, ale keď budeš mať niečo nové, tak sa mi ozvi, nieže nenapíšeš. Ja už som si z teba spravila “kamošku”.
to bolo mile,a ja si citam tvoje rady a si vo vela veciach skusena,co je dobre aj pre mna aj pre ostatne,tak ja uvidim ako tento menzes bude prebiehat,mam si test spravit po menstruacii,alebo aj teraz?
No, ak si tehotná z toho predchádzajúceho razu, tak aj hneď zajtra a to by ti už mala výjsť taká ružová čiarka a tak rýchlo, že to bude nespochybniteľné, ak nie, tak si na betón neni tehotná. Budeš aspoň vedieť na čom si, tak sa držkaj.
Oki,tak skusim este jeden test,dam ti potom vediet,tak dobru noc prajem
ahojte mam problem pret tyždnom sme boli s manželom na dovolenke a mala som dostat menštruaciu a dala som si pretpísať tableti na odialenie v nedelu som ich prestala uživať ale menštruaciu stale nemam robyla som si test a bol negativny je možne že som tehotna ?porate mi prosim
Ahoj Andrejka,tak dnes som si narychlo robila test,ale bol lacny,brala som prve co mali v drogerii,tak mala som druhu ciarku taku slabu,ze bola az priehladna,takze urcite nebudem tehotna a to com som vcera kusok spinila dnes uz nebolo,moj organizmus ma asi urcitu zmenu,ale ked raz budem tehotna,tak urcite napisem…
Ahojte, s partnerom sme mali 2.8. nechraneny pohl. styk., aj ked vravel, ze si daval pozor, no co to sme popili a obaja si pamatame tu noc trochu utrzkovito… Poslednu menstruaciu som mala 27.7. a do dalsej uz asi nevydrzim cakat, bojim sa, ze som tehotna, aj ked priznaky zatial moc ziadne, len slabsi vytok, ale neviem ci to s tym suvisi… Co myslite, kedy najskor si mozem spravit tehotensky test, alebo ist na odbery? Dakujem Kika
Kika, strach má veľké oči, ale chápem ťa, lebo je to hrozný pocit, báť sa možného tehotenstva nie je nič moc. Môj názor, tehotná nie si, veď plodné dni sú v strede cyklu a ty si mala styk na 6ty deň. Najskôr si rob test v deň, kedy máš dostať menzes, Rapi clear z ranného moču a hlavne prestaň sa stresovať, lebo to ti len oddiali a ešte ti z toho bude horšie. Z krvi sa to dá zistiť skôr, ale neviem kedy presne. Výtok s tehotenstvom nesúvisí.
No, ahoooooooj, tak neviem, čo sa to s tebou deje, ale si zlatá, že dáš vedieť. Dúfam, že to príde tak, aby ste z toho mali obaja rodičia obrovskú radosť. Ahoj a držte sa.
Ahoj,Dakujeme,urcite,ked budem mat iste dve ciarky,tak napisem,len aby si tu bola :-)pa
Dakujem, trochu povzbudenia sa vzdy zijde, hlavne v mojom pripade urcite! Nechcem teraz vyzniet ako total dili, len s tymi plodnymi a neplodnymi dnami je to ako? Citala som tu toho uz mnoho a teda je na to vobec “spolah”? Naco sa vobec nejake take “terminy” pouzivaju, ked mnohe otehotneli aj v tych tzv. neplodnych dnoch? Dnes uz sice som kludnejsia, aj ked neviem preco, ale kym nedostanem menzes, nervy na drate… Dakujem zatial velmi pekne za podporu! A este k tym krvnym testom… Tie musi vyhradne robit gynekolog, alebo staci aj obvodna?
S plodnými dňami je to tak, že pri pravidelnom 28 dňovom cykle by mali byť okolo 14 až 16 dňa počítajúc od začiatku menzesu, ale pochopiteľne, každý organizmus je iný a u niekoho môže prebiehať ovulácia až na 20 deň. Ja to napr. u seba poznám zvýšenou chuťou na sex, vtedy viem, že musíme dávať pozor a najlepšie chrániť sa. Existujú však aj ovulačné testy, neviem koľko stoja, ale v lekárni ti určite všetko potrebné vysvetlia. Čo sa týka krvných testov, neviem ti povedať, či to môže aj obvodný, ale myslím, že stačí počkať do prvého vymeškaného dňa menzesu a urobiť si test.
po mesiaci mi neprišla menštruácia a idem si spraviť test.Bojím sa že bude pozitívny. Chcem vedieť akou formou sa potom dá vyvolať potrat alebo menštuácia keby som bola iba mesiac tehotná.
Ahojte, chcela by som sa opytat, priblizne v ktorom tyzdni tak najskor uz vidno rast brusko? Dakujem.
Andrejka opat dakujem za odpovede!
Neviem, ci je to vobec smerodajne vzhladom k datumom…, ale spravila som si pred par min. teh.test., vysiel negativne. Aspon dufam, moc istoty mi nepridal, nakolko pasik, ktory je kontrolny sa zobrazil spravne na ruzovo, az purpurovo ale som na pochybach, nakolko v opacnom rohu, kde by sa v teste zobrazila pripadna ciarka potvrdzujuca tehotenstvo, je kusocek ruzovy, taky akoby len fliacik, neviem ako to mam chapat… A dokonca ani nie je v takej vzdialenosti, ktoru predpokladam, ze keby ten “pasik” znazornujuci pozitivnost testu by mal byt, lebo je uplne v rohu, ta skvrnka ruzova myslim. Stretli ste sa uz s niecim takymto? Za odpovede vopred dakujem! To co mi mohlo dodat istotu, ma este viac zneistilo:(