Tetánia

Ahojte všetci, ktorý trpíte touto chorobou. Pred20 rokmi mi neurologicka povedala že mám tetaniu, mala som všetky príznaky ktoré popisujete až na kŕče v nohách. Skončila som v nemocnici zistili mi zápal žalúdka, takže liečte si žalúdky a budete v poriadku skúste za to nič nedáte.

Ahojte vsetci! :slight_smile: Tuto pliagu (Tetaniu) mam uz asi 13rokv. Nebudem rozpisovat priznaky a priebeh lebo vsetko co tu citam tak som mal, mam alebo ma len caka. :slight_smile: Mavam stavy ze si myslim ze je uz po mne, ale aj take co uz si nevsimam a zijem s nimi. No chcem vam vsetkym povedat, netreba si to pripustat aj ked to je tazke, treba zit zivot na plno a ignorovat to aj ked to je niekedy tazke no ide to. Ja aj sportujem aj sa chodim zabavat aj pijem aj fajcim a vsetko s mierou a vtedy, ked sa uvolnim nemyslim na nic a citim sa ako uplne normalny clovek. Pocuvat lekarov a ich mudre rady, tak som uz davno v blaznici. Ked na mna pride jeden z milion stavov tak pouzijem dychove cvicenie a za 5min som fit! Boli stavy ked som sa isiel uplne zblaznit a navstevoval doktorov ako na pasa, oni do mna tlacili lieky a oblbovali ma az som si raz povedal ze staci a zacal zit ako normalny clovek a ignorovat vsetko, mam celu rodinu pracujucu v zdravotnictve. Moja mama mi povedala a toho sa drzim vzdy ked to na mna pride, "Keby sa ti nieco malo stat tak uz sa ti davno stane a nie po tisicoch atakoch si stale tu! "Tak ze vsetci hore hlavu a neuzatvarat sa do seba, ale zit zivot! :slight_smile: ) ) )

Ahojte a skúšali ste sa dať aj vyšetriť na parazity? podla mňa by to mohol byť parazit ktorý je vo svalstve a v nervových systéme a vytvára krč a silné bolesti končatinách ale cestuje po tele ak ho chcete zachytiť a masáž tam nepomáha a ni mastičky ako som vyskúšala na sebe a sestre, postaviť sa na nohy a zaprieť a tlačiť alebo aby lekári urobili vyšetrenie na parazity ja si davám MMS a to každú hodinu po päť kvapiek zarobím.

Http://www.badatel.net/category/choroby-a-terapie/-------http://www.mamazem.sk/mamazem/eshop/0/3/5/138-CYTOSAN-AKCIA-1-1-detox-criev-hormony-koza-pecen-pankreas-reuma?gclid=CJSehPXprb8CFa7HtAodRSQAhg----http://www.paula.sk/detoxikacia-posty/detoxikacne-kury-proti-parazitom-v-tele/ a to stačí Vyncentka a lyžica sody bykarbony zmiešať a piť znižuje kyslosť z tela a cytosan detoxikujea MMS ničí to je ako čističnesmie naraz postupne ak kslosť odstrániť potom otoxikovať a čistiť
kedy ste sa odčervovali ? psov a mačky odčervujú a človek kedy?

Díki kamo toto som potreboval počut velká vdaka ak chces napis mi email mozme blizsie pokecat a spoznat sa ahoj moj email janlistvan@centrum.sk

Ahoj a ako si si liečila zalúdok čím porad mi ďakujem

Zdravím!

Mám neurogennu tetániu. Mal som stavy že som si myslel že som prekonal mozgovú príhodu, alebo srdečný infarkt alebo iné blbosti ktoré som aj vďaka internetu prečítal ľudia nehľadajte blbosti po internete lebo si navodite rôzne choroby viem o čom rozprávam chodil som po rôznych vyšetreniach, krv moc, MRI mozgu, ekg-echo ultrazvuk srdca, eeg, očne vyšetrenie nakoľko som zle videl a aj akoby spomalene časami až nakoniec na EEG my potvrdila tetániu spočiatku som jej nechcel veriť a žiadal o viac vyšetrení kde my ako inač nič nezistili, zmieril som sa s tým a vykašľal sa na ine dodatočne vyšetrenia predpísali my aj blbost (aspoň podľa mňa) zvanú escitilopran od ktoreho my bolo strašne zle a od ktorého som nemohol od prvého dňa užívania ani spať až sa my zdalo ze my to tie tetanicke stavi navadza po vysadení my bolo troska lepšie na krátko potom sa to vrátilo tak ho neberiem beriem akurát horčik a tých stavov si už nevšimam nakolko viem že my nikdy nič po nich vážnejšie nebude a všetko je už v poriadku až na menšie príznaky ktoré si nevšímam tak že ľudia verte my nemyslite na to pomáha sa venovať záľubam a činnostiam ktorým venujeťe svoj voľný čas a tak aj zabudnete na stavy ktoré sa vám dejú viem ze je to tažke ale da sa to ja som to tak spravil a zatial to funguje.

Prajem veľa úspechom s touto nepríjemnou chorobou a dúfam že vám moja skúsenosť aspoň troska pomôže.

Skus ist na cievne (dopler)

Chcem sa opytat mal si vysoky tlak ja mam tito stavy ako mi namerali tlak 145 na 95 som si kupila tlakomer a ked mam vysoky a tlak a tieto stavy mam tabletku na tlak aby mi to znizilo v prvom rade si zmerajte tlak pri tychto stavoch

DOBRY DEN CHCEM SA OPYTAT LUDI CO MAJU TETANIU CI TIETO STAVY IM NSPOSOBUJE VYSOKY KRVNY TLAK… JA MAM TIETO STAVY KED MA CHYTI VYSOKY KRVNY TLAK UZ NA 140 NA 95 BERIEM LIEKY NA TLAK PRI NAMERANI TEJTO HODNOTY SI MUSIM DAT TABLETKU TENSIOMIN 12, MG A NA TO SA MI ULAVY PO CHVILKE NO LEN BUSENIE SRDCA MI OSTAVA ZA MESIAC IDEM NA HOTER EKG TAK SOM ZVEDAVA CI MI NIECO NAJDU MNE ZIADNY DOKTOR TETANIU ZATIAL NESPOMENUK JE TO DES NEVIEM NORMALNE FUNGOVAT

Ahoj, ja mám podobný problém, mne bohužiaľ nediagnostikovali nič, lebo nevedia, čo to je. Mravčenie a až miestami nepríjemné trpnutie ma sprevádza už skoro mesiac a nepomáha nič. Ani rehabilitácie, ani magne B6, pohyb. Neviem, ako da toho zbaviť. Ďakujem za rady.

Máš úplnú pravdu, ja som mavala také stavy že som nemohla naozaj chodiť ani medzi ľudí, pritom som uplne v pohode nikdy som niečo taketo nemavala, proste sa to stalo, stratila som prácu, neaké problemy doma a už to išlo… myslela som že sa nikdy z toho nedostanem, a zrazu som zistila že všetko ale všetko máme ukryté v hlave, skuste si malé cvičenie dajte si do hlavy že ste chorí a zrazu tomu začnete veriť. A takto postupne pomaly som si dávala do hlavy že mi vlastne absolútne nič nieje a horšie sú na tom naozaj chorí, alebo detičky na onkologii až to je hrozné, , presne ako píšeš dať si do hlavy záľuby, smiech tanec, radšej nech si niekto myslí že som šiši ako toto zasa prekonať a verte naozaj to funguje, prajem všetkým takto trpiacim, netrápte sa nestojí to zato…

Mám pozitívne plúcne chlamídie. Brnenie v hlave a v tele pretrváva.

Ahoj, aj ja mám tetániu- brnenie, tŕpnutie tela už veľmi dlho viac ako 2 roky. Brala som magne b6, neskôr inj. apaurin, neskôr nevrol, neskôr citalac - nezbavilo ma toho nič. Naučila som sa to znášať, cítim to každý deň. Prestala som brať lieky, ktoré mi predpisovali. Dávam si len magne b6. Vyšetrenia som absolvovala asi všetky od EMG, MRI, interné, neurologia, diabetologia, orl, štítna žľaza, cievne, týždeň v nemocnici kde mi dávali inf. magnezium, guvajakuran, oxantil. Jediné čo mi zistili na imunologii poz. pľúcne chlamýdie. Na to mi dala imunor. Prekonaná-borelióza, herpetický vírus, vždy som všetko prechodila. Antibiotika som brala asi 3 x za celý život.

Ja mám nízky tlak a tieto stavy.

No, nie je pravda, tetanický syndróm, ako ho označujú neurológivia, som mala diagnostikovaný aj ja, môj neurológ Dr. Kothaj v Banskej Bystrici mi povedal, že to môže súvisieť aj smnožstvom stresu, ktorý som prežívala a doporučil mi psychoterapiu. V Banskej Bystrici som si našla na základe jeho doporučenia psychológa, ktorý s panickou poruchou mal podľa mojich prieskumov najlepšie skúsenosti a mal tiež ukončený seriózny výcvik v psychoterapii KBT. Ak si niekde z okolia BB nájdeš ho na http://www.bbpsycholog.sk. Mne teda pomohol dosť, vrátila som sa vďaka nemu do školy a po roku mám momentálne aj nový vzťah (mimochodom prvé záchvaty a návštevy urgentu boli práve po rozchode s priateľom v čase skúškového obdobia v druhom ročníku na VŠ). Moja rada teda znie: nevzdávajte sa!

Ahoj

Tlak myslim ze ties my skakal hore dole, no hlavne ak som bral magneziove tablety tak som ho mal niekedy taky nizky ze som myslel ze chodim po mesacnej krajine :smiley: Najme som mal problem v noci zo srdecnym tepom ktory my myslim s nicoho nic vyskocil aj na 110 uderov za minutu… no sanitku som nevolal myslel som na nie co ine a do takej pol hodiny to preslo.
p. s ak si mala vysetrenie srdca v poriadku tak to neries.

Ahoj nesom lekar skus neu. vys. na EMG a pokial tam nic neszistia mozu byt tieto stavy ako uz spominane tetaniou alebo aj od chbtice.

Prepac nevsimol som si ze si napisal to vysetrenie EMG tak potom to moze byt aj chrbticou ak ti nic ine nezistili… neviem ale tieto veci sa vsetky mozu kludne diat aj od psychiky alebo nedostatkom neakeho vitaminu.

Mas uplnu pravdu mal som ten isty problem, bal som sa s kamaratmi vecer víjst von aby my neprislo zle naucil som sa nemysliet… teda nemysliet na tieto stavy co ak to… co ak toto sa stane… a fungovalo to mozno naozaj cast tejto chorobi spociva aj v psychike skuste zensenove ampulky mne to s vecsiny pomohlo 1x denne rano zapit vodou.