Tŕpnutie prstov na rukách

a na co este pomaha? vsak to je vitamin B, ci?

Áno, trpli mi prsty, najprv mi v nich ale iba mravčilo, potom to prerástlo až neskôr do tŕpnutia, to už som sa bála, čo sa so mnou deje a či to náhodou nie je niečo vážne. Samozrejme som sa naučila, že netreba hneď googliť symptómy, lebo to fakt nerobí dobrotu :see_no_evil: Hej, obsahuje rôzne skupiny Béčka a tie sú práve na to skvelé.

No veď jasné, to ti hneď napadnú tie najhoršie scenáre, ale tak väčšinou je to spôsobené práve tým počítačom, no :slight_smile:

tiež mám problém s tŕpnutím rúk, skúšam kadečo, cvičenie, masáže ale nepomáha to úplne. Mám to z práce na počítači:-(

aj prestavky si robis pri praci? tie su fakt nutnost :wink:

Ja tiež začínam pociťovať tŕpnutie v rukách. No zatiaľ je to slabé tak to moc neriešim, ale kolegiňa tá bola už aj na operácii.

To tŕpnutie je hrozné, hlavne v noci to mávam. Taký nepríjemný pocit.

ahoj a mavas to len obcas alebo pravidelne? zvlastne, ze iba v noci, mne sa to dialo vylucne len cez den, ked som zalahla do postele, mala som vzdy od toho pokoj. ale to je asi u kazdeho inak.

zalezi aj ako velmi si pocas dna asi aktivna alebo teda ako velmi tie ruky namahas, nie? ja ked mam volno, tak pocas tych dni je to vyrazne lepsie, co je teda podla mna aj celkom logicke, lebo tie ruky si odpocinu.

U mna je jedno, ci mam volno ci som v praci, mam to stale uz bez vynimky.

aj si skusala to nejakym sposobom riesit, ci uz si to vzdala? teda neviem, ci sa na take nieco da realne zvyknut, ale viem, ze vela ludi s tym funguje trebars aj dlhodobo, niekolko rokov…

Zatial nie, neviem ako. A vlastne ani neviem, či je to potrebne, kadekto ma s tymto problem. Ked som sa s niekym o tom bavila, tak mi bolo povedane, ze je to bezne a trpi tym kazdy druhy clovek a s tym sa nic neda robit absolutne a reci podobne. Tak neviem, ako velmi sa to zaklada na pravde, ale zatial sa vsetci vyjadrili v tomto duchu.

mne na to dosť pomohlo užívanie CBD

Toto som skúšala a mne teda nepomohlo vôbec :pray: A ešte je to aj drahé ako šľak.

co mne pomohlo, tak je toto, uzivam ho uz dlho a to trpnutie prestalo uplne. popravde, uz ani neviem, ze ma to niekedy trapilo v takej miere ako som to mala, bolo to dost neprijemne.

važne? tak každemu niečo ine zabera…ale hej je to drahe no ak to niekomu pomože tak čo je viac než zdravie :smiley:

Ale veď jasné, treba skúšať, človek nevie, z čoho sa popraví :smiley: Tiež to beriem tak, že peniaze sú druhoradé, ak je niečo, čo je fakt osvedčené a má mi to pomôcť, čo tam po peniazoch.

hej no:D:D ale inak aj ten revitanervy mne fyzioterapeut ponukal čo niekto pridal fotku vyššie :smiley: to ste neskušali? :smiley:

mne to odporucil neurolog, tak vyskusam. este som sa k nemu nedostala, ale mam to v plane, viaceri si to chvalili, ze to fakt realne moze pomoct :slight_smile:
a ty si ho uzival alebo planujes?

ako sa to uziva, prosim?