ahoj ak chces môžem Ta zbavit tucnych lytiek ,staci sa ohlasit 0908077697
pomôzem vam odstraniť tuk aj bez liposukcie
ahoj kika,prosim ta na ktorej klinike si bola?mozes ma postupne informovat na moj meil ako sa ti to vyvija?bola by som ti vdacna,dakujem,Lenka,mucccka@azet.sk
Ahojte, minulý týždeň som bola v BB na konzultácii v Novamede u Dr. Červeňa. Zaujímala ma liposukcia vnútornej strany stehien a brucha. V prvom rade som bola šokovaná z ich prístupu, tzv. “konzultáciu” za ktorú mimochodom zaplatíte 16,60 € berú ako hotovú vec a hneď som dostala aj termín operácie. V skutočnosti som tam išla kvôli odbornému výkladu plastického chirurga, aby som sa dozvedela aké pozitíva a negatíva ma v prípade takéhoto zákroku čakajú. Ale boli veľmi rýchly, lekár si ma prezrel, použil zopár odborných slov a už ho nebolo, dovysvetľovanie nechal na sestričku!, ktorá mi hneď do rúk stričila kontakt na objednanie si sťahovacieho prádla po operácii. Čo ma odrádza je že to robia v celkovej anestéze. Takže termín sa chystám zrušiť a uvažujem o Košiciach. Ak máte nejaké skúsenosti budem rada ak ich napíšete do diskusie.
Ahoj, prosím Ťa pošli mi adresu kliniky v Brne. Ďakujem. Adriana
Ahojte Mám 15 rokov,a bohuzial mám lahsiu obezitu-170/96-100kg (nevidiet to az tak).Mám driek,ale vyzerá to keby som mala nafukovacku pod trickom.Mám aj brusko,stehna…Vyskusala som vsetko-osobny trener vo fitku,Hypoxi,90 dnova,atkins dieta,ale nic,moje kila zostavaju,a chcela by som sa opytat ze od kedy a da podstupit liposukcia.Bola by som zvedavá,chcela by som z brucha (tu pneumatiku :D)+stehna komplet a asi trosku zo zadku… Robia liposukciu aj s viac kilami?? Vsetky infomácie a odpovede by som chcela na mail jessiepecar@gmail.com,diky
uuuuuuuuuha tak po precitani vsetkych tychto prispevkov som totalne odradena dat si urobit liposukciu. A tak som sa tesila ze ze budem mat konecne ploche brucho. Tak preco je to potom take drahe ked to nema taky ucinok ako by mal byt. Tak fakt neviem ci si to mam dat urobit
Dievčatá, ja sa normálne bojím toho čo to tu čítam. Denka, prečo nie šimkanin.
Ahoj, a bola si uz na lipo tam? Ja sa tiez chcem objednat na jul, vnutorna a vonk. strana stehien. Tak som zvedava, ci to bude mat ucinok a tak
Nebola som na lipo neho, ale na prsia a pery. S prsiami som velmi spokojna, aj ked si myslim, ze som ich mala aj ok predtym, a aj so stastim. Chodila som do kyslikovej komory na tyzden, aby sa mi jazvy lepsie hojili, a trochu pomohlo. Aj jedna moja kamka bola u neho na prsia a je spokojna. ALe co som tak citala po nete, je na neho vela negativnych ohlasov. Urobil mi aj pery, vlozenim vlastneho tuku z brucha, a hned po 2tyzdnoch sa mi vyfucali. Jednoducho vyhodenych 15,000sk (to bolo v 2003) a este ma aj obvinil, ze som si to vymyslela…pch. Tak neviem, kto by bol lepsi. Lebo dalsia kamka bola na prsiach na mojmirovej, a bola to katastrofa. Ja som tam si bola dat odstranit pooperacne jazvy lasrom, ale to je maly zakrok. Teraz chcem ist na lipo,len neviem kam!
celkom dobre referencie som pocula na kliniku v kosiciach na dominikanskom nameste neviem ako sa vola taki dvaja cierni doktori tam robia
Aj ja som sa tešila, že budem mať ploché brucho, ale bohužiaľ, nemám. Pokiaľ aj na TL pôjdeš, ale nebudeš na sebe makať a nezmeníš životný štýl, ploché ho mať nebudeš. Možno troška menšie. Ja som takmer 3/4 roka po, oblečenie mám to isté, obvod pása tiež.
… a brucho vytŕča aj nadalej
a vies mi prosim ta napisat co to je lepsie okrem tej tl na brucho?dakujem
ahojte, chcem sa spytat aky velky je pooperacny opuch a ci vam to elasticke pradlo nekomplikovalo trochu zivot
Ahoj Tina ja som bola na WAL liposukcii v Interklinik v BA, mimochodom konzultacie maju bezplatne a bola som tam polhodku vsetko mi Dr. Racz vysvetlil ako to bude prebiehat, odsavali mi brusko takze som nebola uspata ale v lokalke, oni tam maju specialnu odsavacku vola sa to BodyJet maju to aj na nete a ta vstrekuje roztok v ktorom je uz aj ta lokalna anesteza takze nic necitis iba jemne stipkanie, ale to sa da uplne v pohode vydrzat…a vysledok je uplne fantasticky som strasne stastna ze sa mi podarilo zbavit sa tuku navyse a k tomu uplne bez namahy a bezbolestne :-)) nemala som modriny vobec a iba maly opuch a to len z toho roztoku ktory sa za par dni uplne vstrebal…takze ti odporucam sa tam ist pozret, stoji to za to
ahojte. Chcem ísť na WAL lipošku do Košíc, majú tam super ceny, len neviem, či budem spokojná. Bola som na konzuláciách u pani Dr. Kačmarčíkovej. Nepoznáte ju niekto? Ako robí lipo? Je dobrá? ¨
Dík.
Ahojte.
No pokúšala som sa prečítať si všetky tieto články a nedalo mi sa nepripojiť. Asi pred dvoma tyzdnami som mala konzultáciu s p.MUDr Koštálo - zdarma - bol vynikajúci, prístup priatešský na nič sa nehral. Proste mily chlap v stredných rokoch. Bola som hlavne za ním kvoli zmenseniu prsníkov a chcela by som si dať sparviť aj brucho. Dohodli sme sa ze este musím schudnúť aby ten výsledok sa rovnal ucelu. Takže makam ako šrooob. A preto by som sa chcela spýtať či máte niekto skúsenosti hlavne pooperacne s p. MUDr.Koštálom. Ďakujem Katarína
košťal je kapacita
Ahoj, aj ja zvazujem TL brucha.mohla by si ,prosim poslat adresu kliniky v brne a meno lekara ,co ti to robil? a ako si spokojna s vysledkom?
Ahojte babenky, môže prosím vás niektorá úprimne povedať, či tá liposukcia má naozaj nejaký efekt? Ktorú kliniku by ste doporučili? Čo hovoríte na Dr. Minarovjecha? Niekto tu spomínal kliniku v Brne, že sú tam super ceny. Môžete prosím vás reagovať na môj dotaz? Mám vážny záujem otento zákrok, cvičenie nepomáha. Genetika je genetika. Ďakujem za skoré reakcie.