Tumescenčná liposukcia

Mozem len doporucit , asi je to aj o technologii. Dr.Minarovjech ma nejky novy stroj nebolelo ma to som mesiac po a efekt je uzasny.Len doporucujem vid.
www.estetic-clinic.sk

Ďakujem Adrika, že si sa ozvala. Môžem sa spýtať, čo ti robili, koľko to stálo? A už teraz vidíš výrazný efekt? Všetci tvrdia, že ten treba čakať až po 3 mesiacoch. A čo prádlo? Ako dlho si mala? Nie je to vidieť pod oblečením? Nemala si bolesti ani na druhý deň? A koľko tuku ti odsali? Ak budeš mať čas, ozvi sa, prosím ťa. Díky.

Ahojte,
rozhodla som sa pre tumescencnu liposukciu vonkajsich stehien a potrebovala by som poradit ku komu ist. Vela som toho tu uz precitala a najlepsie ohlasy mali MUDr.Fabry (Posonium Clinic) a MUDr.Minarovjech (Estetic Clinic). Bola by som vdacna, keby ste mi napisali o skusenostiach s jednym alebo druhym. Dakujem

Tak ja sa pridávam k vám čo máte už po. Je to 5 dní od odsatia, zatiaľ ešte nejake rapidne zmeny nevidím. Ale bola som tiež v Brne. Dala som si odsať cele brucho a hrče na bokoch. Ešte som opuchnutá ale v pohode sa to dá vydržať. Treba nosiť to špecialne prádlo a vraj to bude dobre. Išla som do Brna aj pre to, lebo tu v BA skoro všade píšu, že odsávaju max 1000ml na jeden krát. Moja sestra to má už 4 roky a výsledok výborný, ona si dala aj vnútorné stehná a má úplné palice. vyzerá super. A mala som celkovú narkozu (ani by som nechcela lokálku, lebo vraj ked si pri vedomi sa horšie pracuje. osobne ani nechcem vediem ako ma vykuchávali). a vraj pri bruchu treba na výsledok počkať niekedy až 6 mesiacov. Tak hádam do leta budem šlang (nie že by som bola tučná, ale tie problemove partie vyzerali na mne hrozne)

Bola som na konzultácii ohľadom tum. lip.-bolo to v BA, bola som milo prekvapená , majú totiž akciu, keď si dám urobiť liposukciu tak kamoška ju má zadarmo- aspoň nás to bude menej stáť a spravila som si darček pod stromček

Som zvedavá ako sa budeme cítiť so sestrou po tum. liposukcii, ideme spolu kvôli dobrej cene na Bajkalskú do Medical centra začiatkom decembra,taže to prádlo elastické budeme mať aj cez sviatky.

Ahojte, a aká je tá dobrá cena? čo si idete dať robiť?

No keď si v celkovej anestéze tak ti môžu odsať viac, ale tumes. lip. je omnoho šetrnejšia, prádlo nosíš 3 týždne, ranky sa nezašívajú a pod. Ako si na ty s nosením toho škaredého prádla a pod.? A okrem toho po mesiaci môžeš začať riadne naplno cvičiť.

A kde konkrétne si bola? Čo si dáš robiť a za koľko?

AHojte, bola som na liposukcii brucha pred rokom a musim povedať že ta bolest mi za to nestala 3 dni som bola uplne mimo, a tuk s mi ukladá v hornej časti brucha čo vyzerá smiešne…neodporúčam.

Milá Monika, máš pravdu že tum. lipo. je šetrnejšia, preto aj idem a som rada že môžem potom aj cvičiť- aj s tým prádlom, veď ja si idem dať odsať spodné bruško

ahojte chcem ist na tu liposukciu k dr.Simkaninovy do MedicalVIP. Mam ist radsej inam?citam vela zlych ohlasov,az teraz…a uz som sa chcela objednat.napiste prosim dollynkaa@gmail.com

ahoj, bola som v MEDICOM VIP 19.11. na tumes.lipo brucha, MUDr.Šimkanin sa mi pacil profesionálne aj ludsky, odsal mi 1000ml tuku, na vysledok cakam, brucho je opuchnute a modrinove,par kamosiek bolo u neho a podali len velmi dobre referencie…takže odod mna len tolko

Ja som bola na tum. liposukcii na Bajkalskej, robili mi vonkajšie aj vnútorné stehná za jednu cenu-bola som veľmi spokojná, domov som išla za dve hodinky

ahoj chcela by som sa ta spytat, ze kolko si za to platila a kolko by ma to asi vyslo, keby som si dala odsat tuk a pouzila by som ho na zvacsenie prs.

Boli ste niekto u dr Maršala v Trnave? Mate aj s nim niekto skusenosti?

Ja mam ten isty problem Kika. Beham pravidelne ale koza je akoby ochabnuta…

Zdá sa mi, že mnohé spoločnosti len kopírujú jedna od druhej a pozrela som si schválne aj stránku medicomu. Nieže by som ich chela obhajovať ale tie fotky vyzerajú dobre a majú aj články v médiách a myslím, že sú pobočkou českej medicom a dokonca partnerom medzinárodnej siete? neviem presne ale ak je to tak, tak asi nebudú mať zlé výsledky a doktorov. nemyslíte?

No, neviem, ci ma doktor moznost ovplyvnit ovisnutu kozu pri odstraneni velkeho mnozstva tuku ak je to ten problem. Ja som si uz trosku zvykla ale nehovorim, ze neuvazujem nad chirurgickym riesenim v buducnosti…

ahoj. chcem sa opytat ci uz si bola u dr. marsala v TT. ake to tam bolo? a bola si aj na zakroku? dakujem