pozri skus ist tam aj tam ,medicon vip nepoznam, uvidis kde je aky pristup.Ak chces tu je tel. na estetic clinic 0903 77 37 37.
caute baby, prave citam vase pochybnosti o tom kam ist na lipo. Ja som jedna z tych čo som riskla tu novu mašinu u minarovjecha.Najprv som sa aj bala lebo je to nove a nikto mi o tom nevedel nič povedat ale ked som tam bola na konzultacii tak ma v podstate zlomila jeho recepčna. Som 2 týzdne po zakroku a mozem povedat ze super. Pred 2 rokmi som bola na klasickej lipo a je to velky rozdiel.Robil mi boky a kolena. Vobec to nebolelo a ten prístroj odsava len cisty tuk bez krvi. Po tyzdni som bola na kontrole a napriek opuchu uz vidim rozdiel.Chcem ist do leta aj na bradu.Nikde nema reklamu ale uz je vybukovaný az do aprila.Zatial som velmi spokojna.
Tam je len doktor - ten Fuškanin , viac ich tam nie je
tam je len jeden doktor ten Šimkanin - Fuškanin
A si spokojna s vysledkom?Ja tiez zvazujem ist ale nie som si ista kde.
ahoj nikolka…posielala som ti poštu na ten mail čo tam maš,ale mi nechcelo poslat že je tam nejaka chyba v maily.tak neviem chcem sa ta spytat či si už bola nikde na konzultaci lebo aj ja sa chystam.do medicomvip…ak si už bola tam mi prosim ta napis na mila čo a ako bolo diik))).pa
ahoj…kto bol teraz niekedy vo medicom vip…chcela by som vediet či niekto odporuča …dik
Ahojte,
chcem sa Vás opýtať, či máte niekto skúsenosti s reklamovaním liposukcie, alebo inej estetic. operácie. Sľúbili, že budú robiť aj boky brucha a robili mi len predné brucho. Zaplatila som 34000 Sk a teraz odo mňa žiadajú 800 eur, ak si chcem dať znovu urobiť tie boky brucha. Vtedy mi tie boky neurobili a teraz tvrdia, že sa dajú urobiť. Však mám právo na reklamáciu? Sám doktor uznal, že to urobili na 90%. Ale ja som im platila za 100%.Poraďte mi prosííííím
ahojte. tiež strašne snívam o tum.liposukcii ale teraz už vôbec neviem či mam isť na bajkalsku ci do VIP med.kde je to fakt učinne?
ahojte. tiež strašne snívam o tum.liposukcii ale teraz už vôbec neviem či mam isť na bajkalsku ci do VIP med.kde je to fakt učinne?
Prosím o nejaký kontakt do Brna. Kde si bola po zákroku - myslím ubytovanie, alebo si išla hneď domov Ďakujem za odpoveď.
Ahoj,koncom Aprila mam Termin v Medicom VIP na liposukciu brucha a bokov. Poradte mi ci som sa spravne rozhodla na spravnej Adresse ?
Napiste mi prosim kto ma s Medicom VIP skusenosti.Rada sa o tom porozpravam.
Dakujem. E.Mail add: martina.agassis@kart.ch
ahoj,moja kamoska bola u mudr.simkanina na lipos.a schudla.je stihlejsia a vyzera super.
Ahojte všetci,
chystam sa na liposukciu. Rozmýšlam o FN v Nitre oddelenie plastickej chirurgie MUDr.Zdeno Zombaj ma s nim niekto skúsenosti?
ďakujem za odpovede
s pozdravom
Alica
Cau uz je to mesiac po a som velmi spokojna,bola som na kontrole a povedali mi , ze to este odpuchne,ale uz aj to co mam je super ,mozem ich len vrelo odporucit , je tam super partia a garantuje to minarovjech
mne v medicom vip robil prvu liposukciu Minaroviech nebola som spokojna ani po vyse roku. Na kontrole ma simkanin prehovoril na boky zaroven mi opravil brucho po minaroviechovi a vysledok je ovela lepsi. Po operaci ma to bolelo o nieco dlhsie aj modriny ustupili neskor ale odsal 3 krat viac tuku ako minaroviech a teraz po vyse mesiaci mam konecne radost ked sa pozriem rano do zrkadla. Na dotyk este citim niektore miesta tvrdsie ale to mi preslo po tej prvej operaci az za pol roka
Ahojte, rozmýšľam nad tumescenčnou liposukciou. Som štíhla (175/58), ale moje problémové partie, teda boky a vonkajšie stehná mi dosť komplikujú život.
Chcela by som sa spýtať, či mi to urobia aj na jeden raz a ktorú kliniku v BA by ste mi odporúčali - ide mi o efekt, aby som bola s výsledkom spokojná, ale samozrejme aj o cenu, aby to neboli zbytočne vyhodené peniaze - keďže som študentka, privítala by som čo najlacnejšiu možnú alternatívu. Predtým som bola rozhodnutá pre Šimkaina či ako sa volá, ale potom, čo som si čítala diskusiu, dosť váham…
Ďakujem dopredu za rady
A minarovjech v medicomVIP ? To sa mi nechce verit .Ja som bola u neho v jeho vlastnej klinike, Estetic Clinic pred 3 mesiacmi kde mi robil liposku brucha na novom pristroji ,ktory doviezol z USA ,stehna mi robil simkanin v medicome a neda sa to porovnat.V Estetic Clinic som nemala ziadne bolesti , bola som v robote za 4 dni a brusko je super.V medicom je len simkanin sam, viac by som nesla
mám záujem o WALL liposukciu spodnej časti brucha-Interklinik, či Estetik klinik, som z tých kliník popletená, samozrejme chcem tú najlepšiu a najserioznejšiu…
najnovsi pristroj maju t.c. v Estetic Clinic doporucujem mam to za sebou a su tam uzasni.Nechaj si tam vysvetlit preco je ich pristroj dobry a v com. Ak chces toto je ich cislo 0903 77 37 37