Tumescenčná liposukcia

Dobrý deň, veľmi pekne Vás prosím o informácie ohľadne liposukcie v Brne.Na ktorej klinike Vám bola robená a či ste spokojná. Ďakujem Dorota.

Dobrý deň, prosím Vás o informácie ohľadne lipo v Brne.Kde na ktorej klinike Ste bola a či Ste spokojná? Za odpoveď Vám veľmi,veľmi pekne ďakujem.
Dorota

ahoj bola som v trnave u Marsala a len doporucujem je to profík

Ahojte,
v piatok idem na tum.lipo, myslite, ze mozem uz teraz zacat brat wobenzyn?
vdaka za radu

Ahoj, Janka,
mozes kludne zacat brat. Bola som v Medicome pred 2 tyzdnami na vnut+vonk stehna. Este som trosinku modrinova, ale musim povedat, stalo to zato, uz teraz je viditelny vysledok. Je to parada, ked ta znama na ulici pochvali, ze si uzasne stihla-))).Odporucam!

Ahoj Miska,
super, som rada ze si spokojna s vysedkom! Ja som bola vcera, takze zatial tazko posudzovat, snad to ale sup-sup odpuchne :wink:

ma niekto skusenosti s liposukciou v Chirmed Ke na dominik. namesti

ahoj, mas nejake inofo ohladne tum lipo v ke?..kto je tu v tomto taky naj odbornik?..u koho si si to davala robit a si spokojna? ja sa zatial rozhodujem ku komu sa tu v ke da ist a spolahnut sa ze to bude ako s i predstavujem…dakujem

ahoj, aku mas skusenost s Dr. Kačmarčíkovou?..uz si po wal lipo? dik

Ahojte, uvažujem o liposukcii a chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s Dr. Mládekom alebo Dr. Zambojom z Nitry, keďže to mám najbližšie. Ďakujem

vola sa to chirmed.sk mozem doporucit bola som na liposukcii bokov v lokalke a super. som spokojna a myslim ze maku vyborne ceny

ahojte ja som bola na tum.lipo asi pred mesiacom a uz zajtra mam dat dole to pradlo ale este stale to mam tvrde a nevidim velky rozdiel .je to normalne?

Ahojte, ja som bola na wall liposukcii pred 3 tyzdnami, ale tiez zatial nevidim ziadnu zmenu. Robili mi vonkajsie aj vnutorne stehna. Zacinam sa obavat,ze som vyhodila kopu penazi a nic z toho nebude. Prve 2 tyzdne som bolo extremne cierno,fialova a nemohla som sa poriadne pohybovat. Doktor mi povedal,ze som vynimocny pripad, ze to nie je bezne takto byt ,zafarbena" . Uz sa mi tie modriny vstrebavaju,ale na vecer mi dost opuchaju kolena a hybnost jedneho kolena mam zatial stale obmedzenu. Tak musim len dufat, ze sa dostavi zelany efekt.

Tak tomu ver, ze nic z toho nebude. Ja som rok po zakroku, vyhodila som velke peniaze, vyzeram stale rovnako, vobec, ale vobec nikto si nic nevsimil, velmi som si vytpela, sedem tyzdnov pradlo, modriny, nemohla som jest, spat, a teraz, ked od nich ziadam v ramci reklamacneho zakona vratenie penazi tak som tiez vynimocny pripad, lebo to nie je normalne.

ahoj rozmýšlam o tum liposukcii mam strach z bolesti ale kašlem nato mam dve deti a môj pohlad na seba je hrozný a neviem kolko tostojí som z POPRADU a ešte nemam vybranú kliniku ak maš tip na dobreho mudr. pošli mi Dufam že to bude stať za to DAKUJEM

ahoj, bola som na úprave pŕs v októbri a koštál je super. pravdaže jazvy ti ostanú ale ináč sú perfektné. dlho som sa rozhodovala o tejto operácii, lebo niektoré fotografie čo sú na webe sú príšerné. na základe viacerých odporúčaní som sa rozhodla pre košťála a každému ho odporúčam. je to profesionál.
Blanka

Ahojky AJa.prosim ta napiš mi kde je vB.Bystrici ta klinika Sstetic,Zaujalo ma to,čo si napisala.pekne dakujem.Alenka

Dobrý deň.
Chcela by som si dať odsať tuk z oblasti chrbáta v Estetic CLINIC na Nobelovej 34 v Bratislave u MUDr. Minarovjecha. Máte niekto skúsenosti s týmto zákrokom? Prosím ozvite sa. Ďakujem. Maca

Ahoj Michalue, Tvoj článok som si prečítala a skutočne ma mrzí to čo sa ti stalo. Myslím si však, ze tak ako môže telo reagovať horúčkou, respektíve až nepríjemnými “migrénami” napríklad na problémový zub, (resp. každý sme iný - niekto má taký metabolizmus, že nemá šancu pribrať, nech by jedol čokoľvek a iný zasa nevie schudnúť) mohlo tvoje telo spôsobom, ktorý si opísala v článku, reagovať na procedúru, ktorú si podstúpila, pričom vôbec nemuselo ísť o neodborne vykonaný zákrok, respektíve nedostatočnú odbornosť doktora. Napokon - je tu úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou alebo podobné inštitúcie, kam sa môžeš obrátiť. Čo povedali oni?

Prečítala som si aj reakcie k tvojmu článku - pomlčím o nich - nech si ich každý prečíta sám - len jedno mi napadlo, že to čo píšeš o tej krčnej chrbtici a podobne neznie celkom dôveryhodne, resp. som sa s takým tvrdením ešte nestretla. Ale nechcem to vôbec zľahčovať. Píšeš tu vyššie aj o tom, že Nový čas nepoužil nejaké “silnejšie” materiály, ktoré si im dala… No neviem - mám skôr skúsenosť, že Nový čas skôr preháňa ale nehovorím - neviem ako to bolo. Píšeš aj, že si schudla 13kg, čo je super úspech - mne sa dlhodobo nedarí schudnúť ani 5kg. No aj keď som akokoľvek schudla, problém s dvojitou bradou som mala stále. Ako je to u teba?

Ja mám informácie od mojich dobrých kamarátok z detstva, ktoré by mi nikdy neklamali a ktoré tiež boli v Medicom Vip. Hovorili mi, že to boli skutočne dobre investované peniaze. Prvý krát boli uz pred dvoma rokmi v inej klinike ale výsledok bol veľmi zlý a hlavne tie bolesti… Tak išli obe k Šimkaninovi. Hovorili, že skutočne ľudský prístup a že to vie robiť. Teda aspoň mne ho odporučili. Vždy mi dobre poradili a ja im verím. Ale nehovorím, že musí “sadnúť” ako doktor každému. Každý sme “iná povaha” :). V každom prípade je to vraj aj vonku uznávaný odborník: http://www.medicomvip.sk/nasi-odbornici/default.aspx?lang=sk Dokonca vraj pôsobil v Londýne, Taliansku, Viedni, USA… A je aj celkom fešák… :slight_smile:

Ahojte. Vzhladom na to, ze som po tehotenstve a porode zostala asi o 9kg tazsia ako povodne (a to mi predtym vsetci moju postavu zavideli) a cvicenie a diety mi nepomahali, rozhodla som sa, ze pojdem na liposukciu. Rozhodla som sa vsak pre tumescencnu, pretoze som sa velmi bala, ze pri klasickej mi mozu poskodit lymfy alebo kozu. A samozrejme som to chcela bezbolestne a pri vedomi. Velmi dlho som sa rozhodovala a zbierala informacie a referencie. Som totiz clovek, ktory nechce robit unahlene rozhodnutia. Napokon som si vyberala z 2: Interclinic a Medicom. To uz som nevedela, ze kam, lebo v oboch su spickovi odbornici. Ale znama mi poradila, ze celkovo najlepsiu prax v plastikach ma Los Angeles a tak to bolo jasne. Dodnes si neviem vynachvalit sikovne ruky pana doktora Simkanina z Medicom. Je to naozajstny odbornik. Ale nie je to len o liposukcii. Udrzat dobru liniu mi samozrejme pomaha aktivne cvicenie a dieta - co najvacsie vylucenie cukru z akejkolvek stravy… Takze zelam kazdej z vas, aby ste boli spokojne, nech pojdete kdekolvek…