Tumescenčná liposukcia

Som 2 dni po tumes.liposukcii .Myslím si ,že so zákrokom bolo všetko OK robili mi hornú časť brucha a boky. Len sa mi nepáčilo, že sa zavádza pri platení od množstva odsatého tuku, čo vôbec nie je pravda, viď. starší príspevok “tracy”, kde obe platili po 36 000,-Sk, im vraj odsali 1,4 a 1,7litra. Mne odsali spolu s tumescenčným roztokm 0,5 litra o čom som sa presvedčila na vlastné oči. Vypočítali mi tú istú sumu a keď som sa informovala začali vymýšlať, nevedeli bližšie vysvetliť, kde je ich “dokonalý na Slovenksu jediný počítačový systém výpočtu”. Zo strany Medicom VIP tento krok vôbec nie je korektný vôči klientkam, lebo vždy vám vypočítajú 35000 - 360000,-Sk Na ich stránke sa nachádza nasledovné: “Ako jediný v Slovenskej republike využívame novú metódu spracovávanú na PC, ktorá stanoví cenu za zákrok podľa presne merateľných hodnôt. Cena za rovnakú oblasť u rozličných klientov / klientiek sa tak môžu líšiť podľa skutočne odsatého tukového tkaniva a množstva použitého tumescenčného roztoku. Nedochádza tak ku zbytočnému predražovaniu zákroku a znevýhodňovanie klientov / klientiek, ako je tomu pri pevných cenách za oblasť.
Základná cena jednotlivej liposukcie v tumescenčnej anestézií je
19 800,- Sk bez ohľadu na typ oblasti”.Na personál nemôžem nič zlé povedať, len odchodná politika manažmentu, vedenia podniku je neseriózna.
K výsledku sa zatiaľ neviem vyjadriť lebo je to opuchnuté. Zákrok nebol taký hrozný.Troška bolelo keď napúšťali tumes. roztokom danú oblasť.Je to ako keď nafukujú balón.Následný rez už nie je cítiť a menšie bolesti boli iba keď sa kanilou približoval lekár k okrajom nenapustenej časti.

ahoj lina, chcem sa ta opytat, ze ako si spokojna so zakrokom teraz po styroch dnoch??? vidiet nejake zmeny?

Ahoj jana,myslím si že to nebude zlé,ale ešte je to málo času čo uplinulo od zákroku človek musí mať trochu strpenia ak sa na takého niečo dá .Nemám však z toho zlý dojem. Ranky sú už teraz pekne zahojené / velkosťou asi 4 mm /a modriny sú nepatrné. Oproti klasickej liposukcie je táto metóda lepšia nemá človek také bolesti a o modrinách radšej ani nehovorí a hlavne som nechcela aby ma uspali.Viem to porovnať ,lebo 3 roky dozadu som bola aj na tej len mi robili inú oblasť - dolnú časť brucha.Vtedy mi to robili v celkovej anestéze ,ale keď som sa prebrala mala som oproti terajšiemu neporovnateľne väčšie bolesti a hrozné modriny.Tuk sa mi však už na tú oblasť neukladal.Hmotnosť si však snažím držať.

a prosim ta mohla by si povedat aku mas vahu, lebo vraj su vysledky dost rozdielne pri pacientoch s normalnou vahou iba s problemovymi partiami a niekym kto ma uz miernu nadvahu

Ahojte kocky. Mam k vam prosbu. Rozhodla som sa pre tumescencnu liposukciu. Zistovala som si referencie, sposoby vykonu a aj ceny. Dnes som sa bola informovat v Ruzinove na plastickej chirurgii, ale zial vykonavaju len klasicky sposob co by som nechcela urcite podstupovat. No pan doktor mi odporucil medicumVIP a konkretne pana doktora Šimkanina. Bol u neho aj moj znamy, tiez vyhral zakrok a postupil liposukciu brucha. Velmi si to pochvaluje. Ja by som vsak mala zaujem o kompletnu liposukciu noh. Vsade som sa docitala ze robia stehna pripadne aj kolena, no ja mam odjakziva velmi mohutne aj lytka a clenky a trapim sa preto uz roky. V neposlednom rade by ma zaujimala aj cena. Docitala som sa ze ich “skvela” metoda vypoctov nie je taka objektivna ako slubuju a zda sa mi to “preplatene”. Mate niekto skusenost s klinikami INTERKLINIK a MEDICAL CENTRUM? dakujem

Ahojte kocky. Mam k vam prosbu. Rozhodla som sa pre tumescencnu liposukciu. Zistovala som si referencie, sposoby vykonu a aj ceny. Dnes som sa bola informovat v Ruzinove na plastickej chirurgii, ale zial vykonavaju len klasicky sposob co by som nechcela urcite podstupovat. No pan doktor mi odporucil medicumVIP a konkretne pana doktora Šimkanina. Bol u neho aj moj znamy, tiez vyhral zakrok a postupil liposukciu brucha. Velmi si to pochvaluje. Ja by som vsak mala zaujem o kompletnu liposukciu noh. Vsade som sa docitala ze robia stehna pripadne aj kolena, no ja mam odjakziva velmi mohutne aj lytka a clenky a trapim sa preto uz roky. V neposlednom rade by ma zaujimala aj cena. Docitala som sa ze ich “skvela” metoda vypoctov nie je taka objektivna ako slubuju a zda sa mi to “preplatene”. Mate niekto skusenost s klinikami INTERKLINIK a MEDICAL CENTRUM? dakujem

vrele odporúčam, mám za sebou tumesenčnú liposukciu vnútorných a vonkajších stehien u MUDr. Šimkanina a som veľmi spokojná

Ahoj, bola som vcera na liposukcii vnutornych a vonkajsich stehien, nebolo to nic hrozne, platila som 26 tisic + 1.800 za specialne pradlo, ktore budem nosit 6 tyzdnov. Dnes to boli, ale len ked dlho sedim a postavim sa, pri sedeni, lezani, stani a chodeni je to ok. Keby si chcela viac, kludne sa mi ozvi, ozaj a bola som u MUDr. Sisku v Medical Centre.

ahojte, ja som podstupila tum. lipos. pred rokom, konkretne vonk. stehna, vnutorne, zadok a kolena. Bolo to u Mudr. Simkanina. Za prve 3 som platila v priemere okolo 26000, za kolena 20000… odsali mi v priemere okolo 1 litra tuku z kazdej oblasti, teda okrem kolien, tam to bolo okolo 0,6l… Tera je tomu rok a som uplne spokojna, neverila som, ze to bude az take viditelne… super.

Zdravím všetky, ktoré podstúpili TL, najlepšie brucha. Rada by som sa s Vami porozprávala pri osobnom stretnutí, treba pri kávičke, pretože prestávam veriť, že je to ozaj také úžasné. Som z BA.

Po precitani vasich prispevkov za ktore som velmi vdacna vam uz teraz dakujem. Pomohli mi sa ako tak zorientovat v cenovych relaciach a kvalitach plastickych chirurgov. Po dlhom hladani tej spravnej kliniky som sa nakoniec rozhodla pre Interklinik. Zakrok vykonavaju 3 spickovy lekari a pouzivaju metodu “mokrej” liposukcie ( water - jet assisted liposuction )ktory ma nesmierne vyhody oproti klasickej liposukcii…tak napr. lepší rozptyl tumescentného roztoku do operovanej oblasti, minimálne poškodenie mäkkých tkanív,krátky operačný čas - v podstate rovnaky ako pri TL t.j 1-2 hodinky v lokalnej alebo celkovej anestezii ,možnosť precíznejšieho odsatia tukového tkaniva oproti TL alebo “suchej” liposukcii, menšie krvné straty, možnosť použitia odsatého tukového tkaniva napr. na zväčšenie pier, korekciu vrások …, krátky čas rekonvalescencie – aj modriny su v ovela mensej miere ako pri iných metódach,
kratší čas pretrvávania opuchov - používa iba asi 1/3 z objemov anestetickej tekutiny používanej pri TL, menšie množstvo tumescentného roztoku - co umoznuje veľmi precízne odstránenie presne určeného množstva tukového tkaniva, pretože tukové tkanivo nie je natoľko „ nabobtnané “, prakticky žiadne vedľajšie účinky a minimálna záťaž organizmu liekmi. Co sa tyka cien, myslim ze ide o ferove jednanie, pretoze cena za “region” je 25 000sk a pri viacerych partiach poskytuju vyrazne zlavy. Cim nehrozi riziko preplatenia zakroku na zaklade mnozstva odsateho tuku a podobne. Chcem vas mile damy len upozornit, ze terminy su uz dost obsadene tak sa treba poponahlat alebo si zakrok naplanovat na jesen :slight_smile: pekny zvysok dna. O pokracovani mojej “pute” za vysnenou postavou vas budem nadalej informovat.

ahoj leni, prosím ťa, zajtra chcem podstúpiť lipo brucha, bokov a chrbáta…môžeš mi prosím napísať teraz s odstupom času ako si spokojná…veľmi pekne dakujem…maťa

ahoj aj my so sesternicou sa na to chystame!ale tiez sa bojime ako budeme vyzerat potom!dajte nam vediet ci fakt schudneme alebo nie!kaslem na peniaze len nech vyzerame, dakujeme vopred

dakujeme ze napisete. pravdu…diky

suhlasim s Vami, ziadny zasah do tela nie je dobry, ak chcete zienky schudnut zmente rezim dna, viac pohybu, vela pit menej jest… radim kazdemu nikde nechodte zbytocne vyhodene penaze za tie penaze mozte sa zdravo stravovat, chodit raz za cas do sauny a taktiez cvicit :slight_smile:

Ako keby to pisal sam doktor! Som pol roka po tejto lipo, ale 40 000 bolo zbytocne vyhodene! Moje boky su rovnake, akurat koza je hrbolatejsia a jedno stehno mam o 2 cm sirsie. Lebo p. doktor povedal, ze to sa tak presne odsat neda. Tak mile damy, verte tymto reklamam:)

Ja budem mať v piatok 6 týždňov po liposukcii brucha. Na bruchu mám ešte hrčky a je na niektorých miestach tvrdé. Možno že som dosť veľká citlivka, lebo ja som to prežívala dosť blbo. Hlavne kvôli tomu prádlu. Ale už to je v pohode. Zatiaľ sa mi výsledok moc nepáči, ale hovoria, že ten sa dostaví až po 3 až 6 mesiacoch. Je niekto z Blavy a má po liposukcii brucha?

Ja by som sa chcela spytat, ci vas to pocas zakroku bolelo? Dakujem.

Ahoj, možem sa spýtať, kde si si to dala robiť? Som pozerala obrázky na medicom vip, ale musím povedať, že s tými výsledkami, čo sa tam dajú vidieť, vôbec nie som spokojná. Prakticky to vyzerá ako pred zákrokom.
Má niekto iný skúsenosti s tumesc.liposukciou stehien (vnútorné a vonkajšie) + kolená?
Mám termín v septembri, ale nie som o tom presvedčená.
Ďakujem za odpoveď.

ahoj bola si v aprili na liposukcii vyzera to podla tvojich predstav…a mas pravdu aj ja som platila 4.7 08 36400sk ale zatial vysledok moc nevidim a brucho ma stale boli a tiez v medicom