Ahoj.
Mna tato klinika tiez zaujala nakolko sa venuju iba liposukcii. Mam iba malu podhrdlinu (podbradok?), ktory by som si chcela dat odstranit. Rozmyslala som uz ja nad “SMART LIPO” ale robia to len v Cechach a mala by to byt setrnejsia metoda. Nemam na to vela referencii iba v USA, takze neviem…
Je tu niekto kto bol na odstraneni podhrdliny u pana doktora Simkanina alebo aj inde? Vopred dakujem! =)
Ahojte všetky,
dlho som rozmýšľala nad TL brucha a konečne som sa odhodlala. Nakoniec som sa však rozhodla ísť k našim západným susedom a to do Brna. Z akého dôvodu - cena. Ceny sú rozdielne, ale aj tie najdrahšie sú stále lacnejšie ako tu. Môj zákrok by mal stáť komplet 10600,- Kč(liposukcia + cena za tekutinu + prádlo).Idem 4.9.2008, tak potom dám vedieť, ako som dopadla.
ahoj ja som nebola ale moja kamoska hej…v INTERKLINIK…oni robia najmodernejsou metodou WAL precitaj si o tom na stranke www.interklinik.sk tiez podbradik v lokalke za pol hodku to mala hotove a vysledok bol uplne super:o)
janka nestras ma, ja mam 4 dni po lipo brucha,
v medicom vip-Simkanim- a o hrckach nech sa mi ani nesniva. ocakavam rovne brucho do dvoch mesiacov. ale ja som uz bola maximalne zufala, pristupila som na to, lebo brucho bolo pri cviceni a zdravej strave stale otrasne, tak som to vydrzala a ocakavam viditelne vysledky. dufam ze sa dobre neoklamem. ale moje rozhodnutie bolo aj tak definitivne, ja som uz bola uplne v koncoch… A vtedy clovek vydrzi aj tuto drasticku vec, len nech to brucho zmizne.
Jani ja som z blavy a mam to za sebou. mozme pokecat - napis- zabkazabkovita@centrum.sk
Mimi, aj ja som bola zufala, tak som sa tam do medic vip k Simkaninovi odhodlala - a ta recepcna dokonca povedala -ze ved mozem reklamovat. Aj ja som bola dokonale zufala -tak som to podstupila a ocakavam rovne brucho.
zabkazabkovita@centrum.sk
ano mam s nim dost blizku skusenost, pred styrmi dnami mi behal v bruchu kanylou…
A ako? Na akej časti si bola?
Ahoj, reagujem na Tvoj dotaz, ja to mám v Medicome za sebou a môžem Ti povedať, že výsledok žiadny a ešte klamú s cenami. Tuk majú od rána nazbieraný a ukazujú, že to vysali z Teba. Sú to podvodníci. Známa dala zálohu a potom prišli problémy, nemohla ísť, nevrátili jej ani tú zálohu.Recepčná sa robí veľmi milá, ale v prípade reklamácie sa vyhovára na riaditeľa aťd. Skratka nedoporučujem. Ahoj Tana
Oprava: Bola som u doktora Šimkanina.
Vo všetkom s Vami súhlasím, mám presne ten istý názor ako Vy.Tana
Ahojte, za par dni idem na liposukciu do medicom VIP v BA. Chcem sa opytat, ci ste boli spokojne s doktorom Simkaninom? A ako dlho ste nosili to kompresivne pradlo?
Dakujem
ahoj,prosím povedz mi o tom viac,dakujem,ahoj
Ahoj Terca chcela by som sa opytat ako dopadla tvoja liposukcia ktoru si mala podstupit 4.9. 08 a kde presne ti ju v Cechach robili.Aku cast tela a kolko to naozaj stalo. dakujem. Zuzana
Mám to za sebou, zatiaľ som spokojná, už teraz, aj keď je tam ešte opuch je vidieť rozdiel. Bola som v Brne, celková cena 9.475,- Kč. Samozrejme, že nerátam cestu. Bola som na TL spodnej časti brucha.
ahoj Terca…chcela by som sa opytat, ako si sa dostala ku klinike v Brne, kde si zohnala informacie??
ahoj, zadala som do vyhľadávača plastické kliniky v Brne, zvažovala, kontaktovala mailom lekárov a potom som si vybrala. Keď chceš viac info, pošli mail a ja sa Ti ozvem.
ahoj kocky,no uz dlhsiu dobu rozmyslam nad tumescencnou liposukciou.Chcem sa spytat ci ste zbadali aj ubytky na vahe,ja vazim 55kg a chcela by som tak 50viem ze nemam cakat zazraky,chcem si dat stehna,boky a brusko-urobia mi to naraz alebo postupne?Dakujem piste mi…
Ahoj Terca.
Mam 49 rokov, a cely zivot sa trapim pre tucne lytka.Objavila som tuto diskusiu a zaujali ma tvoje skusenosti s TL. Prosim ta, mozes mi poslat adresu kliniky v Brne, mas dobre skusenosti a cena je vyborna.Dakujem ti za info a pomoc. Eva Krankusova.
Ahoj Evka, napíš na terca@orangemail.sk a ja sa Ti ozvem.