Som takmer 14 dní po lipo, ale neschudla som ani kilo, ale výsledek je veľmi viditeľný. Zatial je to v páse o 5 cm, a o to mi išli. Nezáleží na tom, koľko vidíš na váhe, podstatný je zoštíhľujúci efekt.
Neviem, či pri tejto váhe máš na sebe nejaký tuk navyše, záleží to však aj na výške.
ahojte, ja sa chystam 25.9. do medicom vip, tak som zvedava. Uz raz som sem pisala prispevok ohladom konzultacie v spominanej klinike, ktory sa zahadne neobjavil na stranke. Nerozumiem preco, zrejme tam bola privelka kritika. No nevadi. Kazdopadne sa ozvem ako som dopadla. Zatial skusim Medicom Vip. Co ma vsak skor zaujalo, chcela som vidiet pracu pana doktora pred a po (okrem toho 1 chabeho obrazku na stranke), odkazal ma na medicom vip.cz. AKOZE SORRY, TO ALE NIE JE JEHO PRACA, ALE JEHO KOLEGOV! Co vsak musim dodat, na zhranicnych strankach - aj ceskych- su omnoho viditelnejsie vysledky ako na jeho stranke. Ak by mala moja lipo dopadnut len tak, budem velmi nespokojna. Takze sa teda idem presvedcit “na vlastnej kozi”. V pripade mojej nespokojnosti sa nabuduce obratim napr. na ceskych kolegov.
Pekny den.
Dobry, ja by som predpokladala, ze ho odporucili aj z 1 podstatneho dovodu. p.Dr. Šimkanin je cinny aj v inej klinike, cize su min. kamarati a samozrejme, ze si robia navzajom posielaju pacientov.
Moja skusenost-som pol roku po liposukcii stehien a vnutornych kolien v spominanom zariadeni,cena 40 000,efekt ziadny ak neberiem do uvahy 6 skaredych jaziev a tmave flaky na stehnach z pigmentacii po modrinach /ani ubytok na vahe-stale 55 kg/,takze nikdy viac…
Ahoj kika,drzim ti palce,aby ti to dobre dopadlo.Ja som po zakroku 2 tyzdne,nebolelo to,len potom prvy tyzden bol kriticky.No teraz uz v pohode-uz nie su ani modriny ani bolesti.no vysledok bude vidno az za 3 mesiace.Daj vediet ako si dopadla.Su tam vsetci mili.cau,bodka
ahoj,ako sa citis 2 mesiace po liposukcii?Nemas uz opuchy,je mensie brucho?Kolko ta stal ten zakrok so vsetkym?ahoj
Čafte všetci záujemci. Som 1 deň po lipo vnútorných stehien a kolien. Nepoviem, že to bolo bezbolestné, ale ani že hrôzostrašné. Bol to zaujímavý pocit, keď do vás niekto pumpuje vodný roztok, to bolo nepríjemné ako sa koža naťahovala do väčších rozmerov ako má. Vyzeralo to dosť divne, “no ale to tak nezostane, to sa všetko zas odsaje, resp. neskôr vytečie”. Pocit po je ako po silnej svalovke, fakt. Som neverila, je to tak. Pán doktor sa snažil všemožne ma rozptýliť, vymýšľaním otázok mne na mieru, popri tom som pozerala telku. Čo sa týka výsledkov, skôr ako o 1mesiac ani zázrak neočakávam. Napíšem, až prejde daný čas viac. Resp., ak má niekto inú otázku, sem s ňou.
Zhodnotenie: prežila som v poho a to som total citlivka…
chcela by som sa spytat ci niekto bol na injekcnej lipolize a ako je s nou spokojny.
dakujem
Ahoj Kika, chcela by som ťa pekne poprosiť o informáciu ako si dopadla, aké oblasti si si dala odsať a hlavne, či si videla výsledok hneď po zákroku. Ja som v r. 2000 absolvovala normálnu lipo, ale dlho ma to bolelo aj napriek výslednému efektu (bol a je dobrý). Ostali mi partie, ktoré potrebujem vylepšiť,ale nenabrala som odvahu podstúpiť tú normálnou lipo ešte raz. Keď som sa dočítala o tejto tum. lipo hneď ma to zaujalo, ale potrebujem počuť názor niekoho, kto to má za sebou, tak ak môžeš prosím ťa odpíš. Na konzultáciu idem teraz 31.10.2008. Som z BB. ďakujem a zatiaľ sa majte
Ahoj, chcem sa spýtať,že o ktorú kliniku v Brne išlo.Vopred ďakujem s pozdravom.Oľga
Bol niekto na lipo v KE u Mudr. Juraska?
Bol niekto v KE u Mudr. Juraska?
Caute, prosim Vas, poradte, robia tumescencnu liposukciu aj v B.Bystrici? Dik
Ahoj.Neviem ci ti tymto pomozem - ja som k nemu chcela ist na zvacsenie prs, tak som o nom tiez nieco hladala na fore. Moc sa o nom nepisalo a ked hej tak kazdy negativne. Tak ja neviem- rozhodnutie je na tebe. pa
Aj ja mam po liposukcii brucha.prezivala som ten zakrok dost blbo.Prvy tyzden bol kriticky, na druhy som dostala kramy, no zbohom, to bolo, este sa nemozem bezbolestne zohnut.Mam prave druhy tyzden po lipo brucha.Stalo ma to v MEDICOM VIP v BRNE 20 000 Cz korun.
Ale to brusisko uz nemam, s vysledkom uplnym ratam aj ja asi do 3 mesiacov.
Vydrzime to…Pekny pozdrav vsetkym…
Najlepsia je v BRNE MEDICOM VIP…ziadny podvodnici…ceny od 10 do 20 000 Cz korun, personal perfektny,oplati sa oproti podvodnym cenam niektorych klinik…Bratislava si mysli ze je Holywood.
Neodporucam sa nakvakat na Wal Lipo zbytocne vyhodene peniaze cena az do 40 000!!!Efekt utek!!S pozdravom…**skusena **
Lipolyza je injekcne striekanie sojoveho roztoku do malych oblasti, urcite nie podbradok, brucho, dobre sa znasa na vonkajsie stehna, na paze a male nerovnosti…ked ma niekto otazky, odpisem, nie som doktor…
Spozdravom…skusena**
musis sa sama rozhodnut ci si pripravena na bolestny tyzden, a pripravene peniaze investovat do seba… ja ju mam za sebou, som spokojna, cvicenim na brucho som nic nedosiahla, to brucho mi ostavalo jako tehotnej, az teraz som stastna…!!!
Pradlo sama nosit minimalne 14 dni az do 2 mesiacov…je to otrava…ale ked musi tak musi…