Tumescenčná liposukcia

Ahoj skúsená,
zaujímalo by ma či si spokojná s bruškom, či je naozaj po zákroku ploché a krásne a aké boli bolesti a celkovo ako si to zvládla.

Som sama v lekarskej brandzi. Dala som si u Dr. Simkanina (Medicom VIP Bratislava) robit brusko. Som viac nez sklamana. Myslim, ze Dr. Simkanin to asi jednoducho nevie. Po 6 mesiacoch nevidno absolutne nijaku zmenu - ani ja, ani moj manzel, ani moja znama. Peniaze sa zdaju byt pre nich prvorade, vidno to od prvej do poslednej chvile, najma ak cloveka uz maju “chyteneho” na preddavok. Bohuzial, neviem skusenost porovnat s inymi klinikami, ale toto boli uplne zbytocne minute peniaze, cas, a modriny.

Ja som si v B.B.v Esteticu dala spraviť lipolýzu na boky a celulitídu, po 3 sedeniach mám 6 cm dole a som spokojná.Aj celulitída sa mi spravila pekne,aj ked ešte potrebujem na pár miestach,teraz sa odhodlávam.

Ahoj, ja som bola u Dr.Simkanina a tiež žiadny pozitívny výsledok, bola som veľmi nešťastná. Aj tak mi to časom nedalo a bola som v Medical centre kde by robili inú lokalitu-vnútorné stehná a konečne to má viditelný efekt.Dokonca tam okrem tum. liposukcie robia aj ostatné plast. operácie. Uvidím…možno sa rozhodnem aj na operáciu prsníkov

Ahojte ja som bola na klasickej lipo stehien a zadku u Jezovitej v Estetic. To ze som dva mesiace nemohla poriadne sediet by som este prezila ale ostali mi velke priehlbiny na pravej strane aj napriek ubezpecovaniu ze sa to casom zlepsi. Po roku a pol som nabrala odvahu na tumescencnu lipo v Medicom vip u Simkanina a s vysledkom som po 2 mesiacoch velmi spokojna. Opravil mi problemove nerovnosti na stehnach a urobil mi aj kolena. Ja este sice citim male jamky ale dcera nevidi ziadnu nerovnost. Neviem ci mal pri mne vacsiu trpezlivost ale musela som sa postavit asi styri krat az potom bol spokojny. Tazko mi je porovnat postup s klasickou lipo lebo pri nej som sa zobudila az po zakroku na izbe ale nemysli m ze to Simkanin nevie podla mna je velmi pedantny a ma za sebou stovky zakrokov. Inak cena 33.200,- stehna + kolena…

to by som netvrdila,na mna prave posobil ako uplny profik a pedant.Robil mi zadok a vonk.stehna a efekt super,ale tiez som musela cakat,ono to nebude hned.

žienky ktorá z vás bola u mudr.Očenáša v Leviciach v zariadení mediclinic.napíšte mi prosím vás vaše skúsenosti a dojmy.chcela by som si dať odsať tuk z brucha.a ešte by ma zaujímalo koľko to stojí.

Ahoj Blazka,kedy si si to dala robit?lebo ja som teraz 2 mesiace po,tiez u Simkanina,a uz vidim rozdiel,robil mi boky a brucho.Boky su uz fajn,brucho este nie,ale vravel mi ,ze to ide velmi pomaly,vraj tam je ta koza najviac uvolnena,tak masirujem co sa da:)Ja som uz bola aj na klasickej,ale pred 4 rokmi,to ma ale bolelo skoro pol roka.

Ahoj, ešte v oktobri si v diskusii písala, že poznáš niečo lepšie ako tumescenčná liposukcia… môžem mi prosím o tom niečo prezradiť… liposukciu mám za sebou… niečo pomohlo, ale…

ďakujem gabika

Ahoj Kaja,

Ja sa akurat teraz v januari chystam do Medicalu na tum. liposukciu brucha a bokov…
Potrebujem ist na to co najskor moj bracho ma svadbu vo februari a nerada by som tam vyzerala ako knedlik!Preto by som ta chcela poprosit o popis pooperacneho stavu…ako si sa po tom citila,a ci si mohla vykonavat svoju pracu bez problemov…atd.

Dakujem pekne za odpoved…

Pekny den

Ahoj Terci prosim ta mozes mi presne povedat u akeho lekara si v brne bola pripadne aj tel cislo? odhodlavam sa asi tri roky a konecne som si povedala ano,chcem si odsiat komplet cele brucho a chcem sa ta este spytat ze ked si zavolala kolko asi bude trvat nez ma objedna a ci to velmi boli a ci je rozdiel velky,lebo ja mam dost velke brucho
dakujem za rychlu odpoved

No musim ti oponovat,nechcem tu nikomu robit reklamu,ale ja som bola tiez u pana Dr.Simkanina a jeho pristup a aj praca ma velmi milo prekvapila,skutocne tak si predstavujem sukromne zdravotnictvo.Bola som tam na liposukcii brucha a bokov zaciatkom decembra a uz som spokojna a este by to malo byt vraj lepsie,uz poctivo cvicim a masirujem:)

Plne suhlasim. Moj priatel je tiez lekar, bol ma tam zaviest. Este ani jednu pozitivnu vetu na p. Simkanina nepovedal, spraval sa voci mojmu priatelovi ako typicky sloven.lekar=ignorant, ani nepozdravil, ani nepodal ruku,nic. Na take spravanie moj priatel nie je zvyknuty a bol VELMI ROZCAROVANY.

ahojte!ako to tu citam naskakuje mi husia koza!chcem sa spytat ci sa da s takou opuchnutou kozou ist aj do prace, ide mi o to ci je ten opuch vidiet na pohlad, alebo to je nebadatelne vdaka tym obvezom?dakujem

Kočky neviete či t už robia aj v Bystrici?
Ako to tu čítam tak je Vás väčšina nespokojná.

Ahojte,
jas om tento zakrok podstupila, a som s vysledkom spokojna, vysledny efekt vidiet ale az po 1-2 mesiacoch. Od tohoto zakroku nemozete ocakavat ze budete o nejake kg lahsia , anize budete nosit saty o 3 cisla mensie, kedze koreckcia je len v lokalnych miestach, celkovo nechudnete.
Opuch bol ,skaredy , 2 dni, potom som si kludne dala normalny odev- aj rifle a chodila do prace. Ja osobne som bola na 7dmi den po zakroku lyzovat a lyzovala som 6 hodin denne. podla vlastnej skusenosti doporucujem uzivat Wobenzym- urychli hojenie

Dobry den,
aj ja som bola u doktora Simkanina,
s jeho pracou som spokojna, aj s pristupom personalu, ale kazdy ma ine naroky a ocakavania.

cawte vsetci.podla toho,co tu citam mam zmiesane pocity,tiez som najprv bola pevne rozhodnuta pe medicom vip,no teraz som na pochybach,ale myslim si,ze za ten risk to asi stoji.chcela by som tiez podstupit tumescenacnu lipoukciu celych nôh plus zadok…neviete mi poradit kolko by ma to asi vyslo???a koho z doktorov v medicom vip by ste mi odporucili??a najdolezitejsia otazka da sa podstupit tumescenacna liposukcia aj v anesteze??ja sa totiz strasne bojim bolesti…dakuuujem a bola by som velmi rada za odpovede mozte aj na mail nikolka1@azet.sk

Ja som bola v ESTETIC CLINIC v maju tam nejaku novu masinu a mozem povedat super , absolutne nic ma nebolelo , som tyzden po operacii , nemam takmer vobec modriny , chodim do roboty .dala som si odsat brucho a pristup ako ma byt -slovom doporucujem

a co by si viac odporucila estetic klinik alebo medicom vip??