Ultrazvukom na tukové vankúšiky

Zdravim, ja stale rozmyslam, ci mam do toho ist, nemam nadvahu, ale potrebovala by som zhodit zo stehien-genetika, takze neviem, ci mi to pomoze.
Nema niekto skusenosti z Beauty Clinic v Bratislave? Pytaju 89 plus 10 za lymfodrenaz, je to vela?

Viete nejake studio v Nitre, Trnave, Piestanoch kde robia liposukciu ultrazvukom ? A ake tam maju ceny ? Uz par dni hladam, ale nemozem najst… dik za radu

Ahojte.Tiež som si zaplatila ten balík v Žiline.Bola som už 2x,ale úprimne zatial dole ani jeden cm.:((14.3.idem 3x,tak dúfam,že sa to pohne.Nečakám zázraky,ale …Tak držte palce.

oprava…:)) nie 14.3.,ale 14.4…

Mám zaplatený zvýhodnení balík v Žiline,už mám 2x liposukciu za sebou a 1x RDT masáž a ani 1cm dole.Stravujem sa striedmo,dodržujem pitný režim,ale obvod pása stále rovnaký.:((Dosť ma to deprimuje,začala som aj cvičiť,ale to by nemalo mat stým nič spoločné,lebo cm by mali ísť dole na základe liposukcie.No 14.4.idem na 3lipos.a 2RDT,tak snáď sa to pohne.Úprimne sa teším s tými, ktorým to pomohlo,nieje to zasa málo peňazí,ale mohlo by sa to už ukázať aj u mňa.Držte palce.:))

ahojte, ja tiež nad tým rozmýšľam, ale keď vidím, že to nepomôže… predsa, nie je to málo peňazí…
prosím ťa, keď budeš mať po tom 14.4. napíš, ako to dopadlo.
ďakujem

Tak bola som včera.Neviem či majú iní centimeter :)),ale čo som sa ja po prvej odmerala a meriam sa cez najväčšie miesto-špek na bruchu,tak mne to ukazuje stále rovnako.Ja sa nemienim klamať a nerobím to nikdy,keď sa meriam.Tam ma merala včera iná sestrička ako prví krát.Prví krát čo ma merala,tak mala dosť na voľno meter,no povedzme +1,5-2cm.Tá druha ho dosť pritiahla.Je pravda,že som sa zabudla pomerať pred prvou liposukciou,ale predtým čo som sa merala asi tak 2týždne skôr a nepribrala som mám stále rovnako.No pomerala som sa po nej a mám stále rovnako i dnes po tretej.Podla nich mám menej o 5cm,ale merala ma o 2cm vyššie ako ta prvá.Veď ja sa tiež meriam a robievam to bežne cez rok a vždy cez jedno miesto.Nemienim si priťahovať meter,len preto aby mi to ukázalo menej.No neviem,mám ešte tri sedenia,tak uvidím.Je pravda,že občas zjem to čo by som nemala,ale aj cvičím…cca 3-4x do týždňa.Keď sa to tak vezme,moje cm by mali ukazovať menej po liposukcií,čo nieje.Rifle mi stále rovnako sedia,nič volnejšie.Mrzí ma,že tu nikto nenapíše,ak má takíto istí problém.Buď sa hanbia,alebo si to nechcú priznať.

Neviem kolko sa za to plati, ale mojej kamaratke a neveste pomohlo nieco celkom ine-robili si zabal,kde uz po prvom pouziti mali ubytok z obvodu.Bol na baze prirodnej,obsahoval bylinne extrakty,skoricovy olej,kajansku papriku a aloe,ktore pomaha prenikat ingredienciam hlboko do pokozky.Blizsie info,ak chcete:duratnakatka@gmail. com

No ja mám ešte tie 3 sedenia pred sebou,ktoré už mám zaplatené,tak ešte doberiem.Tiež so niečo čítala o zábaloch.Nieje to náhodou feminity.zoznam.sk.

ahoj ja viem kde to robia v piestanoch ak ces napis na mail domincek4@azet.sk napisem ti tam

Bola som zatial,len raz… cm na bruchu rovnako uvidím ako to bude dalej.Nemám nadváhu iba brucho po pôrode…dufam,že to nebudú vyhodené peniaze.

Ahojte.Ja som maximálne spokojná, mám za sebou 3 sedenia, cítim to na oblečení,môžem povedať že mne to veľmi pomohlo, dám si dorobiť brucho, potom pauza a idem na stehná.

Som rada,že ti to pomohlo.Chcem sa spýtat,či aj cvičíš a ako sa stravuješ.Ďakujem za odpoved.

Ahojte, no ja neviem teda ako no na koho posobi, ale ja som absolvovala vsetkych 6 sedeni - myslim megy, ze sme asi boli na tom istom mieste. Ja som nemala tu RDT masaz, ale zaplatila som si ten prvy - zakladny balik. Posledny raz ma merali a isla som dole 10 cm. Ale ja to fakt citim. Musela som si kupit nove nohavice!!! Robili mi brucho,ale tem rozdiel je super. Stehna, zadok ostali v povodnom stave- ale tie mi nerobili takze uvazujem, ze kupim balik aj na tieto partie. Ja som teda fakt spokojna…

Ahojte,tak to máš super…Ja som si dala aj boky,ale už teraz tu 4 som si dala iba brucho a asi aj ostatné doberiem iba na brucho.Ten zakladny balík je bez tej RDT a asi aj stačí.Ak to budem ešte dokupovat,tak si asi dam iba ten zakladny.Ak to má zabrat,tak to zaberie.Napíš prosím ta či si cvičila a ako si sa stravovala,lebo neviem kde robím chybu.Nieje to málo peňazí a nech ešte napravím čo sa dá.Dakujem.

Ahoj Megy, ja vobec necvicim, ale pohybu mam zase dost. Mam rodinny dom a deti, takze som v jednom kole. Co sa tyka stravy, skusila som to, co mi odporucili a teraz jedavam 5 krat denne, pravidelne. Spociatku mi to robilo problemy, ale zvykla som si uz celkom dobre. Ked som bola naposledy, bola tam tiez jedna kocka, ktora - ako ona hovorila, po prvych troch razoch ubytok tiez necitila. Vraj po tom stvrtom a piatom sa to poriadne rozbehlo- co sa tyka ubytku a tak si dokupovala este dve sedenia. Ja osobne som velmi spokojna a v juni idem znova. Tak daj vediet, ci sa to nakoniec podarilo. Verim ze ano, drzim Ti palce.

Ahoj Silvik.Ďakujem,že si mi odpísala.No ja sa pravidelne a skoro tak ako mi odporučili stravujem už dva roky.Prvé tri týždne som nemala jest cestoviny,ovocie,mrkvu,ryžu.To mi vadilo.Snažila som sa to dodržiavat,ale potom si to vypýtalo daň,išla som po sladkom ako po droge.Tak s toho som upustila.Cestoviny som jedávala grahamové,ryžu natural,tak som to zaradila do jedalníčka spät.To stravovanie 5-6x za den mi nerobí problém,ani pitný režim.Vadilo mi vylúčit mrkvu,tu som mávala ako druhú večeru.Tak som sa začala stravovat ako predtým,stým rozdielom,že som nejedávala ovocie.Teraz som už začala aj vela cvičit,tak hádam budú výsledky.Ja sa dokážem dostat do formy,ked sa zatnem,ale brucho mi po pôrodoch zostalo.Keby to dobre dopadlo,tak by som si zaplatila aj boky.No tak sa to hádam podarí.Potom napíšem.

Ahoj a kde v TN si bola? Ďakujem

Ahoj ja tiež uvažujem na Beauty Clinic v BA, len sa bojím vedľajších účinkov a aj zbytočne vyhodených peňazí. Ty si sa ako rozhodla? Bola si tam?

Zdravim, bola si uz? Ja sa este len rozhodujem, ale sla by som Napis mi k tomu nieco viac. Dikes, pa.