Dnes som taktiež obdržala, že som vyhrala 6500 euro, len si musím niečo objednať, aby mi odovzdali výhru za máj 2014. myslím, že celé je to podvod. Mal by sa ozvať niekto kto výhru už dostal.
Ja som tento tyždeň tiež dostala dôverne oznámenie, že som v losovaní máj vyhrala 1. cenu 6500 Eur. Mám im zpäť poslať oficialne oznámenie o výhre spolu s objednávkou na výrobky. Neviem, či si to malataký dôverný zoznam výherných čísel, co si musela obstrihať.
Tiež som 2 krát nabehol na klamstvá tejto firmy ohľadom prípravkov na chudnutie. Všetky príspevky sú pravdivé, ale pýtam sa, prečo kompetentné orgány s takýmto jednaním nič nerobia? Potom nech sa naši predstavitelia Slovenska nečudujú, že občania strácajú v nich dôveru.
Dnes som dostala dve obálky z oznámením, že som výhercom 6 500 € a to opakujem dvakrát. Výrobky som si objednala ale výsledok bol, že moja peňaženka bola o niekoľko € ľahšia. Som veľmi prekvapená ako neustále posielajú brožúrky a chcú aby sme si objednali na bezplatnú skúšku produkty ktoré máju účinok vyprázdniť nám peňaženky. Veľmi by som ostala prekvapená ak by mi už neposlali žiadny prospekt aj keď som ich už žiadala aby viac ma nekontaktovali. Ale márne. Nenaletel, takým ktorý ťažia z našej hlúposti. Ani jeden produkt nieje účinný, sú to iba triky na nás dôverčivých. Dočkať sa vrátenie peňazí je tak náročne, že to ne druhý krát vzdáte, alebo sa premenujú na inú firmu.
Ešteže som šla sem ako vidím tí podvodníci už existuju roky a vodia ludí za nos… kedysi začínali s veštením, mali reklamu v časopisoch… a teraz aha doplnky výživy, su naozaj flexibilní, tiež som dnes zase vyhrala 6500ečok, ale ako vidím je nás viac… škoda sa rozčulovať sú to proste PODFUKARI! hádzať do koša a basta…
Chcela by som sa spýtať či ešte niekto obdržal obálku od Vita Natural s výhrou prvej ceny na Vaše meno v hodnote 6 500 EUR. Vraj to je májové vylosovanie 2014.
Viem, že je to klamstvo. Len by ma zaujímalo koľko je výhercov. Ďakujem Gabika
Dnes som dostala obalku na6500eur. len musim objednať nejaky produkt. haha
Aj ja som dnes dostala ich ponuku a samozrejme, že som aj výherca 1. ceny - 6500 EUR. Nikdy som si od nich nič neobjednala, ale stále dostávam od nich obálku a samozrejme, že vždy aj ponuku na výhru - I. cenu. Tušila som, že ponuka na prvú cenu nie je len jedna. Nenechajte sa im oklamať.
Dobrý deň. Takisto som naletela tejto firme. Kúpila som prípravok na chudnutie a magnetický náramok v hodnote spolu: 52, -eur. Účinok sa nedostavil. Ešte 10. 3. 2014 som výrobky vrá-tila s tým, že mi vrátia peniaze. Dodnes to neurobili, klamú. Dostala som už tretíkrát potvrdenie na výhru 6500, - eur. Je to absolútne klamstvo. Dajana.
Tak ja som si dnes bola vyzdvihnúť na pošte obálku v ktorej mali byť lieky proti artróze vraj koralkalcium a zaplatila som 24, 80€. Namiesto tohto lieku boli v pečlivo zabalenej obálke žuvačky presne 14 ks už v otvorenej krabičke. Je to firma ktorá má adresu Pošta Servis s. r. o, P. O. Box 5 / C Nová Dubnica. Je mi až do plaču pretože poberám invalidný d. 118€. Že sa tí ľudia dokážu na seba pozrieť do zrkadla!
Dobrý večer, aj ja som dostala obálku s výhrou prvej ceny na moje meno. Asi nás bude veľa pani Gabika.
Ospravedlňujem sa za príspevok ktorý som napísala, urobila som chybu pretože lieky ktoré som si objednala mi naozaj firma poslala ale boli v podobnej krabičke ako predávajú žuvačky a ja so. Siahla v kabelke namiesto po liekoch po krabičke žuvačiek ktoré som tam mala už dlhší čas a zabudla som na ne. Týmto sa chcem verejne ospravedlniť firme na adresu Pošta Servis s. r. o P. O. Box 5 / C Nová Dubnica. Naozaj ma to mrzí že som ich krivo obvinila.
Aj ja som vyhrala 6500
Aj my sme dostali obalku ze sme vyhrali, takze urcite vyhra nie je jedinecna
Aj ja som výhercom 1. ceny v hodnote 6500 Eur v májovom losovaní 2014 vďaka výhernému číslu 843 441. Aj som sa prihlásil a objednal som si 3 výrobky, zaradia ma do ďalšieho žrebovania o výhru 2000 €.
Máme teda čo oslavovať. Pozveme aj zástupcov firmy?
S pozdravom M. Tumpach
ďakujem za informácie, ohladom tohto klamstva… mala osm vyhrat 6500€ ale som poslala to čo odomna požadovali lieky za 200€ aby som mohla vyhrať tie peniaze. Týmto pádom nič nepreberiem keď som si prečítasla že všetko je to iba klamstvo. A v najbližšej dobe zavolám médie Joj a dám túto firmu prešetriť. Len zarábajú na chudobných ľudoch. ešte raz ďakujem za príspevky otvorili mi oči. Ani kontakt na nich nieje len voláka adresa. Veď to dám prešetriť.
Dobrý deň pán Milan,
aj ja som obdržala oznámenie, že za mesiac máj 2014 som vyhrala 6500 euro na číslo 843441, tak z toho celého vidieť, že sa jedná o podvod. Ak Ste si objednal, tak to ani nepreberte, lebo to celé je nanič. Ja som už im niekoľko krát vrátila tovar, ktorý som si objednala - bol nekvalitný a zaprísahala som sa, že od nich už nikdy nič nekúpim.
Hlasim sa k Vám. Tiež som vyhrala v majovom losovani 6500 eur, podľa výherneho č. 843441. Je to zazračne číslo pre prvú cenu keďže je nas neurekom. Len sa nedajte zlakať. Ja už vyhravam po treti rok iba, že zabudajú vyhru pozlať
Dobrý deň p. Milan, skvelé s týmto istým číslom som vyhrala údajne aj ja prvú cenu 6. 500 eur za mesiac máj 2014. Z tohoto jednoznačne vyplýva, že je to iba okrádanie ľudí, nič viac.
Dobrý deň pani Vlasta, chcela by som sa spýtať či ste naozaj uverejnili tento ospravedlňujúci komentár. Neviem si pomocť, ale nejako mi to celé nesedí.
Za skorú odpoveď Vám vopered dakujem.
Email addres-gabriela@kitani.sk