Ja som tiež dostal ponuku na produkty tejto “firmy”. Už v minulosti ma lákali na výhru 17. 000 Eur. Teraz to znížili na 6. 500 Eur. Sú to podvodníci, bolo by treba podať na nich trestné oznámenie pre zavádzanie, resp. okrádanie spotrebiteľa.
A podali ste už trestné oznámenie? Kto to má urobiť za vás? Načo čakáte? Čo robia vači rodičia dnes večer? Moja svokra sa tiež nudí. Tak sa hrajte a dávajte príležitosť takýmto podnikateľom.
Obdržala som taktiež list v ktorom mi oznamujú výhru 6, 500 Eur. Teraz / ha, ha, ha / čakám, pretože sa ma pýtali na číslo telefónu, že mi zavolajú a pozvú ma prevziať si výhru. Všetko som splnila. Bolo to v stanovenom čase.
Aj ja som jediny vyherca z majoveho zlosovania, samozrejme prva cena. V tychto podvodoch su zapletene aj postarky, nosia samu reklamu, tym si zarabaju navyse a vase produkty vlacia v taske v horucavach cele dni. Taky produkt vam moze len ublizit. Trestne oznamenia nie su ucinne, lebo je to cudzia firma a nestitia sa takejto spinavej reklamy, len aby zarobili.
Dobry den reagujem preto lebo majova vyherkina roku 2014 by som mala byt ja teraz neviem co si mam o tom mysliet s pozdravom barciova
Moja mila pani aj vy ste májová výherkyňa aj ja, ajajaj ale sme bohaté. Keby sa dalo tak by som ich tam najradšej trošku postrašila.
Pani Gabika aj ja som velkou vyherkyňou no bez penazí. Treba už naozaj niečo s touto pliagou urobiť.
Važení pán ing. Milan Tumpach ja som tiež výhercom májoveho losovania 2014 1. ceny hodnote 6500Eur. Zhodu okolností mám take iste vyherné číslo ako vy 843 441. Ako je to možne že sú vylosovaný dvaja vyhercovia 1. ceny. Už je vidieť že je vtom podvod.
Aj ja som bola už niekoľkokrát výhercom, vždy s poslednou šancou na výhru “ešte si objednajte niečo” a potom už budem šťastný výherca. Toto robia so mnou už niekoľko mesiacom Samozrejme, nič si neobjednám!
Oplatí sa im posielať tisícom ľudí tie pakšaméty v tej obálke? Prečo neexistuje zákon, ktorý by toto obmedzil?
Ja by som chcela vedieť ako je možné že moja svokra je už rok mrtva a stále je výhercom lebo si objednala produkty… je to už otravné každy mesiac keď nie aj častejšie nájsť v schránke obálku že je výherkyňa… a ani telefonne číslo nikde nieje aby sme zavolali že čo to má znamenať…
Sadenice jahôd neobjednávajte, je to tak isto šmejd. Pred 4 rokmi sme si ich objednali, vôbec nenarastú do takej výšky, sú nízke ako bežný druh, ale jahody sú sladké a zrejú až do jesene.
Podobnú skúsenosť som mala dávnejšie s jednou firmou z Partizánskeho, Merkádo alebo nejak podobne. *Na peniaze som čakala 3 mesiace a to si môžem gratulovať. Posielala som maily, pretelefonovala som kopec peňazí, nakoniec som poslala doporučený list ktorý som ukončila tým že dávam podnet na políciu a pošlem na nich televíziu. A čuduj sa svete, do 5 dní som dostala peniaze.
Milá Majka, veruže sa im to veľmi oplatí, predstavte si, že tie ich pakšamenty rozošlú minimálne 1 miliónu ľudí, vynásobte si to cca 30-50 eurami, ktoré ľudia zaplatia a máte odpoveď. A dodávam že aj ja som “jediná” výherkyňa májového žrebovania s jedinečným číslom ktoré má aspoň 50 tisíc ľudí. V živote od nich žiadnu výhru neuvidíte. Doporučujem viac na takéto obálky nereagovať a hádzať ich rovno do koša, alebo si s nimi prikúrim v sporáku na chalupe. Prajem pekný deň.
Prajem pekný deň.
Prosim všetkých zainteresovaných v tejto hre. Kto ste dostal v týchto dňoch obalku s oznáčením “Oznamenie o pozastavení platby” prosím Vás napište par slov.
ďakujem
Aj ja som to dostala, aby som si obratom objednala a daju mi tu vyhru na cislo, ktore mame vsetci. Na zadnej strane citajte, loteria sa predlzuje a dostaneme velke H… O. nikto vam nic neda, je to spinava reklama.
Aj ja som to dostala, tiež som hlavný výherca len si musim obj. a tiež mi prišlo pozastavenie platby hlavnej výhry. každemu pišu to iste.
Samozrejme aj ja mám pozastavenú platbu výhry. Skúsme sa nejako zorganizovať.
Dobry den. Nam to chodi uz vyse roka Vita Market Nova Dubnica. Najprv som vyherkyna sumy 17000eur. A potom som vyherkyna sumy 6500eur. Ale pod podmienkou ze si objednam aspon 1 vyrobok. A potom mi poslu ste vyherca sumy 6500 eur a napisu Oznamenie o pozastavenie platby. Keby to bola pravda tak su znas bohaci. Je to len klamstvo a podvod ako zarabat na chudobnych ludoch.
Vsetkim krasny den… viac krat som si odtial objednavala, poskusala… ze by boli pozitívne vysledky, nebadam ( ( (… takto sa zaraba!.. prave teraz citam, ze aj ja som vyherkyna… tak potom nas je kolko? ôôô… nedajte sa oklamat a pomahat niekomu zit, bez namahy a roboty… aj taska mi docestovala, smejd prvej triedi… poslala som ju naspat a uz mesiace eur za nu nevidim, kedze take mozem kupit aj u rakosakov, bo co, este kvalitnejsie a paaaar… nenamotajte sa reklamam
Mám presne takú istú skúsenosť. Dostala som v júni 2014 oznámenie, že som za mesiac máj bola vyžrebovaná ako majitelka 1. ceny 6500 EUR. Na prevzatie výhry stačilo zaslat spet objednávku 1 prípravku a po prevzatí zasielky a jej zaplatení obdržím peniaze. Všetko som splnila ale namiesto penazí po mesiaci došlo oznámenie o pozastavení platby, že vraj som si neprevzala výhru. Chcela by som sa spýtat pána generálneho riaditela Patricka Houberta, že kto kontaktoval a žiadal aby som si prevzala výhru ! ? žial toto nie je možné, nakolko ani na jednom zo zaslaných dokladov nie je okrem P. O. Boxu žiadny telefonický resp. e-mailový kontakt. Plne súhlasím s Vašim hodnotením tejto firmy. Zároven by som chcela požiadat niekoho z tejto spoločnosti, keď si náhodou prečíta tento príspevok, aby p. Božene Ž. z Hlohovca už nič neposielali, že stačilo !