Vita natura

Dobrý deň
Aj ja som dostala že som výherkyňou výhry 6500 Eur, aj som si objednala a pre zmenu som nič nedostala ani objednaný tovar ani peniaze, žiadnu odpoveď. Sú to podvodníci, žijú z ľudí ktorí naletia. Mám ich plnú adresu a ak mi ešte niečo pošlú pošlem to doporučene,
aby som mala doklad. V rodine máme právnika, a dal mi túto radu. Ak to prevezmú a peniaze nevyplatia môžem ich žalovať, a určite to vyhrám, môj známi má také skúsenosti. Ak vám môžem poradiť vy máte list kde Vám napísali že platba sa pozastavuje napíšte im doporučený list že ak vám nevyplatia dáte ich na súd. Za to nič nedáte uvidíte ich rekciu. Adresu majú Vita Marker, J. Kollára 22 / 854 Nová Dubnica 01851
a pošlite to doporučene aby ste mala doklad. Držím palce lebo klamstvo neznášam a takýchto úžerníkov už vôbec.
Veronika

Autor: Mária Jefremovová, Galanta 2014-07-15 09:01:58 9131
Objednala som 10 ks. sadenic popinavých jahod, a dňa 23. 5. 2014 som ich prevzala a zasadila. Po cca 10 dní jahody začali hynuť. Otfotila ich a poslala 6. 6. 2014 do Bratislavy, pošta servise, ulHronského. Dnes 14. 7. 214 prevzala zasielku jahod, no len 5 ks. Zasielku obdržala z Novej Dubnice. Otazka znie: prečo sadenic len 5 ke. , a ja som zaplatila 19. 90 Eur za 10 ks. Teraz nevijem kto mne odpoveda: Nová Dzbnica? Bratislava alebo Praha.

Radsej sa pre tie jahody nerozhodnite, mne dneska dosla zasielka, objednala ho moja susedka, asi ma chcela prekvapit, no za 21 eur 5 ks korenov, asi 7 mm, vyhonky, ani nie listy, z toho boli dve uplne zhnite bez znamky zivota a tri co maki nejake 5*7 mm zelene vyhonky boli splesnivene na korenoch, k tomu este boli zabalene totalne gicove detske hodinky a kamienkami dookola, no katastrofa, asi za 50 centov, chcem im poslat email, lebo som to hned vyfotil ale neviem kde to mam poslat, neviete kontakt na nich?

Dnes som obdrzal zasielku, co objednala moja suseda, spominal som jej, ze chcem tahave jahody a ona mi objednala z fy. Vita Market P. O. BOX 13A 01851 Nova Dubnica, ked sme zasielku otvorili, bol tam sacok cca: 10x5x2 cm, v tom boli zatocene korienky, 5 ks, dve boli totalne zhnite bez znamky zivota, tri boli zive cca 7 mm vyrastky zelene, / nie listy, len vyrastky, ale boli chytene pliesnou, chumace pliesni, okrem toho bola druha skatulka cca: 20x5x2cm a v tom pre vysmech gycove hodinky z umelej hmoty, biele, vylozene kamienkami no otras, a cele to malo stat 21 eur. tak nech sa nikto nehneva, ja to nezaplatim, je to humus

Aj ja som jeden z oklamaných; posledne som bol jediným výhercom 6500 eur a následne mi bolo doručené oznámenie o pozastavení platby s tým, že do 12 dní mám sa prihlásiť o cenu; keď som to spravil, samozrejme aj s objednaním ďalšieho produktu, som opätovne dostal oznámenie o pozastavení platby v totožnom znení ako cca 2 týždne predtým; Nemali by sa týmto zaoberať orgány kontroly, alebo verejnej bezpečnosti? Veď to sú praktiky šmejdov!

Aj ja som dostala toto isté a veľmi sa čudujem, že takéto firmy vôbec existujú na ne nespadá daňová kontrola po takýchto skúsenostiach, to sa ešte nikto do toho “neobul”? Ja som len obyč. žena neviem v tom chodiť ale skúsenejší by moli niečo podniknúť

A čo takto zasielanie ponúk a výhier osobe, ktorá je už 6 rokov po smrti? ! Stále chodia mojej sestre ponuky na nejaké produkty a hlavne určite bude mať výhru - sú to svine, čo nás všetkých chcú len okrádať-žiadna seriózna stránka, žiadny e-mail - nič si neobjednávajte, pekný deň

1. Dobrý deň, práve dnes som ajja obdržala pekny narodeninovy darček od vita marketu a to 1výhru 6500eu+2000eu. JAsi myslim že toto je už aj na žalobu za zavádzanie spotrebiteľa. čO robí inšpekcia, , ,

Dnes som obdržal dopis, že som víťazom Veľkej hry účastnicke číslo 11001433 a cena je 6 500 €. Verím, že nie som jediný a už len hlupák naletí generálnemu kreténovi z VITA MARKET. Každá odpoveď je viazaná na ďaľšiu objednávku neúčinných sračiek

Dnes 25. 07. 2014 som aj ja obdržala dopis, že som vyhrávajúca finalistka č. 110048895, toto sú bludy, pred 1, 5rokom som bola tiež výherkyňa a doteraz mi neposlali nič, dnes si mám objednať zase nový výrobok a pod tou podmienkou mi vyplatia peniaze ja som s touto firmou definitívne skončila, sú to naozaj svine!

Dobrý deň pán Vladimír, presne tak ako Ste písal, len pariadný hlupák im naletí na ich výhru. Dnes som aj ja obdržala to iste, že som výherkyňa 6500 eur a s tým istým číslom ako majú ostatní. Nič netreba objednávať, sú to podvodníci. Už nevedia ako oblbnúť ľudí, tak ich stále otravujú. Ja som im už niekoľko krát písala nech mi nič neposielajú, ale je to zbytočné. Ľudia nech sa chytnú rozumu a nič nech neobjednávajú.

Všetkých Vás zdravím, aj moja mama dostala toto oznámenie o výhre, ale bohužiaľ ja som ju z jej nadšenia hneď vyviedla, keď som jej ukázala túto stránku s týmito reakciami, a k naťahovaniu sa po súdoch ani tam sa nič nezmôže keď si pozorne prečítate:
PRAVIDLÁ PROPAGAČNEJ SÚŤAŽE, VEĽKÁ HRA VITA MARKET, ,

Aj ja som vyherna finalistkahlavnej ceny 6. 500 euro.

Tiež som dnes dostala list, že som vyhrala 6. 500 Eur. Nikdy som si nič od nich predtým neobjednala.

To je svinstvo tiež som vyhrala prvu cenu nikdy som na ich ponuky nereagovala a už mi idu na nervy su tak otravní a obťažuju každý mesiac rada by som vedela kedy to už konečne skončí nechcem nič iné len aby už prestali posielať tie drísty určite nie su normálni pre peniaze všetko hnus

Aj jasom dostal obalku ze som vihral 1 cenu 6. 500 eur jeto podfuk len trebalobi nanich, podat trestne oznamenie. abi uz viacej nietahali od starich a chudobnych ludi. ja to podam mam ich adresu. pozdravom mikulas.

Ale ja vyhrám. Ha ha ha

Cela VITA MARKET je PODVOD. Jezisi ludia, pouzivajte mozog!

VITA NATURA SÚ ŠPINY, OJABAČI, KLAMARI, FUJ ŠPINAVÝ PODVOD EVA

Prosím firmu Vita Market, aby mi viacej neposielali svoje ponuky. Za tie roky som na to upozornila písomne niekoľko ráz, ale to nikto neberie do úvahy. Koľko stromov to stálo?