-
- 2014 som obdržala, že som výherkyňou 6500 euro, hádžem to do koša, celé je to podvod.
Dobrz den kazdy 1000obcan vyhrava 6500 eur to je smiesne takto chytaju ludi nereagujte na to je to podvod len lakaju od ludi peniaze nehorazne
Výstraha pre všetkých tých, ktorí sa stali obeťou týchto podvodníkov. Nereagujte na žiadné tie ich podvodnícke pokusy, reklamy do ktorých vkladajú nemalé finnčné prostriedky musia túto pofidernú spoločnosť zrujnovať.
To by ale musel rešpektovať každý zo zúčastnených.
Ja dostavam stale obalky, ze som vyhrala 6500 euro, chcu podpisat papiere a musim si objednat tovar. Uz to posielaju skoro kazdy tyzden. ale treba si precitat zadnu stranu NIKTO NEMA PRAVNY NAROK NA VYHRU. Je to hra a terminy si stale menia, uz som mala vyhrat v maji aj juni. Treba to vsetko vyhadzovat do kosa a nic im nepodpisovat, je to podvod…
o
Ľudia bdete! Tiež som bol častým víťazom či už kľúča od auta, 17000, 6500eur a hrozím sa koľkých ľudí ešte dokážu odrbať tamtí vagabundi s Dubnice. Na takýchto šmejdák-podvodníkov sa už bude vťahovať aj zákon chystaný v parlamente. Čo Ty na to veľký šéf Hubert?
Ani mne nikto neodpovedá a stále ma otravujú zásielkami, ktoré som nežiadala. Na pošte som žiadala, aby mi to nedoručovali, ale oni mi povedali, že si to mám zariadiť vo Vita markete. Neviem odkiaľ majú moju adresu. Nie je možné sa proti tomuto brániť? Naozaj musím toto obťažovanie trpieť?
Prosím vás chcem sa spýtať na nejaku adresu email kam mozem tuto spolocnost kontaktovat, chodia mi obalky do schranky stale a uz mi to lezie na nervy aj tak to necitam iba roztrham a hodim do kosa, chcela som im napisat aby mi to uz neposielali len tu nevidim ziadny email kde sa s nimi spojim dakujem za pomoc
Neposielaj nic v lekarnach su tie vyrobky lacnejšie
V obálke Vám posielajú prázdnú obálku so svojou adresou. Bez toho, aby ste museli dať známku ( prijimatel si to plati ). Tak im napíšte, že si neprajete posielať ich obálky.
Prečítajte si hodnotenie tejto organizácie a už budete vedieť aká je to organizácia a viac si nič neobjednáte.
Práve som napísala odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov, v ktorom ich upozorňujem, že ak ho nebudú rešpektovať, budem nútená podať na nich trestné oznámenie. Vyzerá to asi takto:
VEC: ODVOLANIE SÚHLASU SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV
V zmysle zákona č. 428 / 2002 Z. z. , o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov
odvolávam súhlas so spracovaním osobných údajov,
ktorý som v minulosti udelila spoločnosti VITA MARKET, P. O. BOX. 13A na marketingové a iné účely s okamžitou platnosťou!
Zároveň žiadam o vymazanie mojich osobných údajov z Vašej databázy.
V opačnom prípade budem nútená podať trestné oznámenie na Vašu spoločnosť.
Jeden rovnocenný originál si ukladám do môjho archívu, ktorý bude slúžiť ako dôkazový materiál.
Tato podvodnicka firma si koleduje o to aby sa o ňu zaujimali aj v TV Markiza, už som im niekoľko krat napisal že nemam o ich vyrobky zaujem, po istych skusenostiach a nedaju si pokoj, stale mi ponukaju tie gebuziny.
Čakajte navštevu ktora vas roznesie po celom Slovensku.
Dobrý deň Andrea, odoslali ste im toto odvolanie a z ich strany bola nejaká reakcia? Prestali posielať tie hlúpe obálky ?
Tiež im idem poslať odvolanie súhlasu, už je to neúnosné čo táto firma robí…
Ja si neprajem, aby ste mi posielali na moju adresu žiadne prospekty ani oznámenia
Da sa s tym nieco robit prosim? uz mi to lezie totalne na nervy - dakujem
ANREJKA, ´DAKUJEM ZA DOBRU RADU. UŹ AJ IM IDEM NAPISAT.
Je to celé podfuk, určiťe i Vám všem slibují 6500€, jen, aby ty svoje gebuziny (předražené) jim šly naodbyt, chťel bych viďet jak by dopadly testy jejich zázračných produktů
Aj ja som uz niekolkykrat vyherkyna 6500 Eur a zatial nikde nic. Cakam ako to dopadne, lebo kazda seriozna firma vzdy uvedie na seba aj telefonny kontakt a zodpovie klientovi na jeho otazky. Dakujem vsetkym co sem napisali, a priblizili ma k realite. Tuto stranku som nasla vlastne nahodou.
Prosím Vás, nenaleťte podvodníkom, 1, cenu presne vyhralo doteraz asi 200 oklamaných zákazníkov. Je to podovodnícka firma, ktorá ťahá od ľudí stále peniaze.
Ano, máte pravdu, drahé výrobky ponukaju a slubuju vysoku výhru všetkým, ktorí si objednaju a potom znovu a znovu posielaju objednávky a 1. ceny dostan u od nich naraz všetci, ktorí si do 12 dn í objednaju opat tovar. Neverte im nič.