Su to pdvodnici ja som tiez vyhrala 17000E treba na nich asi obchodnu inspekciu co vy nato ? Co sa spojit proti nim?. Eva.
Ťažko uveriť, že až taký veľký počet ľudí sa nechá obalamutiť takýmito neraálnymi ponukami na výhru. Treba si vždy uvedemiť, že kto dá takú výhru za nič? ! Podporíme aktivitu podania na SOI, pretože naletel aj môj otec. Dúfam, že sa viac dôverčivých ľudí sa nenájde po zásahu SOI.
Od roku 2010 je firma prihlásená na adrese Šusteková 1, Bratislava-Petržalka a výkon živnosti má v Novej Dubnici na Kollárovej 22. Podanie je potrebné podať na KI SOI Bratislava, alebo KI SOI Prievidza (Trenčiansky kraj, kde patrí Nová Dubnica). Ja som podal podanie na KI SOI Bratislava 12. 2. 2013 a teraz čakám na výsledok šetrenia, či ich na uvedenej adrese nájdu.
Čo robí obchodná inšpekcia, keď takýchto podvodníkov nechá okrádať ľudí. Prípravky na chudnutie, ktoré vyvolajú žalúdočné bolesti, sadenice jahôd, ktoré nikdy nevzrastú apod. Výhra 15000€. Klamári, podvodníci…
Dnes mi prišiel poukaz na pridelenie ceny na 17000 EUR
ale za podmienky, že si musím objednať aspoň 1 výrobok z priloženého katalógu / zato mi ponúkajú kabelkovú kefu / , alebo získať na skúšku bez rizika aspoň 2 výrobky, potom dostanem ešte naušnice značky SNO OF SWEDEN, ktoré sa mi vôbec nepačia. Dostal už niekto takúto ponuku a vyskúšal ju. Napíšte svoje skúsenosti.
Helena
Pozri môj príspevok ohľadom výhry pridaný dňa 14. 3. 2013. Môžeš mi odpovedať na email "margareta1953@gmail.com".
helena
Pozri môj príspevok zo dňa 14. 3. 2013. Mám poslať do 10 dní poukaz na pridelenie ceny vo výške 17000 EUR spolu s osobným kupónom na dobrovoľnú a bezrizikovú 30-dňovú skúšku a odovzdanie 1. ceny. Nikde nepíšu podrobnosti za aké obdobie je výhra a pod.
Dnes 19. 3. 2013 sa nehambili poslať, že som potencialny
výherca 17000 eúr, hoci som ich podľa nich vyhral už minulý mesiac, ale musím si objednať náramok, ktorý som si
už objednal pred viac ako rokom a je k ničomu.
Prajem pekný deň.
Aj ja som dnesw dostala ponuku, ze som vyhercom 17 000 eu. ale musim si objednat jeden alebo viac vyrobkov. za objednavku my poslu kefu a nausnice. poslali my 5 cisel vyhravajucich podvidy uz ich mam dost. obraciam sa na soi s podnetom na presetrenie ich podvodov, julia.
Aj nam prisla vyhra na sedemnast tisic moja zena je nepoucitelna : (
ako sa podava podnet proti tej firme ? : (
Aj ja som si objednala náramok pre mamu a je z obidvoch strán pri guličkách skorodovaný. pokusim sa im to poslať naspat… asi to bude len imitácia pravého náramku.
Ahoj všetci podvedení, aj ja patrím medzi Vás, objednala som si tablety z kapusty na chudnutie, no žiaden efekt, iba moja peňaženka schudla o 28 eur. Poslala som im návratku -doporučený lisť o neúspechu propagovaných tabliet, no do dnešného dňa žiadna odpoveď a to sľubovali, že pri nespokojnosti a vrátení zvyšného produktu do 30 dní vrátia peniaze. Nik sa mi do dnešného dňa neozval! Tak asi tak to moja skúsenosť, sú to len klamári.
Ja som poslala doporučený list na Šustekovu ul BA a prišiel mi naspäť, že sa tam konateľ nezdržuje a Nová dubnica nereaguje vôbec na vrátenie peňazí hoci tovar sa polsiela odtiaľ. Je to rodinný dom bez akéhokoľvek označenia a funguje len ako súkromný rodinný dom. ĺudia v ňom sa zatajujú, lebo zákazníci si chodia osobne vymáhať peniaze. Konečne by sa mala zobiť SOI a začať konať. Veď už z hruba pre d rokom v TV avizovala, že k nej chodia sťažnosti.
Ahoj, s tabletkami na chudnutie sa robia veľké podvody. Zúfalí ľudia v snahe schudnúť často siahajú po takejto možnosti. Samozrejme, účinky to nemá žiadne. Píšem o tom aj na blogu. http://ladyinblue.webnode.sk/
Aj jasom dostala list, že som vyhrala 17. 000, – Eur, a že mám oznámiť akou formou chcem prebrať cenu. Dodnes mi nič meprišlo.
-
- 2013-13:40 Súhlasím s tým, aby sme sa zjednotili a podali trestné oznámenie na túto zlodejskú nie firmu, ale bandu, ktorá okradla nás o tisíce eur celkove a to je už trestný čin. Mne tiež nevrátila peniaze za tovar, ktorý som jej doporučenou poštou vrátil. Posielam všetky kopie na SOI, som zvedavý aká bude odpoved´.
Aj ja som dostala ponuku, že vyhrám 17000 eur a tak som si objednala Omega3, ktoré si bežne kupujem v lekárni a za 60 toboliek som dala 25 eu v lekárni ale za 8,50 eur kúpim 100 toboliek v balení a tak som sa dala asi tiež oklamať vidinou peňazí Omega3 aj kefu na vlasy som dostala a to bolo 26 marca a teraz je už máj a peniaze boli len lákadlom na hlúpich a naivných ludí a tak je to pravda, že ide o podvod.
Aj ja som dostal ponuku ze vyhram 17 000, -€, ale ved oni nemaju ani svoju www stranku ako mozu robit nieco? Ked nemaju ani 100 euro za domenu. Su to podvodnici. A netreba na to reagovat.
Dnes 6. 5. 2013 som dostala oznamenie ako vatsina z Vas, ze som vyhernou finalistkou v serii A, hlavna cena 17 000 eur, jedine co musim urobit, ze si musim zakupit min. jeden vyrobok a odoslat objednavku. Ako to tu tak citam, tak ide len o jeden obrovsky podvod. Dakujem vsetkym, ktori tu davaju svoje skusenosti. Samozrejme, ze nebudem uz na Vita natura reagovat.
Aka nahoda. Tiez mi dnes prisla zasielka ohladom vyhry 17 000 eur. Zahodila som ju do kosa ako mnohokrat predtym. Je to jeden prizemny podvod.