Vita natura

Ďakujem všetkým, ktorí tu niečo napísali. Už som si chcela niečo objednať, ale vďaka vám som ušetrila nemalé peniaze. Ja som si objednala jahody a dozreli mi až 2 ks, potom splesneli celé rastliny. Myslela som, že tá výhra je moje “bolestné” za tie jahody, na ktoré som sa tešila. No vidím, že je to len zneužívanie dôvery ľudí.

Je to fakt podvod a velký.

Tiež som dnes dostala list, že som vyhrala 17 000€ a musím si ešte objednať výrobok, som rada, že tu píšete o podvode.

Vcera som dostala list, ze som vyhrala 17 000 eur, ale musim si objednat vyrobok. To je uz tretia vyhra a nic sa nedeje. Je to ubohe oblbovanie poctivych ludi a velky podvod. Nie su ochotni vratit peniaze za neucinny vyrobok. Je to vsetko podvod!

Dobry den. Pred 2 dnami aj ja som dostala list, ze som vyherkyna v kategorie A 17 000 eur a samozrejme musim objednat ich vyrobok, takze ako tu citam je to iba oblbovanie, ale musim uznat, ze som uz objednala niekolko veci a s cim som spokojna, tak to je Physio-Tonus.

Dnes som dostala oznamenie, ze som vyhrala 17 000 a tiez si mam objednat neaky produkt, je to podvod.

Ja som tiež včera dostal oznámenie, že som vyhral 17000 eur, ale samozrejme, že si musím niečo objednať. Asi pred tromi rokmi som si objednal ich zázračné jahody, čo sa ťahajú smerom hore. Prišli mi biedne zabalené, ujala sa jedna, ale ťahanie hore žiadne. Reklamoval som to, peniaze mi vrátili. Som s toho veľmi rozčarovaný, že takýchto podvodníkov nevie nikto zastaviť. Čo robia kompetentné orgány / SOI a pod /. Takéto niečo sa môže stať asi len v tejto republike. Normálnemu človeku sa rozum zastaví, aké podvody sa tu dejú a nikto s tým nič neurobí. Samozrejme, že dám podnet na obchodnú inšpekciu a vyzývam všetkých výhercov, aby urobili to isté. Mali by sme sa na tejto stránke navzájom informovať, ako sme dopadli. Musíme to roztočiť V jednote je sila. Teším sa na Vaše príspevky. S pozdravom, Paľo.

Mne to tiež dnes prišlo. A máš pravdu. Treba s tým niečo robiť. Lebo ak sa neozvú ľudia, ktorí sú podvedení, tak s tým nikto nič robiť nebude.

I ja som vyhral 17. 000 eur a venujem ich Polícii, aby čo najskôr odhalila a potrestala túto novodobú thébsku veštiareň, ktorá používa mafiánske a primitívne praktiky na obyčajné okrádanie ľudí. Nech na to nikto nenaletí.

Vidím, že je Vás veľa, no táto firma sa podľa všetkého nebojí nejakých policajtov, SOI a podobne, jediný spôsob ako ich potrestať je nekupovať od nich. SOI je podľa mňa zbytočná inštitúcia, osobne som im nahlasoval dva krát podvodníkov a odpovedali mi písomne ako právnici, ale nič viac sa nedialo, firmy naďalej okrádajú. Polícia je mafia, je to horšie a horšie, tak čo čakať. Takisto ako s drogovými dealermi je to aj spodvodníkmi, keby ľudia od nich nekupovali, tak neexistujú.

Aj ja som dostal Výhru z peniazmi 17 000€. A je to podvod. A dáme ich na súd!

Aj ja som dostal od nich, že som zasa vyhral 17000. Už som ich raz akože vyhral, niekedy v januári, aj som si objednal, no našťastie mi nič zatiaľ neposlali, asi majú tam bordel, až teraz … je to lákavé mať 17 000, to áno, aj som si chcel znovu objednať, čo keď … ? Sú to podvodníci, treba na nich poslať políciu SR, čo majú v správe - Pomáhať a chrániť! - veru … myslím si, že pomáhajú a chránia aj takýchto podvodníkov.

Včera mi prišla písomná správa, že vraj som vyhral 17 litrov v euro, ale! Musím si objednať. Zajtra dám podnet na polícii, či sa tu nejedná o podvod, alebo nekalé podnikanie.

Jednoznačne konštatujem, že nás je neúrekom. Mne poslali dokonca dve obálky, ale chytili sa do pasce. Výhra 17. 000 EUR je na dve rôzne účastnícke čísla. Zajtra odosielam do N. Dubnice list, v ktorom ich obviním z podvodu a na vedomie dám aj podnet ŠOI, aby zakročila proti takýmto praktikám podnikateľov. Zdieľam s Vami ostatnými názor “Netreba si nič objednávať”, hlavne nie s adresou “P.O.BOX”, všetci sú neseriózni a podvodníci.

Ja som vyhral už viackrát, začalo to s 15 000 eur, potom s 17 000. Dvakrát som vrátil tovar, ale peniaze mi nevrátili, ale v zmluve s kupujúcim to zaručujú. Doklady mám. Poslal som kópie ich ľúbezných listov / drahý Stefan /, faktúr za tovar, že do 30 dní vrátia peniaze / na SOI doporučene, tak čakám odpoveď. Je pravda, že by sme sa mali spojiť, lebo v skutočnosti tu ide o krádež v tisíckach euro.

Vazeni, SOI nevyriesi nic a ak podate trestne oznamenie na policii, tak si davajte pozor, lebo oni skumaju, ci vam naozaj vznikla skoda a trestne je to iba nad urcitu sumu a ak nie, tak este vas mozu obvinit z kriveho obvinenia, v policii sa im pracovat nechce, je to banda, ak pozerate spravy, tak je vam to jasne. SOI je nefunkcny organ, najlepsie je neplatit im nic a hodit to do kosa, alebo ak ste pravnik, potom sa do toho pustat, no obycajny obcan si musi uvedomit, ze nezijeme v pravnom state.

Ahojte, aj ja som im naletela. Čo s tým budeme robiť?

Skúste poslať tip na redakcie: somreporter@markiza.sk, noviny@joj.sk, spravodajstvo@stv.sk, tip@novycas.sk, web@sme.sk. Potom sa tomu s malou pravdepodobnosťou začne niekto venovať.

Aj ja som dnes dostala obálku s výhrou 17 000 €, ale samozrejme si musím niečo objednať, treba to dať asi do TV ty by nám možno pomohli prípadne zverejnili ako okrádajú obyčajných ľudí, lebo poniektorý nemajú možnosť sa toto dočítať na nete tak nech je to v TV. Ak by to niekto zrealizoval, pridám sa.

Ahojte vsetci, mne tiez dosla vyhra vo vyske 17 000 eur to nie je mozne ako zavadzaju ludi ved to je chore, 2 obalky v jednej vystrizok o vyhre a druha obalka pre patrona to je bez komentara.