Janak napiš to ešte raz bez mekčena čiarky aby sa to dalo prečitat dakujem.
prosim aj ja o pomoc ked mi pomožeš verim že aj Boh mi pomože dakujem
Ja mam vitiligo od 7.rokov teraz mam 16. Konecne som objavila nieco co pomaha, na kolenach mi flaky zmizli uplne. Urcite vam odporucam aby ste vyskusali gel Novitil s UVB lampou. Aj ked je liecba trochu draha ale vyledky stoja zato. Kliknite si na stranku www.svetlolecba.cz
Ja mam jedine dobre skusenosti s gelom Novitil a UVB lampou. Niektore flaky mi zmizli uplne. Uz som neverila nicomu ale toto mi fakt pomohlo. Je to trosku nakladne ale stoji to zato. Skuste si kliknut na stranku www.svetlolecba.cz
Vitix ani nekupujte, zbytocne vyhodene peniaze. A potom budete len smutni ze vam uz vazne nic nepomoze. A najhorsie je ze kozni lekari vela otom nevedia. Ja sa liecim sama vyse roka a s vysledkami som nadsena
Ahojte…:o) Volám sa Edita Sipeky a pravdepodobne ma aj poznáte - píšem knihy o životnom štýle a o chudnutí. Aj ja mám vitiligo - viac ako 30 rokov. Nikdy som sa neliečila. Vedela som, že sa to “nedá”. Časom som stratila som viac ako 80% pigmentu. Som prakticky celá biela…:o))) Vlastne bola som. Toto leto sa stalo niečo zázračné.Úplne náhodou a nechtiac som zmenila stravovanie.Čo som vlastne urobila? Je to dlhá a divoká historka, ale výsledok bol aj pre mňa šokujúci. Raz večer som zistila, že sa mi po celom tele začali tvoriť nové pigmentované miesta…odvtedy sa aj opaľujem… a div divúci…pigment sa tvorí ďalej a ja jačím od šťastia…:o)))
Prečo vlastne píšem? Cítim potrebu podeliť sa s vami o moje skúsenosti. Verím, že ak to, čo robím pomáha mne - môže pomôcť aj vám.
Ak ste z okolia Bratislavy, potrebujem sa s vami osobne stretnúť…vysvetliť vám, čo treba robiť…dúfam, že ste za…:o)))
A ako sa liečiš?
Dobry den, vas prispevok ma zaujal, som z Nitry a rada by som sa s vami stretla ohladom vitiliga, ak by to bolo mozne.
S pozdravom Ada
Tiez mam vitiligo no mozno v mnozstve pri ktorom mozem bit rada, pouzivam krem na predpis Protopic a po 1.kole fototerapie UVB som si kupila aj rucnu UVB 311nm lampu ktoru som nasla asi na hyperinzercia.sk a mozem povedat ze je to asi to maximum co mozme v zhladom k tejto chorobe urobit, na niektorych flakoch mam az 90percentny uspech obnovenia,na inych 30-60, rozhodne som pokrocila v tejto dlhodobej liecbe. Drzim Vam vsetkym palce a vela uspechov.
ahoj, mam dceru, ktora ma vitiligo a nevieme najst dobreho lekara, co sa tomu venuje, ak ozes,napis mi viac, alebo mi daj na teba kontakt, rada sa s tebou porozpravam. velmi pekne dakujem a cakam na odpoved.
dobry den, velmi rada by som sa s vami stretla, moja dcera ma vtiligo a sme z toho zufali, lebo sa jej to stale rozsiruje. ak mozete, odpiste mi na moj mail, iveta31@centrum.sk. velmi sa tesim na vasu odpoved. dakujem. iveta
ahoj, chcem sa opytat na ten vitilen a kto ti to poradil, ak mozes napis mi na mail iveta31@centrum.sk. tesim sa. dakujem
ahoj mam dceru, ktora ma vitiligo a nevieme najst dobreho lekara, co sa tomu venuje, ak mozes, napis mi viac na moj mail iveta31@centrum.sk. dakujem
som z roznavy.chcela by som sa opytat ake zmeny ste urobili,ze sa vam to natolko zlepsilo.mne sa to vitiligo rozsiruje.môzem vam poslat foto.po pripade dojst do ba.môzem poprosit na vas nejaky tel.kontakt?dakujem
ahojte vsetci.ja mam vitiligo uz dlho.mam skusenosti s opalovacim nástrekom,ja som si ten stroj s pistolou kupila domov a strieka ma s tym kamoska ci priatel alebo sama.nieje to liecba je to len maskovanie tych flakov.keby som mala chodit do salonov je to dost financne narocne.doma sa nastriekam ako ja chcem.jeden nástrek vydrzi zhruba tyzden.v lete je to dobre a môzem aj na kupko.ten stroj nieje lacna zálezitost ale myslim ze nelutujem.niekedy mam sice nervy z vitiliga ustavicne maskovanie a striekanie ale pre vase sebavedomie tym padom aj pre vas lepsie.a co sa tyka liecby skusila som len ozarovanie v nemocnici a to mi nepomohlo.
Prepač ale pripada mi to ako Tvoj reklamny tah.Ak citis potrebu nam pomoct tak to urob verejne.Neviem preco sa potrebujes osobne stretnut.Vidim v tom nieco nekale a nejaky podvod.
Preco hladas moznost zarobku na nestasti druhych?Alebo napis o tom knihu,vydaj ju a je to.
Mám vitiligo už asi od 20. rokov, najprv sa mi urobili biele fliačky okolo oči, potom sa mi to začalo ťahať po líci /moja mama má vitiligo,už je skoro celá biela/, ale ona poznala jednu pani pracujúcu v lekárni, ktorá to tiež mala, ale jej to zmizlo a ona nám poradila bylinkové čaje z vybraných bylín a k tomu celaskon a pangamin, po čase mi tiefliačky začali miznúť,potom som to zanedbala ,mala som pokoj, ale teraz a mi objavili na rukách - na prstoch, tak tu liečbu chcem zase skúsiť a vraj sa treba vyhýbať stresom
Ahojte, necele 2 mesiace skusam Novitil spolu s lampou Dermalight 80 a uz sa mi na mnohych bielych miestach objavuje novy pigment. Snad jedinou nevyhodou tejto “liecby” je to, ze mam hlavne na rukach vitiligo riadne zvyraznene, kedze pigmentovana
pokozka je hneda a flaky ruzove az biele. Bezne som pouzival opalovacie kremy 50+, takze som nemal vitiligo tak zvyraznene. Vsetkym co trpia: viem, ze je to tazke, ale snazte sa na to nemysliet, resp. mat to, co si o vas ini myslia na haku. Mozno
to tvrdo znie, ale nema zmysel sa nad tym trapit. Verim, ze vasi blizki a kamarati si na to uz zvykli a ti, co vas vidia len tak na ulici, vam mozu byt ukradnuti. Tolko na pokracovanie :). M.